Je li moguće da je Djokovic u 21h da bi mu bolje prekinuli meč da sjutra igra.
Zavrsio Cicipas prije pola sata koliko li oni meč u 21h stavili.
A nece poceti prije 21:15h
Po pravilu na vimbldon se igra do 23h.
Printable View
Je li moguće da je Djokovic u 21h da bi mu bolje prekinuli meč da sjutra igra.
Zavrsio Cicipas prije pola sata koliko li oni meč u 21h stavili.
A nece poceti prije 21:15h
Po pravilu na vimbldon se igra do 23h.
kod 4-4 u četvrtom setu? mene je iskreno začudilo da nije. a i čudi da mu niko iz boksa nije rekao
mislim da ne [emoji3] al Pliskovu je slajsovima maksimalno iznervirala [emoji3] slušao sam joj intervju za SK, rekla je da joj je to taktika bila. da je slajsevima izbaci iz ritma. al tako nekako pod čudnim uglovima one slajseve igra [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakve kvote bile na Beretinina i Cicibana, qq šteta nisam tu.
Ima da pršti izmedju Zvereva i Beretinija.
ja sam igrao Djerea juče i vezao sa Tsitsipasem. danas Matea i Tsitsia preokret [emoji4] ima svaki dan par poklona
volio bih da Stan bude toliko u meču da vidim onih par njegovih BH paralela [emoji4]
Meni krivo, vidjeh da je na ova 2 meča kvota ukupno bila 6 skoro, pi.
Inače, Cici je u prva 2 kola već proveo 9 sari na terenu, skoro.
Boli ga tuki.
21:30 Djokovic :joy: znaci oko 21:40 pocinje da sto prije prekinu.
Sve njih sto si nabrojao su mnogo bitni.
Oduvace ga Djokovic u 3 seta i zavrsice do ponoci.
brale ja ti kažem da su organizatori turnira svoga čoeka stavili sinoć na CC u terminu radi koga je meč nastavio danas. ako bi kome pomagali to je valjda Andy, sigurno ne bi išli protiv njega. Novak/Stan je klasik ipak su to momci koji su igrali neke strašne mečeve pa su ih ispoštovali da igraju u večernjem terminu. @umart Hurkacz ovaj put na Novaka
ps. ima Novak dovoljno vremena da završi posao kad smo kod toga
Samo je jednom prekršen taj "policijski čaš", nedje prije 10 godina je Endiju falio 1 gem da se završi meč i produžili su 10 min.
kakav poen za brejk, nekako je uspio da vrati vezane odlične udarce Stana i prosto ga natjerao na grešku
Wawrinka izgleda kao da nece ni izdrzati 3 seta. Ogromna je zapara pod ovim krovom, vidi se po njima, gola su voda.
najtopliji dan je danas u Londonu od početka godine a ventilacija inače slabije radi. pa vidio si onaj dan kad nisu mogli teren osušit skoro dva sata [emoji4]
Upa' mu je u mašinicu
Kad ga vidim da se sprema za drop, već sam na aparate.
Koji je ovo tiebreak zaredom dobijen, 12-ti, 13-ti?
Kakav monstrum.
Mnogo bolje što se ovo završilo noćas, nego da se oduži i ode u 4-5 setova, Stan arhiviran, idemo dalje.
And still counting...
kod 5:3 u tie break zakasnih da ga uplatim da uzima set, baš sam bio siguran da će ga okrenuti. dobro je Stan igrao ovaj treći set. i dalje ponekad sijevne taj FH ili BH
Ako bogda pa da Jelena za 9 dana odsluša srpsku himnu sa istaknutim srednjim prstom.[emoji23]
Da bude 1:1.[emoji23]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sad ima nesto više od 2ipo dana da odmori.
Realno je i Djokovicu lakse jer je previse rastegljiv i atleta.
Da nije, ne bi se ni priblizio 20 gs.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk