Jes koji minut.. Al' i moj vazda zuri pa mi to taman dodje :)
Printable View
Jes koji minut.. Al' i moj vazda zuri pa mi to taman dodje :)
Settings,
General Settings,
$trekiraj opciju Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
cheers,
B
RSS feed na fudbalu je postavljen u poseban PDF da ne bi smetao onima koji zele da pisu o prvenstvu. ON ce ostati aktivan sve dok ne zatvorim taj cijeli PDF. Kome smeta neka ne cita. Zato je i izdvojen.
Zelim samo da vam najavim mnogo tjesniju vezu izmedju foruma i portala sa postavljanjem RSS fedova na raznim PDFovima.
Molim vas da se naviknete na to da vas necemo konsultovati na temu kako cemo da vodimo forum i kako ce forum da izgleda.
To vam otprilike dodje kao novine, kada vam se ne svidjaju onda ih ne kupite. Zao mi je sto moram ovako da odgovaram jer mi nije u prirodi takvo ponasanje ali vidim da neki daju sebi slobodu koju ne mogu imati dok sam ja administrator. Kada neko drugi kupi ovaj forum sa njim cete moci da dogovorite da ga vi vodite kako vama odgovara.
Mislim da sam vam odgovorio na pitanja.
I samo zbog komentara Mad_dog_KO koji sam obrisao. JA vrlo pazim kao i svi moderatori i admini na to kako se ponasamo i vrlo pratimo to sto misle svi oni koji dolaze ovamo. Upravo je zato ovaj forum najveci u ovoj regiji i sto god neko mislio postojeci staff vrlo dobro radi svoj posao. A vrlo smo svjesni da je forum ovdje zbog ljudi ne zbog nas nekoliko. Ili nekih drugih nekoliko.
Ok Gorane, mogu li onda da zamolim da se euro fantasy tema prebaci iz tog podforuma ili bar stavi kao sticky da je ne bi tražili po moru vijesti... Takođe mogao bi i zaključati taj dio, pa da izlaze samo vijesti sa fedova... I ako je moguće kako srediti duple teme...
Ne mora sve odmah, al bi valjalo da se poradi na tome kad budeš imao vremena... Ne priča niko od nas ođe jer ne volimo admine i sl, već procentualno najviše vremena provedenog na forumu smo u tom dijelu, pa je logično da smo malo bolje upoznati sa stanjem od onih koji tamo rijetko zalaze...
Naravno da nije problem ali moram reci da ne shvatam. Predjemo na PM da ne spamujemo
Gorane, oli mi završiti ono iz privatne poruke? Ako nećeš, samo mi obriši ovaj post. :D Da ne mislim da možda nisi pročitao PM itd. :P
Nijesam procitao
Jesam. Ali nijesam odgovorio
Custom user title necemo vise mijenjati nikome cak se razmisljam da svima vratim normalne kako bi smo izjednacili neke sa svima da nijesu svi privilegovani u odnosu na neke
Mogu li ja mozda dobit odgovor na pitanje koje sam vec postavljala al niko nista, kad si vec tu...
Zasto mi se desava da ne vidim slike koje postavljaju pojedini forumasi, vidim tekst posta sve regularno ili cak prazan post, ali slike ne?
Koji su to pojedini forumasi? I daj mi neki link na takav post molim te
https://forum.cdm.me/showthread.php?...5%A1te/page415
eo samo kao primjer na ovoj strani ne vidim vlatkovu sliku... kao ni ostale njegove sa ranijih strana...
muka mi da trazim sve primjere... ovo mi je prvo nalecelo...
A ima ih dosta, isto i stevanove ne vidim...
U sustini to se nije desavalo ranije....
Hajde sada probaj molim te?
Ista stvar :(
ja svaku vidim. probaj da ispraznish browser cache.
Ja sam ti resetovao nalog i sve bi trebalo da vidis kao i svi mi.
A reci mi STA vidis ...link ili samo prazno mjesto
E "trebalo bi" i ja izgleda ne idemo zajedno nikako...
Sve je isto, gdje je samo slika su mi prazni postovi, gdje ima teksta vidim tekst, ali slike ne...
Dakle definitivno je do browsera...
Da se ne pravim pametan ali cini mi se da je Vlatko jedini koji fotorgrafije host-uje na 'dodaj.rs'. Moguce je da si slucajno (ili ti je Browser automatski) zabranila tu stranicu te ne mozes da vidis nijednu sliku koja je tamo host-ovana...
http://www.dodaj.rs/f/3M/wD/4AnT2UOn/untitled-1.png
A evo i probe.. Da li vidis sliku u ovoj mojoj poruci?
