Sto to Filipovic ima protiv Bosnjaka da ti znas? Ili si ovo samo prosuo glupost ka sto neki umiju?
Printable View
Moje misljenje je da se za Medunjanina mora imat mjesta u CG repku!
Nije mi jasno sto Djokaja nije pozva.
stvarno, donekle shvatam da imamo puno dobrih napadaca, ali djokaj nije novajlija, znamo njegovu karijeru...imao je i padova, dosta je klubova promjenio, coek zna da igra na vise poziciija, a trenutno je u zivotnoj formi, vjerovatno ce sledece sezone zaigrati u nekom solidnom timu... stvarno moga je ovaj put da ga zove kad je vec zvao bogavca i druzinu... ne zelim da vjerujem da je zbog toga sto je albanac (kako neki pricaju), evo gledamo svi na b92 sta se radi po nasim prostorima, sve je ovdje moguce.
stidi se gospodine filipovicu.
dinosha ne budi smijesan, ne igra jer u fscg postoje klanovi, i moraju pojedini igraci igrat da je ne znam sto ;) i djokaj je malisor ;)
hahahha malJisor.
mozda ne igra zato sto je igrao za cecu :lol:
ja kupio karte,samo kod nas se u pocetku prodaju losije karte
A sektor na zapadu.
Pu pu pu nadam se da cesh uzhivat sa dedicama na zapadu... :p Shalim se i mene zanima kad je utakmica odavno se nijesam drao... :p
Dje ima da se kupe akrte ljudi
SC moracha ja mislim od 10 do 6 da su shalteri otvoreni al nijesam siguran moguce da je i od 12 do 6... :D
karte su od 10 sati, utakmica počinje u 19:30
21.03.08
ZAVRŠENA PRODAJA ULAZNICA PUTEM TREBOVANJA
Ulaznice od sjutra u slobodnoj prodaji
Ulaznice za prijateljsku fudbalsku utakmicu Crna Gora - Norveška od sjutra će se naći u prodaji na šalterima Sportskog centra „Morača“.
Ulaznice će se prodavati svakog dana od 10.00 do 18.00 časova. Karte za zapadnu tribinu koštaće četiri, pet i šest eura u zavisnosti od sektora, dok će se ulaznice za sjevernu i južnu tribinu prodavati po cijeni od tri eura.
Ulaznice će se na šalterima Sportskog centra prodavati do srijede u 14.00 časova, dok će od 15.00 časova biti dostupne na prodajnom punktu u blizini stadiona.
Ulaznice koje su poručene putem trebovanja od ponedjeljka u 10.00 časova se mogu podići u prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore.
Ne vjerujem ovim prognozama ali fino je znati da je do srijede kisa, u srijedu sunce, a onda opet kisa..:)
http://weather.yahoo.com/forecast/YIXX0001_c.html
vidim ovaj poll gore pa da nesto kazem samo.
lakicevic mali sto igra za mladu(da ako zaigra vise), kad je dosao na aerodrom u frankfurtu, i krenuo prema ovamo, rekli su mu da je otkazana rezervacija koja je rezervisana samo 2 dana prije toga. ne zna se ko, ali su mu otkazali. srecom bilo je mjesta u avionu i on iz svog dzepa izvadi pare i plati i kad dodje na pg aerodrom zvao je 2 sata ljude iz scg niko nije htjeo da mu se javi. ne kazem ja..., ali ....
Purović se bunio zašto sjedi na klupi reprezentacije. Nešto razmišljam - pa trebao bi da je ponosan da bude zamjena Vučinići, Đaloviću, Vukčeviću... A on se buni!
Da li bio ljubio grb reprezentacije kao što je ljubio grb zvezde na stadionu pod goricom?!!
Ocemo li pljashtit ove vikinge ?!
Pljasticemo ih,igram 1x :)
Klepicemo ih sto posto i bez Mirka!
Igrace Mirko ...
Norveska je izgubila od Welsa 3:0 zadnju prijateljsku! Al'mislim da nam njihov stil ne odgovara... Kompaktna su ekipa, iskusna, uigrana. Mada opet zavisi u kojem timu ce igrat i oce li sto experimentisat.
Jedan X je odje realan po meni... Recimo 2:2. :) Ocekujem da primimo iz prekida koji gol sjutra... Al'da proradimo u napadu takodje.
Bez Pekovica gubimo i to malo cvrstine sto smo imali na sredini.
Bez Vucinica i Jovetica, a sa Simonom na krilu, cemo biti potpuno bazopasni u napadu.
A odbrana nam je nikakva pa nikakva, pa sve da su tu i Krilce i Jeknic.
Ali iskustvo me uci da se iznanadjenje desi onda kada ga najmanje ocekujes, pa da vidimo..
Mirko se folira , oce da bude u centru paznje, 1000% pocinje utakmicu sjutra