E, ne mogu prezaliti taj gem. Ovo, kako je krenulo, ce u tb.
Printable View
jel moguće da se neki sivonja nevaspitani derinja ovako posle prvog promašenog servisa na set lopti? pa ljudi ne ide to tako baš [emoji3] kako ne nauče da zviždanjem pomažu Novaku?
edit - hahahhahahaah, jbg [emoji3] nije da nisam očekiva nešto ovako [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se izvukao na 5:4 40:15 i drugi servis sa raspravkom (sa navijacima) ocekujem ovo lagano 6:7 :D
Sa ovakvim prvim servisom, ovo je premija....
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
kod 3:3 u TB, Sinner ima otvoren FH i tu Novak fenomenalno zatvara mrežu sa dva voleja. odlučujući momenat. sad po 24! [emoji4]
R*u*t*i*n*s*k*i
Ideemo.
Kakvo mahanje englezima. :joy:
e, ajmo sad, da gledamo poslasticu
Agresivan danas, me like.
E, da, zaboravih, 14 ili 15-ti zaredom TB dobijen.
Kako je krenulo, kad udje u TB, treva sudija da mu odma dodijeli set.
[emoji3]
https://youtu.be/l5fJxceFt6Q
Ovo ce, izgleda, Alkaraz da oposli poput Novaka nesto. Ne moze mu Medo nista.
Bice to zestoko finale.
Ne gledam.
Je li ovo alkaraz predobar ili medo pojma nema.
Nego sto ocekivati od meda koji jedva dobi onoga prosli mec.
Medo se slaze sa travom kao Federer sa sljakom...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
previše je Carlos dobar igrač da bi Medo mogao da mu parira
ne znam zašto al mene Carlos tako podsjeća na Novaka [emoji3] glede finala mislim da će biti slično kao Roger/Rafa iz '07. svi su mislili da Rafa to ima, al na kraju ipak ne
Pocisti Alkaraz Medvedeva kao malo dijete.
Kakva je prognoza Djokovic-Alkaraz?
Ja mislim da Alkaraz ima patoloski strah od Novaka i da ga sanja.
3-1 za Djovaka, laganini
Novak favorit po kladionicama, oko 1.55 se plaća. očekivano [emoji4] na RG je mnogima Carlos bio favorit, i tad sam napisao da Novak to dobija. sada mislim da Carlos može meč da odvede u pet setova al pod uslovom da odigra najbolji meč W (sličan intezitet kao npr drugi set polufinala RGa). ovako iz njegove perspektive lagane pobjede protiv Matea, Runea i Meda mu daju dodatno samopouzdanje. al CC je Novakova kuća, slično kao i u Melbourneu. zna kako i šta uvijek, u TB je stijena. ono što je sigurno a dobro za nas koji volimo tenis jeste da Carlos meč neće izgubiti u svlačionici
moja procjena - 3:1 za Novaka, a nadam se (i očekujem) odličan meč
Kad bih gledao trenutnu formu, rekao bih 3:1 za Alkaraza.
Ali Novak je Hudini. On cuda cini.
Bas ne mogu da prognoziram...
nema to puno veze sa formom. Nadal je par puta dolazio na RG sa ne tako dobrom formom pa znamo kako se završavalo. jednostavno, Novak je drugačija zverka kada su finala slemova, taj mindset je drugačiji u odnosu na ostale. kao MJ u košarci
Mnim e je Đokoviću vrlo bitno da dobro počne finale. Nešto ga ne vidim u nekom epskom povratku poslije 0-2 ili 1-2 u setovima.
A bio bi mu prvi put
Za dobro mojih živaca,najbolje bi bilo da Đoković povede 3:0 u setovima pa nek Alkaraz pravi preokret na 3:4...tamo neđe u SinsinatiJE i MajamiJE
Sent from my 2201117TY using Tapatalk