Nope, vidim samo tekst
Znaci znas sta je - ne mozes da gledas slike koje su host-ovane na 'dodaj.rs'.
E sad da li ti je to do Browser-a, da li si ti to sama slucajno blokirala ili ti je naki 'ad-blocker' ili slican programcic to blokirao je vec tesko pitanje...
Probaj da promjenis pretrazivac za pocetak a zanima me i mozes li da pristupis stranici 'dodaj.rs' i da gledas fotografije direktno na tom sajtu?
Do mozile mi je, pokusah sa chrome/om kako mi je goran rekao i sve radi, e sad samo da to rijesim jer mi se ne odrice mozile zbog toga...
A hvala svima na pomoci i trudu, divni ste :*
Sta je sa novim uploaderom slika?
Bas smanji slike, mnogo vise nego ranije.
Maximalna rezolucija slike koju neko ubaci je 121x90 moze li se to kako povecat makar na 640x480?
A neka idealna rezolucija bi bila 800x600.
Dozvolite do 1024px i niko nece ni morat' da kaci na ekterne sajtove...
Ili eto bar tih 800px da bude..
Ali ovo sad 'novo' sa 120px je kriminal.
Ja tek sad vidjeh da na novi.cdm.me, postoji prozor sa zadnjim postovima, i najposecenijim temama sa foruma. Moram pazit sto pisem :)
Nije kriminal
Gorane, ja nikad ne kacim na CDM ali vidim da svi zivi postavljaju fotke i one se pojavljuju u nekim smijesno malim dimenzijama a siguran sam u to da kao takve nisu upload-ovane.
I ne pricam samo o fotografijama fotografa vec i na milion drugih tema.. Eto je i 'ivke' postavio Desire pa se cudio zasto su fotke tako male kad ih je on normalne upload-vao (da sad ne trazim temu i reklamiram bez potrebe)
Ja ti samo kazem kako je setovan forum attachments manager i nedje mislim da je to sasvim dovoljno.
Hmmm... max height 280px....
A sta se desava ako je slika duza neka sira?
Znaci.. lupam... original je 200x560px i ona se kao takva upload-uje... znaci li to da ce 'sistem' da je skrati 2 puta (50% originala) zbog visine pa ce onda da bude 100x280px?
Ne nego ce da je pretvori u thumbnail ...ako moze ako ne nece dopustiti upload. E sad hoce li stvarno tako da radi...bi trebalo
Ce da probamo...
(pa ces ti da pocistis post-ove poslije, nije to tebi problem) :)
Attachment 88740
Attachment 88741
Attachment 88738
Attachment 88742
Attachment 88739
Ajde ovih 620px u sirinu i nekako da prihvatim (iako bi moglo komotno da se digne na 800px) ali ovo za duzinu ti nikako ne valja jer vidis i sam sto se radi sa slikama koje su uzduzno slikane/postavljene...
Ili makar postavi 620x620 tako da moze iste maksimalne dimenzije da ima, bilo da je slika uzduzna ili poprecna. A niko nece kocku stavljat od 620x620 nego ce u praksi to biti nekih 620x350 u horizontalnom smislu, odnosno 350x620 u vertikalnom ;)
Da li je moguće iko od Administratora ili Moderatora da mi pomogne ? Evo poslao sam par poruka ali niko za sada ne može da pomogne...
Da ponovim problem....
Ovako, Imam problem sa ovim profilom, izbrisan mi je moj mail (gmail) a password mi je automacki sačuvan na pretraživaču (tako da ga se ne sjećam).
Sada želim da promijenim mail da bih mogao da koristim ovaj profil i dalje i da bi se ulogovao, medjutim traži mi password.
Uskoro ću morati da mijenjam operativni sistem, pa ću samim tim izgubiti ovaj profil koji koristim već dugo.
Da li iko od admina može da mi promijeni mail ili password da bih sačuvao ovaj profil ?
Unaprijed zahvalan.
A zašto ti ne bi u opcijama svog pretraživača našao pasword... :)
Mole se admini i moderatori da otkljucaju teme Serie A, La lige i Premier League, jer sezone zvanicno nijesu jos zavrsene, i ima jos po koja utakmica da se odigra. Imaju se kad zakljucati.