Lamb, naravno. Iz aviona se vidi da je bolji igrač.
Printable View
Lamb, naravno. Iz aviona se vidi da je bolji igrač.
Ja cus da je Lamb zavrsio svoje,nego da je tu samo zato sto mu je ugovor do kraja decembra..
nece se sa njim uopste produzit...inace maric je bio kljuc pobjede zaustaviti cirbesa koji je jedan od najdominantnijih centara
u evropi je bio i kljuc pobjede...atmosfera bas prelosa. na sjeveru pola kopa zalutalo gadjaju se konfetama zajebavaju, komentarisu ... nisu to oni pravi navijaci.
nego dosli tu cisto radi reda.. na prozivanje da se ustane sa zapada gotovo niko nece da ustane..dosta je bilo cigana u salu ulazili su sa falsifikovanim kartama, karte niko nije ni gledao...
svaka cast za one varvare koji su cijelu utakmicu navijali (ja jos promukao od sinoc ;)), a na kraj utakmice posle 10 min vratismo pjesmom igrace iz svlacionice :)
Dvorana mrtva, a i kop varvara 3 puta manji nego prije 4 god https://www.youtube.com/watch?v=32WnwQNrPsA što vjerovatno utiče na "mrtvilo" dvorane.
Što se tiče karata imalo je duplih a nisu falsifikovane(kod jednog sezonska a kod drugog obična), moguće je da su pogriješili iz kluba
Da mi je naci nedje onaj video protiv Galatasaraja baraz za Eurocup kad su za njih jos Gurovic i Milojevic igrali. To je mislim najbolje navijanje u zadnjoj deceniji, iako je bilo neorganizovano.
Jes, a u Stambolu se bio posrao po nama za nekih 18 poena ako se dobro sjecam.
Lemb novi igrač turskog Konjaspora.
Послато са SM-G355H
Ni malo mi zao nije. Steta sto se iskoristi mjesto sa ivim lukinim.ljubimcem od 35 godina jedino.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ovaj video je kada smo se vracali posle bojkota. Sad su maknute stolice i na taj dio se stave ograde... tako da se kop ne moze prosirit..a i bas ce davat varvarima 1000 karata..
Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
Nema to veze sa kartama, meni niko ne daje karte pa me eto na svaku utakmicu..I nisam komentarisao varvare nego uopšte atmosferu, na toj gore utakmici je na momente navijala cijela hala, a sad protiv zvezde ni motkama da ih biješ navijali ne bi
to sam ja gledao u nevjerici,cak ni ona krivina da ustane,ja iza klupe kao retard se derem i navijam ali dzaba.To je tako kad dodju spoznori da se slikaju.Masu je ljudi zalutalo.I jos pocelo da izlazi 2min pred kraj?!
Nadam se da ce pravi navijaci uci protiv partizana pa i da bude grobara ne mari...
Došli ljudi da gledaju košarku. Zašto svako mora da uživa u utakmici na isti način?
Mada se slažem za izlaženje uz sale prije vremena. To sam samo kod nas vidio da postoji uopšte.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Eo drugar u isti avion sa Lembom.Veli kaze Lemb srecan je sto ide.Rece "they give more money" bice da je dobro Prosa :D
A poklonio je I privjezak :D
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...7f1d81e82f.jpg
Sent from my Passport using Tapatalk
Top :) A zao mi je sto je posao, imao sam o$ecaj da bi se uklopio odlicno, cak i posle jedne utakmice se vidjelo da je za klasu bolji od Dzozefa koji je mozda i najgori tamnoputi igrac kojeg sam ikad vidio...
Josephu bi morali isplatiti sve do kraja sezone ako bi htjeli da ga se rjese, zato sam znao da ce on vrlo tesko otici.Buducnost inace ne voli i ne praktikuje da u sred sezone mijenja igrace, bez ako se ne povrijede.U vecini slucajeva ovi sto dodju preko ljeta uglavnom i ostanu u klubu.Jedini kojeg mogu da se sjetim da je poceran je Capin a i njega su trpjeli duze nego sto je trebalo obzirom na to kako je igrao.
Lamb je otisao jer je sa njim bilo najlakse raskinuti ugovor, iako je od sve ove trojice najbolji igrac.On je imao onaj mjesec dana plus opcija da se produzi do kraja sezone.Joseph ima a mislim da je i Jenkins sad dobio garantovan ugovor do kraja sezone, s tim sto je ovaj Jenkins dosta jeftiniji od Josepha.
Istina, ljudi različitih godina dolaze na tekmu sa različitim namjerama. Neko da skače cijelo vrijeme, a neko da vidi i nešto od košarke. Mada, treba reći da je protiv Czv atmosfera bila baš pozorišna, ne fali ništa da gostujući tim osjeti bar malo da mu je publika za vratom.
Inače, malo se pretjeruje sa Lambom, momak je odigrao 1 tekmu, a ovđe se za njim žali ka' da je trpao cijelu sezonu. Volio bih da nije bilo te povrede, pa da ga vidimo, al zadržavat' igrača na osnovu 1 utakmice nije najpametnije..
To je utisak bio juce pred put :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk