Ne bi trebalo da je tako. Mada još nisam izvadio novu ličnu, ali bi trebalo da se koristi kao sa zdravstvenom knjižicom. Dosad sam svaki put koristio isti pin.
Printable View
Ne bi trebalo da je tako. Mada još nisam izvadio novu ličnu, ali bi trebalo da se koristi kao sa zdravstvenom knjižicom. Dosad sam svaki put koristio isti pin.
To ti je obavezno ako oces da LK koristis kao zdrvstvenu.
Vidm, ja sam to meni uradio ima i 3 godine taman, nego sad drugom treba da to povežem na portal, a zaboravio sam taj korak.
Življeli mi momcovi
Smuda birokratija kao smudi.
Mada ko ima citac kartice kuci, moze to sam odradit
U jednu ruku si u pravu(ispunio sva polja propisno,poslao telegram za BG,stiže poruka od Pošte:"Vaš telegram nije uspješno prošao sistem naplate") a u drugu ruku nisi u pravu(od CKB mi stigao SMS o odlivu od 10€ sa kartice).
Što reći?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da imaš polovičan učinak?
Poština specijalna akcija: Platiš dva, dobiješ jedan.
Eto,velim ja da je sve u redu,no kolega NHM odma napade Poštu.Ja im vjerujem.Istina moraću sjutra poć do poslovnice da im se ... jer odlazak do poslovnice je jedan od koraka u korištenju usluge web telegram,iako ne piše tako na sajtu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bio pročitat šta ti piše u pismu o korišćenju web telegrama koje ti je poslala pošta.
Poslato ti je to, joni, čim su skinute pare.
Dešava se da ti servisi pošta i parkinga baguju van uobičajenog radnog vremena.
Dje cu naci ove mace slusalice ekipo?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aecf97a31d.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Imaa na Gingas ,u o m redu dje su mobilni ,kod Rasa ili nedje tuda sam ih gledo .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Preporuka za servis za pranje tepiha?
Je li i dalje Sjaj najbolja opcija?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ja zovnem Robot, meni se cini da je to sve isti djavo.
Nazvah Robot. Brzo su pokupili, da vidimo rezultate...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ne znam jesu li ti rekli da je minimum x eur, inace naplate taj minmum za dostsvu, tako nesto. Znam da mi operemo dva tepiha da bi nas ispalo “jeftinije”