I ja sam za to, ali onda neka neko stisne mudah i promijeni zakon, a ni Dps ga nije smio promijeniti. Jer po sadasnjem zakonu privatna plaza ne moze nikako jbg. Ne moze ni u Hrvatsku, a mislim ni u Grcku.
Sent from my phone
Printable View
E vidis, odlican si primjer dao kako policija radi lose posao. Nisu im nasli ORUZJE, bez po joint-a a mislim da se to ne gleda ka bazuka.
A onog sa Cetinja nisu gledali a vec nalazili oruzje. Sve u svemu lose kako kod krenes.
Operativno losi, prelosi. Odlaze ljudi koji godinama rade dobro posao, ostace da im je najiskunsije one sektretarice sto su ostale.
Postavljaju ljude na celu odjeljenja kojo su zavrsili mendzment u Baru a dana nemaju iskustva. Svi koji imaju uslove za penziju idu, a ima ih dosta.
“Grupa za suzbijanje krivičnih djela visokotehnološkog kriminala je, nakon nekoliko rotacija tokom protekle četiri godine na rukovodećoj poziciji ljudi koji su dolazili iz same Grupe i dobro poznavali sve specifičnosti ovog policijskog posla, za rukovodioca dobila Bojana Miranovića, koji je završio Fakultet za poslovni menadžment u Baru. “
Dvadesetosmogodišnja I. Š. iz Plužina, osumnjičena da je u stanu u podgoričkom naselju Blok 9 u kojem živi ubila sina prilikom porođaja, nije se izjašnjavala o svemu za što je osumnjičena, nezvanično su iz tužilaštva kazali za Portal Libertas.
Zbog zdravstvenih komplikacija nakon porođaja, I.Š. se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore.
"Bila je na ivici smrti zbog pogoršanja zdravstvenog stanja", nezvanično je rečeno Libertasu.
Osumnjičena, kako piše Libertas, nije davala izjavu,
"Ona se još nije izjašnjavala o svemu za što je osumnjičena. Ono što, za sada, znamo je da se porađala sama i da njena porodica, kako tvrde, nije ni znala da je trudna", nezvanično su kazali u tužilaštvu.
Podgorička policija danas je saopštila da je rasvijetlila ubistvo novorođenčeta, a da je osumnjičena majka bebe, dvadesetosmogodišnja iz Plužina nastanjena u Glavnom gradu.
"Pretpostavljamo da je kupovala obuću preko interneta i da je zbog dostave na kutiji pisalo ime kupca. Osim toga, osumnjičena se nalazi i na snimku, izuzetom sa obližnje video-kamere, na kojem se vidi kako baca kutiju u kantu za otpatke. Na tom snimku je imala istu garderobu u kojoj je bila kada smo je zatekli u stanu prije hapšenja", nezvanično su kazali Libertasu u policiji.
Da ne ispadne kako su samo trgovacki lanci gramzivi (sto i jesu) ali ima i druge strane u vidu ovih sto tobos pomazu nekakvim akcijama a ne bi se sjetili da sami urade nesto po pitanju marzi i akciza.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ogle-biti-nize
U pravu je VOLI cijene mogu biti nize za 2% e sad ako je to dovoljno nekome... meni nije a ni nama mogu slobodno reci!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ohh uhvaceni!
A onda procitaj cijeli clanak. Svaka partija ina po 6 portala.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...83ffcc5738.png
https://press.co.me/dps-i-zvanicno-s...eta-kamo-sutra
eo ako nekoga zanima. [emoji4]
https://youtu.be/ZBk8_RbPpXY?si=iAz9Y0cwOBNef3Zl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa tata ga je napravio ne djed i pradjed :lol: :lol::lol::lol:
Ali je ovdje bas jak konflikt interesa, Budva ne zeli Aman, a Djokovic zeli Aman.
Zasto konflikt, jer je Djokovic pocasni gradjanin Budve.
Hoce li se naprasno zaboravit prva pobjeda nad Dps tajkunima i “Milo je vlasnik Svetog Stefana”. Takodje plaze su za sve, pogotovo nas Budvane!
Studio?
Evo da se podijele u BD pa će nam se javiti...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A slusajte ovo
https://www.portalanalitika.me/clana...ucnom-pritvoru
Dje ga je Mugi, dje trosi pare koje je pokrao? Zar nemamo novo sudstvo, novu postenu vlast, da ne zaboravimo koliko su samo sposobni i koliko radnog iskustva svi redom imaju?
I opet, zasto se ne spominje zakon o porijeklu imovine?
Žuti tebra, sta kazu oz centrale? Kakve su novosti?
sudstvo i dalje drži dps, nisu ti javili kolega. eo 5 godina nikako da maknu dps iz te grane vlasti. samo to koči singapurski dragulj na putu ka EU!
Naravnoučenije:
Ako pitaš zašto čoek koji je pobio onoliko čeljadi nije ispažen, što je inače standardna procedura sa njegovim dosijeom, i zašto ponekad nisu pretreseni i on, i ta kuća iz koje je na kraju uzeo oružje kojim je izvršio zločin, i za koje se znalo da ga ima...
