snali neko gdje se moze gladati mladu rep danas????
Printable View
snali neko gdje se moze gladati mladu rep danas????
Nema prenosa... U 20.15H Hemofarm - Buducnost na RTCG2.
Veceras u 19:30 na polozaj...
jug,jug javi se :)
ako koga zanima, 1:1 je završio meč...
Taman "ako koga zanima". Ne mogu da vjerujem da jednog komentara nema o mechu mlade reprezentacije...Kad smo poveli mislio sam da je gotovo...No dobro i bod je super.
Ima li jos karti za jug kod sportskog,hitno?
AKo neko ima live stream link za danasnju utakmicu neka ga postavi slobodno.
Necemo se ljutit :)
Nabavio sam kartu, idem sa zastavom Cg, nadam se da nece bit problema da me puste :D
pa ti kao crnogorac
nemas sta traziti u crnoj gori
sta bi dao da sam danas u crnu goru....
dobicemo 2-1
Realno je navijati za Crnu Goru, ali nerealno očekivati pobjedu.
Norveška nije uopšte naivna ekipa, ne znam što ste je svi toliko potcijenili. Sjetite se samo Tore Andre Flo-a, bio je strah i trepet za protivničke golmane.
Sada je to Džon Kerju, fantastična koordinacija i osjećaj za gol. Imaju i Risea koji je priča za sebe, čovjek sa najjačim autom i topovskim preciznim šutem.
Crna Gora je još relativno nezrela i neiuigrana da bi mogla ozbiljnije da parira skandinavskim zemljama. Viđeli ste šta je bilo protiv Švedske - totalna dominacija tokom prvog poluvremena, a u drugom se platio danak neiskustvu.
Sve to ima svoje, realno gledano - možemo izvući neriješeno jer je Švedska jači tim od Norveške, ali za takvu stvar potrebno je igrati skoncetrisano svih 90 minuta, što je u ovom trenutku nemoguće za našu reprezentaciju jer nema nijednog kvalitetnog defanzivca.
Mozda i da ne pocne Vucinic to nije tako lose... Da se vidi koliko mozemo bez njega. Ne valja zavisit o jednom igracu nego je bolje jos dok traju prijateljske da damo i drugim igracima sansu u jacim utakmicama, recimo Djalovicu... Ovako samo Vucinic daje golove, a ostali padaju sa samopouzdanjem. Ako recimo da Djalovic gol danas, i mozda Burzo, to bi bilo idealno... Ja potpisujem 2:2 rezultat.
Zbilja bruka, karte se dijele "prijateljima" reprezentacije koji ce doc na utakmicu ako ne budu imali sto pametnije da rade. :mad:Quote:
Kako i kome se dijele karte ?
Ulaznica za večerašnju utakmicu naše reprezentacije nema ni za lijek. Ništa neobično s obzirom na ime rivala ali je pravo čudo kako se u pet dana prodalo između šest ili sedam hiljada ulaznica (ostatak računamo da su trebovali pravna lica) ako na šalterima SC "Morača" nije bilo gužve ? Karte za utakmicu između reprezentacija Crne Gore i Norveške puštene su u prodaji u petak 21.marta. Najčudnije od svega je bilo to što se do karata za zapadnu tribinu nije moglo doći. U promet je pušteno svega stotinjak ulaznica tako da "obični" navijači nijesu mogli doći do svog željenog mjesta na zapadu.
Ovakav postupak Fudbalskog saveza Crne Gore izritirao je jednog od mnogobrojnih navijača crnogorske reprezentacije Vuka Pejovića, koji je poslao otvoreno pismo predsjedniku FSCG Dejanu Savićeviću i proslijedio ga štampanim medijima. Prenosimo dio sadržaja pisma koji je objavljen u današnjoj štampi.
- Poštovani g-dine Savićeviću pišem Vam ovo pismo jer sam ogorčen na rad pojedinih službi u Vašem Savezu. Pišem Vam kao veliki fudbalski fanatik, kao čovjek koji je proveo 13 posljendjih godina na stadionu pod Goricom prateći sve utakmice Budućnosti, Jugoslavije, Crne Gore. Čak i kada niko nije išao, čak i kada je nas 40-tak gledalo sve ono što nam uništava fudbal (namještaljke, plaćene sudije, loš fudbal) i tada sam bio uz "plave" i uz fudbal !
Gospodin Pejović je posebno ogorčen na činjenicu da jedan od službenika u FSCG koji radi na prodaji karata i ne zna sa kim igra reprezentacija.
- Od petka do utorka svaki dan po dvaput dolazio sam ispred šaltera SC "Morača" da kupim karte za "naš" sektor E. Svaki dan dobijao sam isti odgovor - dođite sjutra jer su u prodaji samo jug i sjever. S obzirom da stadion smatram svojom drugom kućom želio sam da "kaparišem" kartu za E sektor. U Engleskoj se to naziva "home chair", tj. kada ste stalni navijač i imate svoje mjesto na svom stadionu do smrti. Poslje petog dana dobio sam odgovor da su karte za zapadnu tribinu prošle !? Nije mi bilo jasno kako pa sam se obratio ljudima u FSCG. Dobio sam gospodina koji mi je rekao da su karte kupili Šveđani !? Kada sam ga pitao zašto Šveđani, odgovorio mi je:
- Pa da gledaju svoju reprezentaciju.
Pejović ga je ispavio i kazao da igramo sa Norvežanima, a ne sa Šveđanima a dotični gospodin odgovorio i dodao.
- Pa da, ma isto je to. Uostalom karte su podijeljene prijateljima reprezentacije.
Nakon svega nameće se pitanje šta će biti sa kartama kada počnu kvalifikacione utakmice za SP u Južnoj Africi 2010.godine u septembru ? Šta će biti kada 28.marta , 2009.godine pod Goricom dođe aktuelni svjetski prvak Italija ? Bolje da i ne pomišljamo ako se ovakva praksa nastavi.
Oce li bit tija Svedjana mnogo tamo? Da ne budu kakvi neredi i slicno. :D
karte za sjever po cijeni od 3e u 4 vilenjaka moze da kupite!!!
salove u kladionici lob ispod stadion 8e :)
i najvaznije karte se ne preprodaju nego ih kupujete preko organizacije navijaca cg reprezentacije
ja sam prijatelj reprezentacija pa nemam kartu :P
Nisu naivni, nezgodni su, al daleko su od one Norveske 90-ih, sad se ne mogu ugurati na EP ili SP da ih ubijes
http://www.youtube.com/watch?v=dx2Fys5kJT0
Norveska - Turska 1:2 , biti ili ne biti za "Svedjane", bod im bio dovoljan da prodju dalje, al...
btw
Ako ko moze da napise gdje ce sve biti prijenosa, hvala...
Prenosi nasa televizija, a preko interneta se preplatite (4 eura za mjesec dana) na www.jumptv.com
gooooooooooooooooooo :)
Odlicna obrana, za sada jaaako dobro...
iiiii idemo Crna Gora!!!
ojhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2:0
dobri su za sad , nema sto. svaka cast (ali je teren uzas,piiih).