Postaviše bilbord i dijelili su letke prije neko jutro kroz Bar, osjećaš li neko olakšanje?
Printable View
Postaviše bilbord i dijelili su letke prije neko jutro kroz Bar, osjećaš li neko olakšanje?
То троше оних 200к што су добили од Норвежана.То неће дати неки резултат, али може бити покриће за ону праву кампању, а она треба да се бави разбијањем митоманије која је још увјек присутна у дијелу ЦГ.
Ипак, на крају пресудиће способност ДПС-а да среди ствари у свом дворишту, тј. да убиједи ону трећину својих бирача који још нису за.
Aha OK, čekaćemo DPS da vidimo šta će oni odlučit, tj da srede stvari u svoje dvorište, a kada srede...
''Nisam ja za DPS, ali ako nas uvedu u NATO to je super''
desetak godina ranije
''Nisam ja za DPS, ali svaka im čast što su raspisali referendum i dali nam državu''
A kako će ubijedit ostale kad su po definiciji pojedinih forumaša dobar dio DPSa 'srbalji i p00srbice''?
Ako se u parlamentu izglasa ulazak, to će biti najviše zahvaljujući albancima, bošnjacima, PCG, SDP i LP a moguće i dijelom DF-a, i to sve zajedno nikako ne treba zanemariti, ali su sve oči potajno uprte u DPS, kao da bez obzira na ishod u parlamentu, njihova će biti zadnja...
Ako se čeka jedan DPS sredi svoje dvorište pa da možemo da krenemo u NATO, blago nama...
profesori a tako se izrazavaju, nego sta ce da urade ako ovi ne prihvate ultimatum :D
da napišu još jedan
Апсолутно свака част ДПС-у и Милу на томе како су спровели референдум, и рећи ћу свака част ако нам ове године обезбиједе позив и брзу ратификацију чланства у савезничким парламентима, што траје око годину дана.
Оно што ја замјерам ДПС-у на челу са Милом је егоизам тј. што им је увјек партијски а често и лични интерес изнад интереса овог друштва.То се посебно види у економији, али све више и у спољној политици ђе се дуго времена калкулише са једним од основних интереса овог друштва а то је чланство у НАТО.
30% ДПС оваца који су по damar-овој анкети против (9%) и неодлучни (21%) чине између 12-14% бирачког тијела (ако рачунамо да ДПС има 40-45% подршке).
Што значи да када би читав ДПС био ЗА, анкете би показивале око 48-50% ЗА, 33-34% Против, 16-18% неодлучних што би било сасвим довољна разлика да се одлука о НАТО-у усвоји у парламенту.
Зато сам рекао да је акценат на ДПС-у и ономе што они раде.Све остале партије, СДП, Позитивна, ЛП, Мањине су скоро средиле своје двориште, а очекујем и допринос УРА-е, иако имају доста хетерогено бирачко тијело.
Увјек сам био фасциниран чињеницом да је, на нивоу основних и средњих школа међу професорима био изразито присутан тај тешки митоманизам.
Често су то били средовјечни, неостварени људи, болесни, са много комплекса, дођоши.Те људе никад нисам мрзио, већ сам их жалио.
Ето доћи ће дан да и посљедњег Момировца испратимо у заслужену пензију.Ипак није лако радити са дјецом.
Ulazak u NATO je vrhunac. Bilo što preko toga znači da se crongorski pehar preliva, a što se god prelije neka ode DPS-u jer su zaslužili. Mi imamo zastavu i imamo NATO i dosta. :D Neka vladaju još 150 godina, samo da mi je NATO vidjet. Ili je ulazak u EU vrhunac?
Које карикирање.Улазак у НАТО обезбјеђује мир и сигурне границе, и ЦЕМЕНТИРАЊЕ државно-правног статуса Црне Горе, што нам отвара разне могућности које прије тога нисмо имали, а то је да нам чак и Андрија Мандић буде премијер.Наравно у таквој ситуацији дотични не би имао много маневарског простора и морао би доживјети просветљење као Аца Вучић.
Ко мисли да ће промјеном власти у ЦГ промијенити и тековине 21. маја, тај није реалан.
Evo jedno pitanje za sve koji odje pisu, koji su za ili protiv uclanjenja CG u NATO...
Da li mislite da postoji mogucnost da se ponovo desi neki unutardrzavni ili medjudrzavni vojni/oruzani/etnicki sukob na Balkanu koji bi direktno ili indirektno mogao da predstavlja opasnost po Crnu Goru u sljedecih 91 godinu koliko nam je ostalo do proslave 100 godina nezavisnosti?
prosti odgovori su pozeljni sa Da ili Ne. Moze i obrazlozenje uz to...
Evo i tebi prosto pitanje.
Zasto mislis da ce NATO postojati narednih 100 godina.
Da.
Bez ozira sto su pozeljni kratki odgovori trebalo bi obrazloziti svoj stav, dakle ne samo da postoji mogucnost vec ce gotovo sigurno biti. Upravo zato trebamo biti nezavisni, a nasi drzavni organi su svojim nasrtanjima na Konavle i Dubrovnik, te priznanjem Kosova samo zanemarili interese CG i stavili se na raspolaganje tudjim interesima, a svojoj drzavi nacinili stetu.
16 godina od NATO bombardovanja.Nek je vjecna slava svim nastradalima.
Neki dobijaju kratko pamcenje u zamjenu za novac sto bi se reklo prodane duse.
Za one koji se ne sjećaju ili nijesu bili u prilici da prisustvuju ... Audio snimak jednog od nadlijetanja iz komšiluka: www.alhena.biz/zelenika99.mp3
Nažalost, slab kvalitet - snimano kasetofonom ... Ali uglavnom se ovako čulo, gotovo svakodnevno ...
Još nešto - moram dodati, sad sam na radiju čuo pogrešnu informaciju (u okviru emisije na "Radio Slobodna Evropa") ... Dakle - vrijeme poluraspada U238 je 4,5 milijardi godina, a ne "par hiljada godina" kako je neko naveo.
Kakva atmosfera medju ljude generacije 1980-1991 kakvo antinato raspolozenje ovo je nenormalno.Bombarduju fasisti sa slikama kako nijesu zaboravili a to sto smo zarili i palili po komsiluku nikome nista.
У ЦГ је убијено 10 особа, међу њима дјеца из Мурина – четрнаестогодишњи Мирослав Кнежевић (1985), тринаестгодишња Оливера Максимовић (1986) и десетогодишња Јулија Брудар (1989)
Ajmo u NATO, obavezno.