Sramota!!! Kakva smo mi drzava ovo je presmijesno. Niko ne radi ono za sta je placen. Ne mogu da vjerujem da Dan nece da objavi!!! Poltroni.
Printable View
Sramota!!! Kakva smo mi drzava ovo je presmijesno. Niko ne radi ono za sta je placen. Ne mogu da vjerujem da Dan nece da objavi!!! Poltroni.
E nema se sto ocekivati onda. Ja sam se nadao jedino u Dan.Jer dobijaju tekst nagotovo i to im je banja jer ga sami sastaviti ne umiju.
A koji gabeljski dan, jadni, nesrećni...
Vala su mogli makar na CdM izbačit, pa bi ga možda i preuzeo neko od drugih poratala.
meni je drug urednik sportskog programa na radio tivat ispljuvao duska , vodi sportsku emisiju pa je bas o tome pricao.
rekao je ako hocemo mozemo gostovati ako je ko zainteresovan
Kad bi ovaj tekst bio odshtampan i pechatiran( klub navijacha Crne Gore ) bio bi objavljen u svim novinama. Moguce da bi morali da koriguju dio sa Drljevicem ali dobro, tekst nije o njemu...
Bar tako je bilo nama sa obracanjima koja smo slali mailom,a niko ih nije objavljivao. Kad smo dopisnicima dali pechatirani odshtampani tekst svuda je objavljeno.
Super, u tom slucaju posaljite mi mail tog kluba navijaca, neka ga oni potpisu, pecatiraju i posalju.
Samo se javi Didiju on ti moze dati pecat kluba navijaca
Čudi me od Dnevnih novina da oni nisu obajvili ništa obzirom da prednjače sa tekstovima o svakavim glupostima tipa momci koji sjede svaki dan na klupu ispred neke zgrade pa njihova mišljenja i što se radi u tu i tu prodavnicu mišljenje prodavačice.Nego biće da se boje da ne izgube akreditaciju za utakmice ka neki.
Iz Dnevnih novina su mi rekli da je tekst dobar ali je problem velicina. Tekst ima oko 13 000 karaktera i trebalo bi prakticno 4 strane da bi se objavio sto je mnogo.
Pa i onako su im teme katastrofa, a ono je stvar koju treba objaviti.Neka preskoce par svojih gluposti i eto mjesta.
skratite, izbachite neki dio....samo da se pokrene pricha
Lepetanac,podji na radio reci dvije tri.
Mozda da tekst preradimo u saopstenje,i potpisemo se samo ne znam kako- grupa nezadovoljnih navijaca sa CDM foruma.
***** cemo pecat iciji dobit.
ja sam clan navijaca kao i sto je vecina nas zar ne.
pa mislim da bi bio red da dobijemo pecat, a didi-ju se za to treba obratiti.
a neka se malo smanji tekst ako ce ga dnevne objaviti, ili neka stampaju sitnim slovima:))
Vjeruj mi nije to tako jednostavno. Ja bih prvi volio da ovo izadje u sve medije ali evo vidite kakva je situacija. Neki vjerovatno nece da se zamjere savezu, mada mislim da bi Dnevne novine to sigurno objavile. Evo ako koga zanima pa posaljite emailove na [email protected] i izvrsite pritisak da se to objavi. On je urednik sportske redakcije.
Pisati tekst od 13 000 karaktera o Vlaisavljeviću je iluzorno jer se sve sto je taj strucnjak uradio moze stati u samo jednu rijec - NISTA. Dostaviti taj tekst Klubu navijaca pa neka ga preradjuju, potpisu ili ne potpisu samo neka dostave novinama da se objavi i krene nesto da se taj nesoj koji svoje greske ne vidi jednostavno oćera. Ne smijeni, već jednostavno isćera kao stetocina.
Opet kazem, samo taj ko se obratio/obraca Didiju neka meni na pm posalje rezultate te komunikacije, kao i relevantnu email adresu. Ja cu poslati tekst cim tu privatnu poruku vidim.
In addition, pokusacu da skratim tekst (izbacicu dio o igracima, mozda jos ponesto) i da ga posaljem Anticu u verziji prihvatljivoj za novine. Posto je to malko duzi posao, to mozda necu moci odmah, ali u kratkom roku da:)
Bojim se da verzija prihvatljiva za novine nece ni priblizno docarati sta je taj lik uradio sa mladom reprezentacijom.
Miljenović odabrao snage za provjere sa Makedonijom
Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa odgovarajućom selekcijom Makedonije.
Omladinska reprezentacija, sastavljena od igrača rođenih 1994. godine i kasnije, do sada je odmjerila snage sa vršnjacima iz Srbije, Danske i Švajcarske. U tim mečevima izabranici Aleksandra Miljenovića upisali su dvije pobjede, dva remija i dva poraza.
Prijateljski mečevi sa Makedoncima igraju se 12. i 14. juna na Cetinju. Početak prvog meča zakazan je za 17.30 časova, dok će revanš početi u 11 časova.
Golmani: Nikola Delibašić (Čelik), Marko Kordić (Vojvodina).
http://ads.vijesti.me/www/delivery/l...&cb=cbbbbc3259
Odbrana: Momčilo Raspopović, Aleksandar Milošević, Boris Kopitović (Budućnost), Ivan Racković (Mogren), Igor Vujačić (Zeta), Marko Draganić (Lovćen).
Sredina: Deni Hočko (Lovćen), Dušan Lagator (Mogren), Marko Janković (Partizan), Jovan Šljivančanin, Vojin Jeknić (Rudar), Filip Kalačević (Zeta), Božidar Janjušević, Vladimir Jovović (Sutjeska).
Napad: Aleksandar Boljević (Zeta), Igor Poček (Sutjeska), Vuk Žižić (Partizan), Nebojša Đalović (Jedinstvo).
http://www.vijesti.me/sport/miljenov...m-clanak-77135
Kao sto rekoh na prethodnoj strani eto vam email pa vrsite pritisak. Ja sam odradio koliko sam mogao.