A da pogledas prethodne strane ovog topica?
Novi kanal je FOX.
Printable View
A da pogledas prethodne strane ovog topica?
Novi kanal je FOX.
Poseydone, ne muči nas. Reci!
Evo da se požalim:
Bio majstor iz T-Com-a da zamijeni STB (jedva smo ih umolili da to učine prije praznika jer se nije moglo gotovo ništa, premotati, zaustaviti, snimiti itd...). Stavio on drugi uređaj (ponovo bijela kutija bez ikakvih uputstava), korektno se ponio i ljubazno objasnio da se to događa, izvinuo se i otišao. Nema zamjerki na majstore!
Sjutradan (nije prošao ni cio dan) - isti problem! Ponovo zvali T-Centar, oni ponovo slali majstora, on ponovo došao i zamijenio uređaj jednim jedinim preostalim "ispravnim" u HN T-Centru, i ovaj "novi" nije radio ni par minuta - crkao uz istu poruku o grešci ...
Tako da - tek tamo iza svih praznika, ako ih umolimo da pošalju majstora i novi uređaj... :?
Sad bih mogao kao đede Miladin: "otkad sam postao njihov korisnik - ništa me gospodsko zapanulo nije nako da isprobavam sumljive STB-ove." Da ako i mene sunce ogrije s' nove godine (neke buduće) :)
Djoks ko zna na kakve ga ti muke bacas sa DHCP serverima, logovanjima, i cudima.... Gledaj televiziju ka sav normalni svijest pa ti se to nece desavati :P
@IceAge: vjeruj mi kakve sam sreće - da sam na teritoriji Beograda isto me ni jedan pokvareni uređaj ne bi zaobišao. :(
@Stetni: ma kakvi! Ja kad mi treba DHCP - isključim Thompson-a i ubodem drugi (alternativni), ali moj Thompson (da kucnem o drvo; da mi ne rikne i on sjutra nakon hvaljenja) - radi besprijekorno!
Nego, kad smo već kod Thompson-a, pita me majstor: "zar Vam on radi normalno, sa wireless-om?" Reko: "radi, normalno. Što?" Pa, kaže majstor - "on najčešće crkava kod ljudi koji koriste wireless."
Mis'im se... lijepo mi je i to nagovijestio... da znam što me čeka skorija dana... :rolleyes:
A da vidis sta me nadje sa dlink 684 u zadnje vreme to je haos. 'Ladno crknu na taj nacin da sa lan strane hoce da rade samo ukoliko klijentsku karticu oboris na 10Mbit full duplex-a. Ukoliko je autonegotiation ukljucen ne rade... Vrhunska usluga i vrhunska oprema... Svaka cast T-com, nema sta!!!!
Oce li ovi ubacivat jos koji novi kanal u skorije vrijeme??
@Djoks, javi se na private, posalji mi broj fixnog da provjerim nesto
Thomson ne crkva zbog wirelessa, stvarno ne znam odakle vam ta ideja. D-Link 684T nije podrzan za IPTV, ne znam kakve veze crkavanje tog routera ima sa Extra TV? Pozovi tehnicku podrsku i to prijavi, pa ces dobiti drugi.
@Bijela
Fox TV je novi kanal.
koliko ja primjetih u hrvatskoj ma max tv u osnovni paket ima ravno 99 kanala....
S obzirom da mi uvijek kasnimo za Hrvatskom oko godinu dana tom analogiom bi trebalo da dobijemo HD kanale u maju 2009. Kako je za HD kanale potreban VDSL pricekacemo malo duze. Mislim da je HD u Hrvatskoj pusten preko ADSL2+ infrastrukture i u startu je tu dosta bilo problema, nisam odavno isao i neznam kakva je sad situacija.Ako bude do kraja 2009. da pjevamo, mada je bilo price da bi VDSL trebalo da bude testno do kraja ove 2008. ali njihova obecanja i planovi nemaju veze sa realnoscu, 2STB na jednu paricu su cisti dokaz neozbiljnosti.Predsjednik borda direktora je na dvije ili tri konferencije za stampu od maja ove godine tu uslugu najavljivao za "sljedeci mjesec" ili "vrlo brzo".Ostaje da vidimo...
