sramota!
Printable View
sramota!
Pa dobro, po čemu znate razlike? Prodirete očinjim vidom u sastav nafte?
Ono što je jasno jeste da je nafta na ovim prostorima uglavnom ruskog porijekla. Dakle nije kvalitetnija iz sjevernih mora i potrebna joj je posebna obrada jer je ruska nafta takva. Pitanje je kroz kakvu obradu ta nafta prolazi koja stiže do nas i da li uopše postoji kvalitetna nafta a da nije ruska. Niko to od nas ne može znati.
jeste.
oce slobodno ovo je samo priprema
Ne mozes u toku voznje da otkrijes da li nafta ima vode, da li je cista ili prljava, koliko sumpora ima...
To je nesto sto se otkrije mikroskopom i drugim instrumentima. I nije gorivo iskljucivo iz Rusije. Na Luk oil da, ali npr Euro Petrol gorivo dobija od Elde, a Elda direktno iz Italije. Castellana, Dak, Ina...sve 'Rvacka, Rijeka po hrvatskim standardima.
Interesantno je koliko se ovdje pridaje tome da mu auto sto manje trosi,pa se izbacaju slike kroz grad 3-4 litra .... Ja ne znam kako imate zivaca tolko da se guzite?Znaci vi ste uzroci svih guzvi da bi ustekali cikaru nafte?Bolje da uzmete biciklo onda no da tako vozite
Ti tebra ka da vozis... :D
Nema veze što je gorivo skočilo. Danas se dvometrica obratio građanima i novinarima na radnom doručku. Vjerujem da je većini velika milina oko srca kad viđoše sliku svog gospodara kako je lijep i kako mudro zbori.
Boli nas ku8ac imamo mi para, bar za gorivo necemo STEDJET!!!
Tako je Izzy, vala ce se vozit kola u Crnu Goru ako ce ishta !
Ma taman na mog dizelcica plin da ugradim ....:D
Za auto i dobar telefon se mora imati para, kuca i ostale sitnice su manje vazne!
E VIVA!
bravo to je ispravno razmishljanje,samo tako jer to je svrha zivota...
A da ce ga za 5 eura poskupljat, mali mi je posa.
Tabanovićem cu stizat svuda. A za Budvu bi se vala isprsio da ne jedem 3 dana radi toga goriva!
pas mater
Tako je, zivio benzin :mrgreen:
Dobro stojite s njim, 1.38 litar. Tebi treba nekih 17-18 eura za 100 km.
Kolko para tolko muzike, milo mi je sto je poskupio dizel...
11 centi razlike, jos kome trosi 8 pa nadalje... milina :lolblue:
Meni uglavnom stoji na parking, bez ljeti sto mi je stalno full od amera pa izdusim mjesec-dva :mrgreen:
meni nije milo ako poskupi išta...
Mene jes brate, jedino dizel... Samo zbog: "a ti vozis benzinca, trosi li mnogo jes?".
Pa vidis, zbog toga sto ti trosi mnogo vozis ga samo kad su tu ameri. Ostatak pjeske.
Bojim se da malo kod od nas je svjestan kakav trnovit put nas čeka sve zajedno(čast izuzecima i onima koji Bogu fala mogu da pregrme loša vremena finansijski). Treba vraćat ove silne stotine miliona dugova a to će vraćat i moji unuci....
skače gorivo, skočiće struja, skočili porezi, takse, milioni duga se gomilaju, teška vremena nam se spremaju no slažem se, mislim da mnogi od nas nisu ni svjesni šta nas sve čeka. mi odje mlatimo priču oko nafte, a mnogo je naroda u evropskoj crnoj gori gladno. zamisli osjećaj kad neko ujutru nema djeci leb i mlijeko da kupi. i biće ih više. ali sreća pa imamo britvu dugu dva metra da se ljepotom njegovom dičimo. nego, on nam je dao državu, ne smijemo mu ništa zamjerit.
I kakve veze tvoja pruca ima sa temom? Imas nekoliko tema dje mozes pisati o problemima u drustvu, ali ova nije ta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
ja mislim da ima veze a tebi ako smeta izvoli obriši!
Ima pravo čovjek. Molim da se obrišu komentari a mi se kaznimo samobičovanjem po leđima i kaznom klanjanja pred slikom Sv.Gospodara Dvometrice I :D
Sad ce Fabija da kaze kako dimi kao The Cathedrals Express, kao da njegova plincina ne izbacuje otrov i to masovno iz onih skoro 2800 kubika.
Što čini john cena sa naučnim podacima, ahahha