pridruzujem se zeljama i cestitkama..
Printable View
Nervoza me uzasno nervira
Zaspat cu.... Drugi dan...
Ladno su pametnjakovići iz 'Namos Lux-a' (kakva ironija) prodali moj francuski koji sam izabrala i platila, drugom kupcu...
E zato ja više nikad ne plaćam unaprijed.
hahahahahhhh ne mogu da vjerujem! pa i nama su francuski prodali drugome (a vec ga platili bili), prije mjesec dana, eo cekamo ga opet sad.. kuku stoka, znaci stoka!!!!!!!!
da nijesu tvoj prodali meni ili obratno?
Jesu li vam vratili novac?
meni su nudili da dođem po novac, ali kako sam pokazala fakturu iz Namosa (običnog) i polijepu cifru koju sam dala za plakare da mi se vežu s tim čuvenim krevetom, rekla sam da me ne zanima i da hoću baš taj krevet..Rečeno mi je da ću ga dobiti za mjesec (i po)...
znači, to je 3 mjeseca.
3(ipo) :mrgreen:
namosov te pipo ; )
E, samo da vi je znat što sam sve čula, viđela, doživjela dok sam trgovala namještaj..i kakvi tu (ne)profesionalci borave..Bože pomozi...
To im je trejdmark da isporucuju namjestaj koji uopste niste narucili.A to da ces ga dobit za mjesec i po ili kolko vec,sumnjam(eufemizam).
ada mi smo dosli, vidjeli krevet, (opipali ga cak), rekli taj cemo, dali pare.. i rekli da sacekaju 20 dana, dok renoviramo sobu.. kad smo dosli za njega, prodat je bio.
Ista, ali apsolutno ista stvar i kod mene s tim što ga ja nijesam pipala, no legla..nijesam mogla odmah da ga uzmem, dok mi majstori ne srede parket i..cvrc...prodat...
Zato lijepo krevet pod misku i ceraj.
njima zinula guzica cus.. neko jos htio isti, a znaju da cemo ga mi uzet tek za mjesec.. pa razmisljaju: "Sto mi ne bi prodali ovaj, pa cemo novi narucit za njih, dako stigne dok dodju za njega" ali nije nas sacekao, i eo jos cekamo.. -_-
Xaxaxaxax... pa plati unaprijed... Svi li su trgovci isti...leshinari! Crnji su mi od ikog...
ne znam, vi nemate sreće, ja sam kupila tamo moj krevet <3 i donijeli su ga sutradan :p i ormar popodne i montirali :p
samo ljudcka glupost..