Sale...on mzoda ne crkava...ali fabrocki dodje neipsravan..ili makar ima problema sa software-om...o cemu se radi..pa probaj da prikacis vise od jednog uredjaja na wireless...vrlo cesto se desva da se tada sam resetuje..i naravno onda i ne moze da proradi sve dok ga ne iskljucis iz struje pa opet upalis...drugacije nema sanse da moze da proradi...i da nisam jedini kome se to desava da ne bude da se to meni slucajno desava :) to znam i od ljudi iz telekoma
Povezivao sam 8 laptopova na jedan Thomson, pa nije zaglavio. Napajanje je bio stabilno.
sale ne desava se uvijek...meni se jednom desilo 3 puta u dva dana...a zadnjih 10 dana nije uopste...a stalno imam povezana dva uredjaja na wireless...znaci problem postoji...i za njega se zna...a sad da li postoji neko pravilo kad se desava to vec ne znam... :) meni se desava u momentu kad se neki uredjaj kaci na wireless
oho, a ja sam mislio da je to "normalno"... i kod mene se, sa više wireless uređaja stalno konektovanih na ruter, dešava makar jednom dnevno da "pukne veza" i ruter se restartuje sam od sebe... e, sad, što znam - meni Thompson odgovara jer podržava WDS (ne znam koji je taj Pirelli model), pa sam se navikao na to i trpim (da ne donesu neki drugi uređaj i bude gore od toga) ...
Sve imam na umu onaj period kada smo satima čekali vezu za dial-up Internet jer nije bilo dovoljno pristupnih mjesta, pa mi je ovo sad sve - BANJA na spram tih perioda, pa onda i ne tražim niti očekujem mnogo.
To su bili dani... :mrgreen: Osluskivanje modema i gatanje oce li uspjet da se nakaci, na kolko ce se nakacit, i onaj ogavni error "the computer you dialed didnt respond" :joint: Ako si ima US robotics externi, bio si srecan ka da imas T3 :mrgreen: Stvarno je tuzno i sumorno zivjeti u drzavi dje je sve na "pending"... i internet, i televizija, telefonija, ... a tako nam je i za sve ostalo. OSIM ekonomskog napretka koji je IMPRESIVAN, kako izjavi jedan EU zvanicnik nedavno...
Sad se sjetih kad dobismo Sale i ja na poklon od InternetaCG legadarni ISDN i cudesni Santis uredjaj koji je umira 2x nedeljno minimum...a kad zovnes nesposobnu tehnicku podrsku dobijes odgovor ka iz topa - restartujte racunar....
Štetni makar sada šriznaj da je bilo protekcije kada si dobijao taj Santis. :devil:
Stetni, bas su nas onda castili... a tek sa pretplatom od 9 eur :D bila su to vremena... :D
Jes brao, preplata 9e + sati i impulsi (x2 ako se nakacis s oba kanala)... Oduzio im se taj dar dobro. Pravi poklon bi bio da su nam tada dali testni adsl..
Imao sam ga ja. Bijeli sa crvenim slovima. 150 maraka ga platio. nakaci se 5Kb/sec ja skacem od srece. 15 Mb na sat :)
Zato sam prilicno srecan ovim sto sad imam. Nije losa situacija, da se iz nerazjanjenih razloga nije dogovio kvar u sred jula na linijama u naselju gdje sam zivio do skora. WTF was that about!?
DiscoveryHD - to sam pozelio od Djeda Mraza.
@ Poseydon - Thanks for very detailed heads up :)
DiscoveryHD, ajmo ajmo!
http://discoveryhd.channelfinder.net/?source=discovery
Djed mraz nidje u svijetu ne postoji, i ne spusta se kroz solitere, jer nije u dobroj kondiciji.
A i vi ka` da ne postojite, ovo nedelju dana da ste uveli FOX ali se emisija za snimanje na pomenutom kanalu preko mobilnog portala ne moze zakazati jer ga jednostavno u TV Vodicu nema:mad: Sto ne pustite FOX Life i FOX Crime, tu se na prava emitovanja ne mozete vaditi...?
Hvala za EPG, prijavio sam dje treba :)
Pustite vi zezalice. Ajmo da krene jedan ovakakv paket:
http://www.sky.com/portal/site/skyco...ts/skytv/skyhd
Brrrrr a? Chikam koga god treba da chikam iz t-coma da pokrene nesto ovako. Ajmo, ajmo!
Sky pravi pakete i pokrivenost samo za podrucije UK i IT...
History Channel HD ajmo,ajmo:D
Dje idete? Mogu li i ja? :D