Svakako da se patike od prevrnute koze ne peru u masini. Vlazna krpa uglavnom.
Printable View
Svakako da se patike od prevrnute koze ne peru u masini. Vlazna krpa uglavnom.
Treba mi neka zastitna rolna a najblize ime za to koje najdoh za sad je 'gradjevinska cerada'.
Gledao sam u radnjama poput Kipsa, Cerova i bio na par nekih stovarista gradjevinskih materijala pa i u Kaliju i sl.
Uglavnom, od svega sto sam vidio, najbliza mi je ona zelena kojih ima u sirinama od 4, 6 i 8m (meni je bolja sto sira). Ona je u rolni od nekih 70-80m sto je manje-vise ono sto mi treba (ne bi skodilo i da je malo duza, do 100m)
https://i.ibb.co/MPXd6dy/030537-w-800-800px.jpg
Cijene variraju (prije svega sto neko cijenu racuna po duznom metru, neko po kvadratu a neko cak po tezini, po kilogramu) ali je za ovu najsiru rolnu to nekih 250-300e, ako se ne varam.
Pitanje je da li neko zna dje bi jos mogao da pogledam?
Hvala.
Okov je ovo imao, ja sam tmao uzimao
Poljoprivredne apoteke
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam za sta ti treba ali sam uzimao takav providni za nekih 2.5 eur po metru duznom koji je sirok 4 metra.
1x4m kosta 2.50
2x4m kosta 5.00
Ima dobru debljinu ali tebi treba ogromna kvadratura?
Kako god, metalka niksic.
Meka cetkica za zube i obican glicerinski sapun, ne oni sa kremama kao Dove. Nakvasi i istrljaj cetkicom dok ne zapjeni, isperi vodom i na terasu na susenje. Sto vise i grublje budes prao, sve ce grublja i grublja biti ali ce izgledati ko nova. Posle naprskas onim vodoodbojnim sprejem(nikako u kuci, otrov).
Sent from my phone
Na sajtu uglavnom imaju neke odredjenih dimenzija, tipa najveca 6x8m i sl.
Mislim da imaju i rolnu ali max. 4m sirine a meni treba bar ova od 8m.
Pogledacu u Baru iako ih nema puno... ima li koja da ima na netu neki katalog ili sl.?
Pa nije bitno jel' providni, zeleni ili crveni. Vidio sam i providni i zeleni i ovdje gdje sam ja makar gledao, isto je bilo, samo razlika u boji. Doduse je bio i neki providni koji je bio malo deblji ali je bio duplo skuplji pa sam ga iskulirao.
Inace za te od 4m sirine sam gledao slicne cijene, mozda malo nize.
Nemaju poljoprivredne apoteke sajtove :)))
https://www.agrarija.me/prodavnica/p...-folije/?pag=2
Ovo je jedina u trend :)
Moraces prosetati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jesi pitao u Mondrian, on ti je bar blizu?
Poljop.apoteka imas u Baru koliko oces,al nisu moderne sa sajtovima. Moras malo da setas Fidel[emoji16]
Sent from my Aber kutija
Imam dva pitanja:
1. Ima li neko na primorju da puni plinske boce?
2. Ako ti neko baci smece u tvoje, ima li nedje da se prijavi da ga kazne? Neki lik ladno prolazio i bacio limenku koju je popio, snimila ga je kamera.
Boze sacuvaj, neko je prolazio i bacio limenku u tvoje smece, a ti se bunis!? Zasluzujes da ti sledeci put baci dvije-tri limenke pred ulazna vrata, pa da ih sam moras ponijeti do smeca.
Čini mi se da je konstrukcija rečenice dovela do zabune. Pretpostavljam da je mislio da je neko bacio smeće u njegovo (dvorište).
Sent using Tapatalk
Znate li radi li ko rodoslov u malo stilizovanijim oblicima da može da se odštampa na kanvasu ili nečemu sličnom. Imamo ovaj ali bi da to malo uljepšamo i okačimo na zid.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...66f07fc511.jpg
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Bilo je po netu aplikacija za to. Izaberes oblik i razvrstas.
Neka preporuka za smjestaj u Sarajevo na nekoliko dana ?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk