Preletači u upravama glancaju grb i zastavu CG i sad će priča da su ih tajno čuvali makar u srcu.
Printable View
Preletači u upravama glancaju grb i zastavu CG i sad će priča da su ih tajno čuvali makar u srcu.
Dritan je iz interesa nekima bio pošten i hvaljen, a sad im je šiptar i sve najgore za razliku od mene koji sam rekao da ga ne volim i ne podržavam zato što je otišao sa izdajnicima, folirantima, četnicima i prikrivenim četnicima. Negatorima države i naroda. Ljudima koji žele da stopiraju CG prema EU i koji žele da naprave zaokret prema Rusiji. Nema više potrebe da se objašnjavamo, sve znamo.
Čak sam i odbio dobar posao sa Dritanom zbog mojih principa i batalio svu priču. Sad bi već mogli da razgovaramo jer je došao na onu stranu i jedinu koja iskreno želi EVROPSKU CRNU GORU.
Tek će sad Dritan da vidi s kim je imao posla i ko su zaista prikriveni četnici i početnici.
Sportski pozdrav Šešeljovcima.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00ce8bb48b.jpg
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mislim da je tajming i zašto baš ovako najbolje objasnio @safra
Došli smo do toga ili ili, nema više između ili na dvije stolice.. Upravo zbog ovog hibridnog sr*nja koje se dešava po Evropi i svijetu ide preslaganje i učvršćivanje pozicija kao odgovor na ono što se potencijalno može desiti.. Zabijati glavu u pijesak i ignorisati šta se dešava oko nas nije opcija jbga.. Ne mora meni da se sviđa prosto koliko je to realnost ma koliko pojedini mediji i određeni regionalni centri spinuju..
Ne nisam ni ja popio pamet ovoga svijeta da bi prosto vidio određeni obrazac koji se dešava kod nas i u regionu..
Začetak ovoga što je ura pokrenula je bio sa dolaskom Eskobara u CG, zahuktalo se sa onim memorandumom iz kojeg se naslutilo ko će kud i sa kim, krešendo je došao prije par dana sa inicijativom za smjenu ove vlade.. Biće fallout-a određenog, samo se nadam da će generalno ova nacija izaći na pravi put i naprijed..
Sumnjam da će nam dopustiti da se uključimo u open Balkan upravo zato što mi najveće šanse od svih ostalih država imamo da uđemo u EU (nebitno šta ja mislio o njoj), a imajući u vidu šta se dešava mislim da su nam spuštili ljestvicu i traže konkretne rezultate u par oblasti - vladavina prava, antikorucija itd itd..
Šta god bude tu ja a ni svi mi koji smo glasali ne možemo previše da uradimo do sledećih izbora, prosto, kazna ili podrška..
Da glavurdani od političara i raznih funkcionera nemaju dovoljnu moć da nas sve zajedno upropaste, ne bi mi bilo bitno šta se dešava, samo da što veći broj njih histeriše, paniči zbog mogućeg ili već realizovanog gubitka funkcije, uticaja, kombinacija...
Ono što ja čuh je da je Rajnke bivša ambasadorka i da dolazi novi ambasador.
Takođe , izgleda da je sva ova "angažovanost" Amerike oko Crne Gore i naredba o rušenju ove Vlade plod toga što je Vukšić (pr)odavao podatke Bjelorusima.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
E pa rijeseno je onda sve. Nece ameri dozvolit ovu izdaju, nema potrebe na ulicu da se izlazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
petak u 20h, na RTCG, Dritan gost
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Ok evo neću više [emoji451][emoji451]
Vlada Crne Gore na elektronskoj sjednici, koja je u toku, odlučuje o predlogu za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore, saznaju "Vijesti".
Na dnevnom redu se navodi da je predlog odluke o skraćenju mandata parlamentu dostavio premijer Zdravko Krivokapić.
Prema Ustavu Crne Gore, Skupštini mandat može prestati prije vremena - skraćenjem ili njenim raspuštanjem. Predlog za skraćenje mogu podnijeti predsjednik Crne Gore, Vlada ili najmanje 25 poslanika, a odluka o skraćenju mandata donosi se većinom glasova svih poslanika.
dakle svi će glasati za ovo, onda
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Sta sad ovo znaci?
Izbori ili?
Ovo ne moze, jos jedan potez ruky zbog popularizma
ne moze se raspustiti skupstina ako je podnijeta incijativa za nepovjerenje vladi. Jasno stoji clan 92
Okrenite malo tvcg2 ,eto samo malo da vidite neke stvari,cisto ovako slucajno makar!!!
sad ce nam @skoj prenijeti sta je ideja, samo da zavrsi sastanak :D
Zdravko zvani državni udar. Diktator...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b59b6cad70.jpg
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
kapelica?
Moze on da podnese sta god hoce, a sta ce biti dalje sa tim predlogom zavisi od zakona
Sent from my phone