jeste neki momak 28 god
Printable View
NIje jutros nego juce
evo pitanje
mercedes V200 2.0 131KS
uzbrdo spor nagrdjeo..kad se ode od pg ka ct uvati 70km pa pocne padati..pa saltuj u trecu..i dalje pada do 60km i to mu bude max brzina!!
Ko mi je sinoc dirao sarafe od prednjeg lijevog tocka na Bimmera?
Jednog je uzeo, 3 je odvrnuo po malo a jednog nije dirao.
Evo dokaz:
http://img5.imagebanana.com/img/6qvd...101027_005.jpg
P.S. sad vidim da fali i kapica.
Meni kapice redovno kradu, i to obicne-plastične, bolest...
Zasto ne dodje covjek, fino, meni na vrata, da mi kaze, izvinjavam se...nestao mi je saraf sa tocka a nemam 2.5 eura...da li imas 2.5 eura da mi das?...i ja bih bez razmisljanja da mu dam, ne 2.5 nego 3.
i to mu jos reces u redu je :D
Sve je dobro dok ti i felmu ne skinu...
Meni srecom nisu nista dirali i nadam se da nece imam ruzne felme... :)
Ali imam prijatelje kojima su sa isto sa bmw-a prosli model skinuli sve cetri felme i ostavili ga na klocne i to u blok 5... :confused:
Diskovi imaju nekih 60 000 km i mogu jos 2 puta toliko.
Ne vjerujem. Nikome ne dugujem nista.
E da, ovaj problem imaju svi oko mene tako da...
afaik mislim da je to Jole uradio.
Rekao je da ce to da uradi Balshi i tebi jer ste vi glavni na forum i banovali ste ga !
:(
:D
Ja ga nisam banovao :(
a ako ne svratish nedje od ovih radnji i kupish 4 siguronosna sarafa i prisarafish :D
mada nema puno tih kradja kod nas ... makar ja nisam nesto cuo za to
opet dje da ti neko ostavi auto na klocne , mora ga neko vidjet , treba mu vremena za to ...
04 osjetnik temperature zraka
prekid/spoj na plus
21 servomotor a regulaciju praznog hoda
bez struje
F3 Davac prigusne leptir zaklopke
labavi kontat
to su mi rezultati sa autodijagnostike
moze li mi ko to pojasniti?
pazi....ti kodovi gresaka mogu da se dese u momentu kad neki senzor ostane bez napjanja, ili iz nekog drugog razloga kompjuter ne dobije pravi signal...i kad zabiljezi taj kod on ostaje upisan sve dok ga dijagnostikom ne izbrises....znaci to moze biti da je zabiljezeno ko zna kad, i po kod zna kojim uslovima, pod uslovom da ne radis dijagnostiku cesto...
npr iskljucis maf...upalis auto, komp zabiljezi da ga nema i ta ce ti greska stajati sve dok ne izbrises gresku kompjuterom...
ovo sto tebi pise meni ne zvuci ozbiljno...moze biti nesto i dok je neko radio servis pa bilo iskljuceno i sl...
izbrisi te grekse pa ponovo a par dana ucitaj da vidis koja ce se vratiti...ako se i vrate uopste
ne znaci ti nista i ako ti ko to pojasni,prije svega moras to da nakacis na dobru dijagnostiku tj. fabricku za mercedesa
koliko vidim ovo su ti senzor temperature zraka i klapna (prigusna zaklopka)
to ne mozes ti sam rijesit,nego povedi kod elektricara
problem ti moze bit do dijela (rijetkost),instalacije koja vodi do racunara ili sami racunar,a za to postoji redosled stvari koji treba odradit da bi se tacno utvrdilo do cega je,sto neki amater ne bi bas mogao da radi na vozilu koje ima mnogo elektronike
Ima ali ovome nisu pomogli... ;)
Pazi znam da ima saraf i sve ali fino kazem samo ujutru kad je zena izasla da ide na posao BMW na klocne... Mogao ih je neko vidjet a i nije jer su vpreko noci to odradili pa nema bas prolaznika u 4 ujutru...
A ovo sto se tice sarafa to je opste poznato... Kapice one prsle od 2 eura da nepricamo...
ugledan forumas hahahahaha
haahhahahha , nista daj mu pare da nebi skidao on tvoje :D
Ma ne pasuje...
pa onda nema da se sjekirash , boli te tuki ;)
E, ali sto ako nekome fali retrovizor na e39?
e onda dodje fino na vrata kod tebe i rece fali mi daj pare da ne skidam tvoj hahahhaha
a dobro ima tih kradja ali ne mnogo , jer vala ti ljudi su presmijesni kad spanu na to da voze (da recem bolja kola) a nemaju npr. 20-30e za retrovizor, 2e za sharaf , 15e za lajsnu
ili sjecam se sto se tebi desilo sa maglenkom ... mada mora da je tu kriv komsiluk
Jok, nije komsiluk. Nasao sam frajera, i maglenku.
Dobro, mozda je to islo preko komsiluka ali maglenka je nadjena na BIMMA KO tablica, na parking iza Delte.