Kakav gejm ludilo.
Printable View
Medo pokazao kohones i pobjednicki zavrsio mec. Rispekt.
Xaxaxa, oba ova zadnja 2 gema, teajala su ukupno 20 min.
Ali kako je blesava ova Medjedina, ćera se sa publikom, mada je stvarno najgora publika na svijet na USO.
Inače, nestvarno kvalitetan meč sa malim brojem neiznudjenih grešaka i to u meču dje se ne prebača jednostavno loptica, nego sa prejakim poenima velikog inteziteta pogotovo sa strane Medoja koji je raspaljiva Tomahavke.
Svaka čast obojici
Medvedev je večeras bio na forum i vidio kako smo ga podcijenili, pa rekao ne može to tako rođaci...
Oće li amerikanci u nedelju biti za Djokovica?
Који је брацала послије 35-те још био у сва четири финала Слема исте календарске године?
Ali Medvedev brat,što ti je imperijalna svijest-ljubite me svi u dupe.
Boli njega za publiku a ne kao ovaj nas te salje ljibav pa imitira svaki jad samo da im se svidi,ima pravo Kirios moram da priznam sa zaljenjem.
Rekoh ja paznja na Medvedeva...
Nerealno je kako je odigrao i pored onakvog pozicioniranja. Ako bude na ovom nivou, bice gusto finale..
Đoković se izvještačeno ponaša i zato ga publika ne podnosi.Jednostavno.
Mislim da je Đokoviću baš stalo da ga ljudi vole 😂
Kakav tenis, sto je onooo. Slicno kao protiv Rubleva, samo jos za nivo iznad. Protivnik igra odlicno, ali Medooo.. Medo nije normalaaan. Medo je lud nacisto. :)
Da mi je milo sto je ispao Alkaraz, milo mi je. Da mislim da ce sad Novaku biti lakse, ne mislim. Pogotovo ta serva prokleta...
Novak mora da bude naostren i da mu cita servis. Onda imamo mec i potencijalni spektakl. Ako ne uspije u tome, imacemo "dosadne" Medove servis-gemove, kao protiv Karlosa, kao protiv Novaka prije dvije godine... As, as, servis viner, as. To ne smije da se dozvoli.
Najvjerovatnije ce se i finale igrati sa zatvorenim krovom sto nije lose.
Publika ce nas biti na mukama cijem neuspjehu da se vise raduje:)
Tu privilegiju da im se aplaudira kad promase prvi servis ili naprave dvostruku servis gresku imaju samo Novak i Medvedev ja mislim.
Izgleda da se niko nije javio? :thinking: :joy:
https://www.instagram.com/reel/Cw8mk...RlODBiNWFlZA==
da citiram jednu od par najboljih stranica po internetima - 'lopatanje na američkom betonu danas je dobilo neku novu dimenziju' (vragolasti tenis'
teško da je Daniil tip tenisera koji je sa trenerom pogledao onaj meč na W pa se dogovorio, ovo ćemo raditi a ovo ne. servirao je vrhunski, Carlos šanse nije imao da mu u dužim vremenskim intervalima čita servise, vraćao je sve što je mogao i nije pa i neke loptice kojima je Carlos glatko osvajao poene (što je ovoga iznerviralo), nije čekao lopticu koja je po njegovoj volji no je on napadao prvi i to činio jako dobro
Medeni odje ima ono strašno finale protiv Nadala i titulu protiv Novaka. uz Carlosa, mora se reći da se on Novaka ne boji (poštuje ga 101% al ga se ne plaši u smislu da će meč izgubit u hotelu). mislim da Novak mora da mu uzme agresivnost, da mu ne da on vodi igru. da na riternu bude 100%, al opet i to će dosta zavisiti od Meda ne od samog Novaka, jer on kad udje u seriju ti njegovi servisi su prejaki. reka' bih da su šanse 70/30 za Novaka, a tu je vazda opcija (pa čak i u finalu slema) da se Medo pa prosto ne pojavi na terenu
тапаталк
Idealno finale, američka publika nezadovoljna ko god da pobijedi.
Mada mislim da će im malo prihvatljivije biti da Medo uzme, da se Novak ne odvoji dodatno od Nadala.
Ruku na srce, u zadnje vrijeme Novak loše igra finala, osim sa autsajderima. Veća je šansa da se Nolje ne pojavi na teren, nego Medo, kao i prije dvije godine.
Uostalom, Medo ako pobijedi u nedelju, biće to zasluženo jer je naređao Rubljova, Alkaraza, sebe i Nolja.
3 1 djokovic