Bakic 100% ide iz Mogrena, to se jos na polusezoni znalo samo kriju koji je klub u pitanju. Njegov otac mi rece da je jakoooo dobar transfer.A te igrace je napravio Stevan Mojsilovic koji je 3-4 godine radio sa njima i on ih gurnuo u prvi tim.
Printable View
Bakic 100% ide iz Mogrena, to se jos na polusezoni znalo samo kriju koji je klub u pitanju. Njegov otac mi rece da je jakoooo dobar transfer.A te igrace je napravio Stevan Mojsilovic koji je 3-4 godine radio sa njima i on ih gurnuo u prvi tim.
Meni je jedan momak sto je dosta dobro upucen rekao za Bakica da je gotovo zavrsio transfer sa Fiorentinom, bas cemo vidjet koliko je to tacno. Po meni bi to bila odlicna stvar, pogotovo ukoliko bi imao Jovetica pored sebe. A sa druge strane, za Jovetica ne bi nikako valjalo da ostane u Firenci, prerastao je on tu ekipu odavno...
Jeste da Youtube nije bash pouzdan site za ocjenjivanje mladih igraca, ali ono shto sam vidio od Bakica tamo (jedino gdje sam mogao) mi se bash dopalo. Pogotovo me impresionira njegovo kretanje bez lopte, i to shto, iako je playmaker a ne radnik na sredini, nije primadona, nego umije da utrci, ukliza i oduzme loptu. Nadam se da ce zavrsiti u Holandiji, a ne u Partizanu, jer bi Eredivisie bila idealna za njega, dobri tereni, sjajni treneri za razvoj mladih igraca, mnogo bolja sansa za skauting. Nista mu ne treba da ga polomi neki zvrndov iz Bezanije ili Banatskog Dvora i da pauzira 2 godine zbog toga.
Serie A-mislim da je to prerano, ipak. Jer za igranje u toj ligi treba izvanredna fizicka snaga i kondicija, a to nema nijedan igrac iz domace lige-zbog nepravilnog i neznavenog rada kondicionih trenera.
I da, Djordjevic i on mogu komotno da odigraju i za A reprezentaciju 10-15 minuta u nekoj prijateljskoj. Nego, Tetejac ne umije da pokrije dvije strane terena, cisto sumnjam da ce se sjetiti neceg suptilnijeg kao sto je pokazivanje mladim igracima da vjeruje u njih i davanje podstreka :(
Za Bakica je bila informacija da ga trazi neki veliki klub i da bi ga dao na pozajmicu barem godinu dana. Od tada se mijenjalo dosta toga, uglavnom igrac je jako dobar i mislim da ako bude radio sa pravim trenerima i u pravim uslovima bice nesto dobro od njega.
Neka to shto ce on biti dobar igrac ako se bude sa njim radilo kako treba i ako ga povrede zaobidju, nego nasoj reprezentaciji treba upravo takav igrac. Kreativni vezni. Imamo ok golmane (taj Giljen nam je tu garancija za buducnost), solidnu odbranu (krilni bekovi malo klimaju, ali ok, a imamo i mlade Balica i Vesovica na tim pozicijama), napad nam je super, samo nam sredina shkripi. Ako se Bakic razvije kako treba, bilo koja dva prosjecna trkaca ce nam raditi posao na sredini, uz njega.
Blazic potpisao za Anortozis.
http://www.vijesti.me/sport/blazic-m...a-clanak-75986
Ima li Pekovic sina? :D
Brnovic otputovao u Cesku zajedno sa Mijom Radulovicem i Branom Milacicem kako bi vidjeo potencijalne kandidate za A reprezentaciju. Eto prilike za Vesovica da se dokaze s obzirom da ce najvjerovatnije igrati na mjestu desnog beka.
Sto ce Brano sa njima???
Kad igraju ovi nasi mladunci i oce li bit dje prenos?
Bas mi cudno da nasa drzavna TV ne prenosi utakmicu reprezentacije...:livid:
Eo prenose EURO i pored onolkog minusa...
Nadam se da cemo bod izvuc nekako i ako su nam napadaci mucni bgm :P neka ostavi neko ako bude imao dobar link za utakmicu
Dje vam je linak ljudi,ja misljah da ce me saekat neki kad ono nista.
Evo ih igraju kao starije kolege.
Ovo se ne moze gledat.
ma ovaj link ne valja ne mogu reklamu skloniti da gledam
idi na full screen pa ti nece smetat
ili ti evo ovaj link http://lsh.lshunter.tv/static/popups/9747602700340.html
A igra nam je, sto bi ser Brano reka' - grupa gradjana. Tacno ih je mucno gledat.
Meni je ovaj prvi link OK.