...jedini odgovor koji ćeš dobit, od Crnožutog, od Demokrata, a i šire vlade, jeste da si u službi Mila, kriminala i okga.
I, poslije nekog vremena, to što si pitao, će se tumačit kao da si učinio maltene zločin, pa će to (ovako ko u ovu gornju prepisku) te grupirovke koristit ubijeđene da je toliko uvredljivo da ti začepi usta.
Nije ovđe u pitanju njegov lični obraz, nego vrijednosni sistem onoga i onih koje ovđe predstavlja.
pazi, razumijem da neko dodje i brani odredjenu političku opciju. nebitno da li to radi iz ubjedenja ili manje/veće koristi. eo ih na forum kolko oćeš, o fbu/IGu/twitteru da ne pričam. ali kad neko dodje i na članak u kojem piše da bolesnik (koji je višestruko osudjivan) uradio ovu gadost reaguje ovako je baš samo i ultimativno dno. jer napisati tako nešto samo da bi se branila odredjena politička grupacija je užasno. i upravo ovakve stvari gaze ovo društvo. ujedno, ovakva reakcija je još jedan u nizu pokazatelja kako mnogima problem nije bio dps i sistem nakaradni koji su kreirali. no prosta činjenica da oni nisu bili dio njega. sad kad jesu, imamo ovo. jednako užasan, loš i odvratan sistem koji gazi po ovoj državi i njenim gradjanima.
Ali uradili su exluzivnu akciju, nasli pola joint-a i biber sprej!
Čisto da razjasnili nešto, Aman nije (niti je bio zakupac) Svetog Stefana. Aman je menadžment koji upravlja luksuznim hotelima širom svijeta i nisu vlasnici niti jednog od pomenutih hotela.
Prvobitni zakupci su bili Singapurci koji su angažovani Aman, ali oni poslije skoro završene rekonstrukcije Vile Miločer bankrotiraju (svjetska ekonomska kriza iz 2008 god.). Tada umjesto singapuraca ulaze Grci (Adriatic Properties) koji zadržavaju Aman kao menadžment, a rade sve ostalo (pa se i mijenjaju aneksi ugovora). U tom smislu i Budvanska rivijera može angažovati Aman, no to je druga priča. Elem, ovi sudski sporovi, dakle, nisu sa Amanom već sa firmom Adriatic Properties iza koje stoje Grci (Statis).
Sent from my Motorola 8400
ni pod dps-om nije bilo privatnih plaža?stvarno?treba li poimenice da ih brojim i to samo u budvi dok je bila svetova privatna privatna prćija?samo tad su se davale za ćamil dopa prvom kozojeb@u za šaku dolara,a sad imamo šansu da privučemo svetski sportski krem.takođe,niđe eksplicitno nije rekao da mu damo da nosi za čačak,već da je došao da pita pošto i koji su uslovi.jedan Novak Đoković je došao da pita ove naše lupeže,mislim da je osnovni red da se bar prodiskutuje i ako ćemo stvarno da povlačimo liniju u pijesku da nema privatnih plaža da jednom u ovih 30 i kusur godina (hajde,eto bile su i tara i luštica) ispooštujemo bar sami sebe i bude neki širi kosenzus ako ne i referendum ne bi se držali bar sopstvene priče.
ovako,opet ćemo kad prifali dati prvom sa reda ne samo plaže nego i gu@ice ako treba kao i uvijek do sad i biti kao i do sad poslednja nedorasla ološ i jeftina kurv@ od naroda i države.po meni lično,davno smo izgubili nevinost da izigravamo sad tu neke moralne vertikale i kad već imamo ludu sreću da nas hoće kršten svijet trebamo im kleknut inače eto nama opet kirgistanaca i čečena,a vidimo kako smo se usrećili sa njima i na šta nam primorje liči.
U nečemu smo prvi. Hvala vladi Crne Gore!
https://bankar.me/crna-gora-prva-na-...malja-svijeta/
Dolazili u CG i to medju prvima, ali je jedan nas veliki "biznismen" im tada rekao pred ostalim "biznismenima" kako takve djece imamo koliko hoces i da samo produze dalje...a da nije bilo toga mu "tatice" ne bi bilo ni njega, tako da manite se vise tih supljih prica, sto lose mu je tata uticao na karijeru nesto pa nije ostvario nista?
Samo da se zna Djokovic je dosao kao ambasador Amana , kao predstavnik njihov da pregovara, odje nema ljubavi i bla bla bla promocije crne gore ljubav ovo ono cist biznis samo posao...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
druže,novak može da ode ali bukvalno bilo đe nasvijet i da ispregovara šta mu se digne,samo mi mu brojimo krvna zrnca,držimo ga za avetnog ćaću i izigravamo gromade
bukvalno može sjutra u mikroneziju da ode da mu daju kompletan atol i 70 djevica pride i to za tri slike na instagramu
u međuvremenu sveti stefan se urušava i iznosi pare iz države
Ahahahahahahahhahaha. Kakvi moroni!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...69319c01ab.jpg