Vala bas au
Printable View
Vala bas au
Dobro je drmnuo.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ovo jos nisam osjetio da mi se tv ovako zaljuljao na komodi…
na prizemlju sam, ovako nije drmalo da ja pamtim
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
https://m.emsc.eu/#page2
4.5 u Albaniji prema ovome
Za koju ste crkvu...?
25 km od Podgorice
Kad te probudi iz sna znas da je kvalitetan i blizu.sad se smijem sam sa sobom kako sam se usra iz sna, a bogami mi nije bilo smijesno prije neki minut ,jos 4 sprat,kakvo ljuljanje
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
kad ovako ljulja vazda se pitam kako je ljudima te u solitere žive
Opet
....
Bila su 2 posle prvog potresa.
Meni klinac pored mene, iznad kreveta police sa stvarima, trgoh se i samo sam ruku preko njega stavio, da ne krene polica ili nesto sa nje da pada.
Evo ne znam... Odmorili smo jedan period. Mene svaki put probudi vec u prvoj sekundi a nema nista gore nego kad zatrese u snu. Jos na sedmi sprat je ljuljanje...
Zato iznad kreveta đe spavaš ništa ne stavljaš. Što se tiče prvog i naknadnih, na takvoj sam poziciji u zgradi da je prvi trajao 2-3 sekinde a ostale nisam ni osjetio...
Eh da ja sam šesti sprat [emoji2]
Inače prije par godina kada je bio onaj neki jak zemljotres, bio sam u liftu, i kako lift inače trese dok ide ništa nisam osjetio [emoji1787], žena me tad skoro uplakana dočekala na vratima. Druga je zgrada bila, isto šesti sprat.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ništa osjetio nisam ovaj put, sad ustajem i vidim na vijesti da je treslo. Mada sam ja na primorju možda je ođe slabije bilo a možda sam ja prejako spavao. :D
Jel se u nk osjetilo?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja sam prvi osjetio ali drugi nisam a bio sam budan
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ništa osjetio nisam. Čudio se sinoć što je pas lajao u sred noći i probudio me. Nema naviku da laje bez ako baš nešto blizu osjeti, pa sam se istripovao bio da se neko ne šunja oko kuće. A ono zemljotres.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Btw, čuo se i onaj zlokobni huk par sekundi prije, odma sam zna da će da zaljulja...
psi su lajali cijelu noc. ja se taman prebacio kod maleckog nesto se razbudi i da ga smirim sekund kad zaljulja. bilo je zanimljivo
10 godina sam u ruske kule bio(9ti sprta).... i mogu ti reci da ne znam jesam li osjetio zemljotres bez onda kad su bila 2-3 dana zaredom pa je bila zajbancija cekamo zemljotres u 19h....tako nesto....
a i to sto se osjetilo nije nikad bilo kao npr kad sam bio u blok5 na 5ti sprat....tu me vazda bilo strah, jer par puta mi je bilo bas neprijatno iskustvo.
od kako sam u kucu, jedino kad lezim na sprat moze se nesto osjetiti...onaj sinoc me probudio, ali vise neka buka nego sto je zaljuljao...
Evo opet
Zestoko
ufff, moj brate
doooobar
sad je tresnulo dobro.
Koliko ima ovaj?
Onaj sinoć ništa, prespavah, al ovo sad se već osjetilo.
na koju foru ste napisali prije nego što se osjetio ovamo pod Ljubović...
Idemoooo
bio je mali i onda veci za njim
Ako je jaci bio od onog jutros oko 4, nije smirivanje tla definitivno...
nagrdih wc solju citavu...
slabiji je bio....3.1
4.7... :sick:
isto mjesto ka jutros, 4.7
4,7 u Albaniju.
Znaci kod nas ispod 4
ali huk sam čuo iako su mi slušalice u usi , show