kad cemo cestitat nigeru?
Printable View
kad cemo cestitat nigeru?
Idu na 2 stopa na stazu dje je obilazenje pretesko [emoji52] sto se desava sa ovim ferarijem, imam neki osjecaj, ti talijani nisu mnogo drugaciji narod od nas, mora da su zaposljena razna braca od tetke i sure na sve moguce pozicije u ekipu...
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Očigledno je "pokušaj undercut-a" bio pogrešna taktika. Da su sačekali još par krugova možda bi zadržali drugo mjesto koje su imali prije stop-a. Luis je danas bio u cruise control modu, laganica osim onog obilaženja backmarkera što se umalo iskomplikovalo.
Dosadna trka.
Sebu će mislim trebati jedan Luisov DNF da bi mogao bilo šta da uradi do kraja sezone.
tuzni skup amatera, na svim nivoima...dobro, mozda osim fabrike koja je isporucila dobar bolid sve ostalo je jedna prekrizena nula!
Sad će Vettel da izjavi da Hamilton nije bio nepobjedljiv.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Grazie ragazzi, grazzie mile :D Kakva dominacija, 40 bodova, jos malo i peta titula! idemoooooooo
E sto bi crni Alonso radio sa ovakvim bolidom
Stari dobri profesor, doktor - Zan Tod...
A sto bi perezu, prska je potpuno, prvo je izbacio timskog iz trke, onda je kuka na radio i za kraj se zakuca u sirotkina jer mu je ovaj pruzio malo otpora.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Na zalost ode titula. Hamilton na svaku da bude drugi a Vettel prvi opet je sampion.
Los Vettel pod pritiskom. Njemacka krucijalna sa Monzom, u kombinaciji sa strategijama. Uzas.
Redeye car
Nemojte kriviti iskljucivo Ferari, izbor guma je isto odluka Fetelova, to je sa njim u konsultacijama odluceno. Nije Ferari ni smio bez njega da donese odluku, sve je to dogovoreno, zato ja ne bih stalno govorio kako je Ferari kiksao, tim kriv, tim kriv...
ma jok
i dan prije su isto odlucili sa vetelom za q2
Vjerujem da je taktika u smislu odabira guma bila odlucena prije same trke. To što nisu imali povjerenja u soft gume, za ovaj vikend su čini mi se donijeli samo jedan set tih guma a nisam sad siguran da li ih je u FP2 Kimi probao, Seb nije mogao jer je poljubio zid.
Inače na presu u petak Arrivabene je rekao da je Seb samo vozač u Ferariju i da se ne može mijesati u odluke o drugom vozaču u Ferariju. Mozda i Ferariju smetaju Sebove greške ove sezone i da su tim komentarom malo htjeli da ga spuste na zemlju.
Alonso je napustio brod poslije 5 sezona neuspjeha, koliko će trebati Sebu, jer ovo je četvrta fail godina (ako ishod bude neuspjesan). S tim što ove godine on više kiksa od tima.
Ferrai ove sezone bas nije imao srece nikakve...a auto brz kao raketa
nekoliko fetelovih gresaka su ga kostale bar 2 pobjede ..
nekoliko malera sa safety carom-bar 1 pobjeda
nekoliko promasaja taktika-bar 2 pobjede
Sve je to Hamilton ni kriv ni duzan iskoristio..svaka mu cast na tome iako ga ne volim nimalo..svaka mu cast za sve sto je ucinio ove sezone dok je fetel posrćao
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Svarit jos ovih sest trka do kraja, ajde ta 2019. , ajde taj mart... ajde ajde ajdeeee :twist:
https://i.imgur.com/4E7rJnh.jpg