E vala da znaš, Mkabl je ja mislim 30-og ili 31-og čekao 00.00 da poubača koverte u sandučad. :)
Kako bjehu tačni za račune. Inače, Miličko je radio u Call centar tj kod naprednjaka. Kralj bješe...
Printable View
Hahaahaahah naprednjaci 😂
A meni odgovara sto prije, platim i ne razmisljam.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne znam kakva je bila politika tolerantnosti mkabla prema neplatisama... Ja sam potpisao ugovor i odmah platio za dvije godine svojevremeno i na vrh 7 mjeseci od potpisivanja ugovora, meni iskljucise signal. Ja zovnem oni kazu nijesam nista platio... Dokazao sam da jesam, priznali su gresku i odmah sve sredili... Ako im je to tolerancija, 7 mjeseci, svaka cast... Konacno da neko ne dahce za vrat...
Platio si 2 godine unaprijed? Vesko Baroviću ti li si?
Ja pojma nemam, do sad nikad 15. nisam presla za placanje tako da me nikad nisu ni iskljucili...
Hahaahahahahahaah
Nisi normalan[emoji38]
Ne nego platim sve racune pa meni sto ostane :)
Ja sam imao problem sa internetom pa sam nerijetko slusao priče kako rade na unapredjenju sistema, pa sam pisao nekoliko puta žalbe i onda sam odlučio da plaćam pred kraj mjeseca. Telekomu tradicionalno platim racun za mobilni na kraj mjeseca jer mi je merak da to radim... :)
Sent from my D5803 using Tapatalk
Nego, evo stize i 10 oktobar. Da nece Bar stizat na red?
a ja nikad nisam imala problema. Sem kad sam se selila.
A da bi se svadjala treba bas, bas neko dobro da me nacepi 😁
Eve ga
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...da18e44778.jpg
Eto Bar nece def. Preko veze su posli u kotor i tivat jer ima manje korisnika. Tako da su njima veceras prebacivati programe,na fb pročitao. A bar neka ceka...
Pisi Milijana Vako
E hvala :) sad neki veci tv da mu kupim 😁
I kod mene su D3 mini stavili i podesio je lik zvuk na risiver, a ne na zvucnik od tv-a da ide... E pa... Navikao sam se na onaj moj nativni interfejs na tv-u, sad se treba navici na ovo...
cek ja ovaj mj nisam dobio racun samo shemu i uputstvo za pretragu?
P9lite
Ako ja dobro kapiram, oni dolaze sami do korisnika bez unaprijed poslatog zahtjeva?
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sami, i to je prica "Jeste li kuci? Evo ja sam vam ispred ulaza" WTF... Jutros se zapitah je li sa druge strane sudski izvrsitelj ili ko...
Kod mijenjanja programa, prvo ucita epg, pa ima jedan freeze momenat dje slika od novog programa stoji kao pauzirana, pa ga onda pushti... Poludje me to, evo nijesam ni 10 min kuci...
Prvo su u hn bili kako rece ovaj fini covek :) nego, nije meni ta neorganizovanost, haos i svi problemi nista cudno kod nas...
Bila sam u gintas i zaboravih onoj tamo trazit da mi odstampa racun...
Nije Miličko nego Veličko :).
Nema mi zvuka na HBO i HBO3... Ccc...
[QUOTE=miovrag;4521510]Eto Bar nece def. Preko veze su posli u kotor i tivat jer ima manje korisnika. Tako da su njima veceras prebacivati programe,na fb pročitao. A bar neka ceka...
Tanka nam ta veza. Nema ništa od novih kanala u TV još uvijek.
Ja sad odoh, pišemo se opet za za 15 dana :)
http://saznajlako.com/wp-content/upl...ce-uz-pivo.jpg
Uz izvinjenje zbog nedovoljne it pismenosti, dje, kako?
Ako imaš risiver onda na njegov daljinski valjda ima dugme Audio, pa tu će biti više jezika.
A ako nemaš risiver, onda na daljinski od TVa isto tako.
Poslato sa Huawei P8 lite
Od juce imam risiver i ujedno ovaj problem. Ja sam na tv podesio da je tv speaker izlaz i svi bez ova dva programa rade normalno...
Ovo se resava, kad u meni resivera odesn na podesavanje jezika.. podeseno jezik, drugi jezik, jezik prevoda , drugi jezik prevoda idu redom ovako srpski, engl,srpski ,engl. .. sibni sve na srpski i imaces zvuk.. Onda ce ti cini mi se cinemax ili tako neki kanal biti na slovenski ponekad ali taj ni ne gledam :)
Imao sam problem poslije ove tranzicije i promjena frekvencija i symbol ratea i sa starim Mkablovim Opticum recieverom i sa D3 minijem poslije zamjene. Recieveri nisu kupili streamove sa nekih frekvencija (570 i 634 Mhz - znam koje su zahvaljujuci starom recieveru), sto ce reci da nisam mogao pokupiti odredjene kanale (Arene svih 6 kanala, Ultru, Prvu plus, Pink M, Cinestar Premiere HD 2 itd...)
Kada sam objasnjavao covjeku , koji je by the way dovucen sa 500 km razdaljine da obavi posao tranzicije, prvo me ubjesjivao da je to nemoguce. Kada se uvjerio sa trecim recieverom da jeste moguce, zvao je da resetuju streamove. Poslije reseta streamova kad sam ga zvao i rekao da situacija nije promijenjena, ubjesjivao me OPET da je do recievera. Moja ideja je bila da je uzrok u infrastrukturi, odnosno do koaxijalnog kabla, rekao je da je to nemoguce (opet), jer "digitalna tv ili radi ili ne radi") Dzabe sam mu objasnjavao da je moje iakustvo sa sat tv da je moguce, jer sam imao situacija kad od sunca ispuca koaxijalni kabal da mi recimo rade transponderi na horizontalnoj polarizaciji, a na vertilanoj ne i sl.
Podjem kod komsije sinoc sa mojim reciverom i preskeniram kanale i naravno sve pokupim. Dijagnoza definitivno koaxijalni kabal.
Otvorim ormaric na spratu (iskablirana mi je zgrada) vidim dolazni kabl i odlazni prema mom stanu povezani spojnicom direktno. Izmijenjam prvo konektore - nista. Razmislim, vidim sve komsije ostale su na skretnicama. Uzmem skretnicu sa izlazom od 3decibela, opet nista, uzmem sa outputom od 8decibela, sve proradilo kako treba.
Poenta priče - nedopustivo je da tehnicka podrska pojma nema o nekim stvarima a jos gore je da se dpvlaci neko sa udaljenosti od 500km ko ce samo stavit 3 kabla u uredjaj. Takvih strucnjaka imamo i odje koliko god hocete.
E Jocker svaka ti čast.
Ja od sinoc nemam kanala na jednom televizoru, a na drugom koji je bez resivera, pola ima a pola nema. Da li treba da podesavam nesto ili? Tivat je u pitanju.