NATO dolazio da MOLI Milosevica da prestane? Ti bio prisutan kad su ga molili? Valjda su i na koljena padali i plakali jer nisu zeljeli da nas bombarduju.
A kad molbe nisu pomogle onda im nije palo na pamet da bombarduju mjesta gdje se on skrivao. Nije im palo na pamet da ubiju licno tog ludaka, njegovu ludu zenu ili sina kretena.
Ne, gadjali su centar Nisa sa kasetnim bombama. Zasto? je su li imali dojavu da je Mira posla na tu pijacu da kupi boraniju?
Sto su gadjali onaj voz u Grdelickoj klisuri? Je su li imali dojavu da je Milosevic u tom vozu?
Ocigledno su imali neki drugi cilj.
Nema prihvatljivog objasnjenja za gadjanje ciljeva za koje se zna da ce rezultirati velikim brojem civilnih zrtava.
Ti nisi neki ljubitelj Srbije, pa recimo da tebe ne interusuju njihove nevine zrtve.
Ali bi rekao da volis Crnu Goru.
Zasto je NATO bombardovao Crnu Goru osiromasenim uranijumom? Znali su da ce posledice ostati dugo posle pada Milosevica, a da on niti je nekad bio na Arzi nije je tamo imao plan da dolazi.
Clan tima za dekontaminaciju Arze je bio i profesor nuklearne fizike Perko Vukotic.
Poznavao sam ga. Volio je Crnu Goru, osjecao je obavezu da pomogne. On je mislio puno gore o Milosevicu od sve te druzine iz NATO zajedno.
Nakone radova na Arzi su mu otkrivene promjene za hromozomima.
https://www.mail-archive.com/sim@ant.../msg05172.html
Na kraju je umro od raka. Ubio ga je NATO, jer je volio Crnu Goru.
A tako je mogao da ubije i tebe.... i mene.....ili moju djecu, ali smo eto imali srece da te godine ne budemo koleteralna steta njihovih akcija.
I prije nego sto ljubitelji NATO-a pocnu da lupaju kako obozavam Putina i zelim pripajanje Crne Gore Srbiji molim ih da nadju neki moj post na ovom forumu gdje sam to napisao.