Hvala svima na odgovorima.
Printable View
Hvala svima na odgovorima.
Očajno će da ispadne.
Da nije ko odustao od Sea Dance-a prvu noc da mi pokloni kartu?
A slusam eo vise od 40 minuta, nego mi muka poslije se fotkat i kezit ka dobitnik, ako dobijem. Vala i da se zajebe neko da mi pokloni kartu, ne bi svijet propanuo. Koliko ih samo JA RAZDIJELIH I DJE JE TAJ BOG SAD KOJI VRACA DOBRIM
Opet ja sa snajderskim pitanjem: gdje ima sirok izbor materijala, pozeljno Niksic? Znam za onu radnju iza Markove, jos neka ?
Jel ko narucivao sa http://www.mastersintime.com
vidim da imaju shipping za CG
ko je narucivao preko onoga thora sa sportsdirekta, kako ide to preko njega, koja je razlika nego direktno porucit?
"S druge strane, žene koje imaju 15 godina kumulativnog radnog staža i troje i više djece primaće naknadu od 40 odsto prosječne neto zarade."
Šta je pisac htio da kaže?
ukupno radnog staza 15 god
Sent from my D5803 using Tapatalk
zene koje su na birou najmanje 15god... bez suspenzija i koje su se redovno javljale, pretpostavljam
Da li moze da se sabira radni staz I par godina na birou ?
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Da li na etf-u u Pg postoji mogucnost stepenovanja za visu poslije dvije godine? Da li u Podgorici postoji Visa elektrotehnicka skola?
Zna li ko ima li se djw uzet motorola v3? Nemam kad cekat sa alia...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Idem avionom za Švajcarsku za par dana. Htio bih da kupim neke skuplje tehničke stvari i stavio bih ih u glavni kofer. Mogu li ja to prenijet, hoće li pravit problem i sl. ? Ima li kakvih ograničenja ? To bih kupio samo za ličnu upotrebu.
Ne znam na sta tacno mislis ali generalno pravilo kod mene, iz iskustva, je da mozes da preneses sto oces a zavisi od nase carine oce li ti otvarat' kofer i gledat' sto imas. Ako nadju upakovane stvari u vrijednosti preko 150e, placas porez, carinu i sve sto ide uz to...
Uglavnom su to računarske komponente. Baciću ja kutije itd, otpakovaću ja to nije problem. :) Da li u tom slučaju plaćam sve to ?
Mislim da je najbolje da se prije odlaska raspitas u samoj carini,ili kod nekog speditera.
Evo propisa za racunare,u kome se ne pominju racunarske komponente,pa sad kako to oni tumace ...
Lice koje u putničkom prometu unosi na carinsko područje računar, koji je kupilo u inostranstvu, u obavezi je da ga prijavi graničnoj carinskoj ispostavi. Ukoliko je vrijednost računara do 1000 eura isti se carini u skraćenom postupku na obrascu za obračun carinskog duga (OCD-u).
Prilikom uvoza računara plaća se carina po stopi od 1% , a ukoliko je računar porijeklom iz zemalja Evropske unije po stopi od 0%, uz uslov da se prilikom uvoza carinskom organu priloži uvjerenje o porijeklu robe (EUR 1 ili izjava na računu). Pored carine plaća se i PDV po stopi od 7%....
Sve zavisi od carinika. Najvece sanse su da ti nece nista ni gledat'. A kad bi pogledao vjerovatno bi mu bile sumnjive nove komponente.. Logicki bi bilo da si ih kupio vani i da on trazi racun i placanje dazbina a sad ima li nekog pravilnika i sl. ne znam, mozda neko drugi zna vise...
Mozes li da uzmes tax-free u Svajcersku?
Pa dobro s'obzirom da je pdv 7% i carina 1% nije mi to skupo iako mi sve to naplate. Mislio sam da je 19% pdv pa bi to već bilo neisplativo. Ako prođe prođe, ako ne platićemo šta da se radi. Ionako ću bolje proći nego ovamo to da kupujem.
Hvala svima na informacijama. +1
Ljudi, ima li ikakva alterntiva ciscenju ravne ploce elektricnog sporeta onim metalnim grebilicama? Odrah se...
Dzentlmen sam. Jos neki prijedlog?
jeste li kad reklamirali parfem kupljen u parfimeriji? :)
uzeh neki, i to bas PARFEM (ne toaletna voda) to se ne osjeca 2-3h....
Nema sanse da ces im ti to dokazati, uzece da te driblaju sa pricom da se ne osjeca na svakog isto, da imas drugaciji tip koze, da utice vrucina i ta prica...
Ima li neko broj neke sex bombe koja bi volela da ga sisa :D broj u pm da je u CG
Sto ce ti to 'volela'? Nema ljubavi u toj usluzi koju trazis. Eventualno prema tvojim parama.
Idi u 'Valentino', ako to jos postoji...
Neki dobar majstor za motocikle na podrucju Kotora, Tivta ili Budve? Zna li neko?
Ljudi gdje se nalazi DNI broj na Visa kartice?
Pozadi na traci onoj,trocifreni broj npr 567
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto pozadi samo sa lijeve strane ako ga ima tvoja kartica.