Ili je bolje pitanje, koristite li prašak ? :D
Printable View
Ili je bolje pitanje, koristite li prašak ? :D
Dovoljno je izbacit ih malo na vjetar da se prosuse i eto ih spremne za pustolovinu
Ili samo obres stranu..isjaa ajdee jadEn
Ne treba da se osuše, n'o da se izribaju :D
trenutno me razvaljuje ovaj http://www.ventoline.com/frozenbubble/ , podjebava namrtvo sa ovim bojama ovih kuglica...
kad probam da potrefim kantu za smece(nekom limenkom) i promasim je.what a looser
u suck baby :)
ovaj vjetar ....
I mene! bas je smor!
Neka malo da mi glavu produva.
evo čekam najboljeg druga da dođe na doručak. Burek sam mu kupila malo prije 11h i još ga nema...
ovaj 'ladni će morat da izije, pa da će cijelu noć na šolji bivstvovat!
mogu li ja da ti budem najbolji drug .... za vrijeme rucka ?
ako ti je zdravstvena ovjerena, mo'š slobodno...
A ljudi kunem vas u sve što vam je sveto da mi rečete ako znate ko smišlja reklame za Ti Kom.
Pa kako se iznerviram kad vidim njihovo smeće, to je neopisivo. Svaki put kad pomislim, evo ga, ne može gore od ovoga oni me opovrgnu.
Prvo oni neandertalci što se deru na telefon pa sad nekakvi penali ARJUTOKINTUMI. OOOOOOOooooooooooo nervni slom ću dobit. Najozbiljnije.
"U zemljama Zapada i Evrope, kad bi neko vozio neregistrovano auto, smatrali bi ga ludim", a kako ga nije sramota, a registracija auta je po 200e minimum; a plata je vecini gradjana mjesecno 200-300e, a dje su podstanari,cijena goriva, cijena struje itd. Kako me nerviraju ovi sto uvijek uzimaju zemlje Zapada za primjer kad treba nesto u Crnu Goru da se uvede, a nikad ali nikad njihova plata i plata jadnog naroda ovdje, nikad to ne uzimaju u obzir.
lik nine janković u montevideo bog te video.
Ebeni ljudi koji nemaju svoj ebeni zivot vec se bakcu mojim ebenim zivotom i sto vjecito od tamo nekoga slusam s kim sam sto sam itd its...:mad::burp:
Svi bolje znaju od mene...:mad:
Jada crnoga...:mad::hammer:
bwin.com
Ugasise mi strasan broj na 69 jer ga nisam dopunjavao pola godine i ne mogu ga aktivirat ponovo...kakvo smece od kompanije
Telenor promotivne poruke.
Moji snovi... nepodnosljivi su u poslednje vrijeme...
Kad mi se spava i legnem i onda mi se razbije san... Valjda neću biti budna do jutra:roll:
dossena!
ljudi koji se svade preko neka, zamislite to nemanje zivota i te psihicke probleme.....................
Jedan dogadjaj te vidim da ga je bas sparco opisao. Nabavis psa (rasnog!!) i napunis glavu (i svoju i tudje) iluzijama kako ces o njemu brinuti i na kraju (mada ne ni na kraju, no od samog pocetka, sve lazuci kako ''samo sto nisi se okrenuo na njega'') ga prepustis, zavezanog, nesocijalizovanog i sl, na brigu o ljudima koji ne znaju, niti su sposobni za brigu o njemu (pas u punoj snazi), lise svijesti da je zivo bice. Mislim da to o takvim ljudima govori mnogo vise no sto su i sami svjesni. Isto tako mislim da svi to moraju i sami vidjet po prirodi stvari. Hoce li se tako ponasati sjutra prema svome djetetu ili bilo kome ko im ukaze povjerenje? Naravno da hoce. Pokazano i dokazano na mnogim primjerima.
Cuvajte se ljudi koji ni o zivotinjama ne umiju brinuti.
Kad udjem na ovaj forum i vidim postove od rakel,toliko se smorim,da u narednih pola sata ne mogu doci sebi.Tacno joj treba otic kuci i slomit joj tastature :)
ili je banovat.
A sto dolazis odje da se smaras? :) Ja to ne mogu da shvatim.
nerviraju me svi koji imaju nesto protiv raquel.. ostavite je na mir vise..
Tako su ih kuci vaspitali. Pusti. Bolje odje da se istresaju no na nekom u RL.
remećenje tišine