Veze nemaju. Dan ne mogu da pogode.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Printable View
Nama se opralo stepenište u ulaz.Ostali prozori od ulaza otvoreni
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
eto, prodje i to. sad mozemo dalje.
A đe ćemo?
Dje je to bilo nevreme ? U BD sunce citav dan
U PG, grad je padao.
Ova gospođetina je ušla u Naš diskont s naočarima i u sandalicama, a izašla s kesom na vrh glave i sandalicama u rukama, jer potop...
Da sam znala da ću pokisnuti ne bih se tuširala prije toga....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bar suvo, kapi palo nije. Oprah auto, a noćas ću do PG dako ne padne opet...
Tv Vijesti -> Srijeda 32c
Tv Prva -> Srijeda 26c
Kome vjerovati? :D -> odakle oni prate ovo da mi je znati pa su ovolike razlike. :D
Zapara je neka juče i danas.
U Baru isto jako sparno danas.
od sredine naredne nedelje krecu one poznate paklene vrucine i zavrsava se napokon ova sucmurasta nestabilnost i promjenljivost.
Čekam postove ođe sa sadržajem kako smara ova vrućina, da oće kiša okrenut, itd.
I kad će snijeg ,uželjeli smo se šeratona, skijanja i skupih skafandera, instagram da gori...[emoji38]
Tako je. Brzo će, za par mjeseci...jedina dobra stvar je što još nijesu počele vrućine.
vala ovoga ljeta ovoga bivalo nije! Da izludi covjek! Ja ocu da mi je vruce ono bas!
A nemoj teta Zvonka, ako Boga znaš...
Koliko antižaropekaša ođe ima... E ne mogu iščekat narednu nedjelju. Dako se i parkinzi malo raščiste...zov sjevera zove svoje. [emoji1]
Ja nijesam sa śevera n'o iz Podgorice, pa ipak za ovih 30 i kusur godina još ne zavoljeh žaropek...jbg
O ukusima ne treba raspravljati.
Volim sve osim kise i temperatura preko 34,5
pazi Alapy, da mogu da biram izabrala bih vječno da bude oko 35 preko dana a oko 20 uvece....ali izmedju kiše i 40 plus celzijusa, biram 45...između zime i vreline biram vrelinuuuu
:loyal:
e ja joj mogu želju nosit pozadugo...
Puno se lakše ugrijat, no razladit... :D
Sent using Tapatalk
Dje ćete za Novu godinu? :D
Izgorela bi nas u roku od sat vremena....daleko bilo!
E bogomi je danas ovamo ugrijalo za medalju... Bas przenje.
Ne zalim se n'o kazem, nemojte krsima po meni odma :)
Ugrijalo, ugrijalo.. Moglo bi se poći i na more after 5 [emoji6]
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
24 Jun prvo paljenje klime kući ovo ljeto, da nije bilo svako malo kiše Jun odličan..
Do 30-32° mi je OK, sve preko crkavam :)
Meni je stan na juznu stranu,jos nismo poceli da je palimo. Dok se popnemo do 35 pa cemo onda
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nismo ni mi...meni su najgori ovi prvi dani dok se ne adaptiram...kasnije lakše podnosim...
poceli svi da kukaju od vrucine a tek krenula. Al neka je ovo je merak ... Mene je svake godine na kraj ljeta ubija pomisao na zimu i ono padanje mraka u 16h . Tako da uzivajmo u przenju , kupanju, setanju po planina i danu do 21h :D
neee vidiš, ja mislim da se puno lakše razladiti no ugrijati.....eto zašto ja volim toplo a ti ledno :D
hahahahahahhahaah bih, sibir bih vam uključila pa se ladite :D
Drakaris!!!! :lolblue:
Viđite, ja odo sjutra na more da se brčkam pa Ha! Reći ću vam kakva je voda:D
Danas je voda bila fenomenalna! Tako sam se iskupala tako sam se odmorila tako sam uživala ali sam izgorela kao debil iako sam bila pod suncobranom....tako da pazite se :)