primam platu preko nje, pay pass
Printable View
primam platu preko nje, pay pass
Imam je ja, Maestro Pay Pass. Ne možeš preko nje, idi u NLB, uzmi Visa gift karticu, 5 eura ti je.
Ja mislim da ce te samo pozdravit gazda i reci ti da mozes da potrazis smjestaj nedje drugo :)
Javi im se opet i budi uporan. U svakom slucaju nemoj otkazivat rezervaciju. A javi se i vlasniku i reci mu da si kontaktirao booking i da mora da ti nadje smjestaj sa istim ili boljim uslovima za istu cijenu kao njegovu.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Napravices sebi problem veliki ja da ti kazem.
Po pravilu on mora da ti da alternativni smjestaj, i da je to neki renomirani hotel/apartman tako bi ti i bilo.
Ali reci cu ti sta ce da se desi :
Otici ces tamo sa papirom, on ce reci "Ali mi smo vam rekli da vam je rezervacija otkazana" i kad mu ti kazes nadji mi smjestaj za istu cijenu ima da ti se prekine u facu od smijeha :D I onda ces zavrsiti sa drustvom trazeci smjestaj umjesto da se brckate na plazi.
Tako da moj ti je savjet uradi sledece - ne klikaj tamo otkazi rezervaciju, on ce morati da plati 15% proviziju iako ti nijesi bio tu. A kad ti stigne mail da ostavis komentar ostavi najnizcu ocjenu (2.5) sve najlosije. Tako ces ga vise nagrdit. A nadjite neki alternativni smjestaj
P.S.
Svi se zale kako je skupo... Krevet u BD sa parkingom i uslovima 8eur :D eeee turizma nasega pi
Ne razumijes ti mene.
Ne postoji sistem u bukingku kako vlasnik moze da ti otkaze.
Vjeruj mi na rijec izvisices za smjestaj
I ne budi los cojek,ako je on vec.
Dje poruciti tortu u pg? Povod-rodjendan.
Veliki smo mi smecari od naroda,pojedinci naravno.
Tako sam i ja jednom rezervisao za novu godinu i posle minut me zove ova da kaze da je vec rezervisano,ali da su zaboravili da zakljucaju sobu na buking.
Ja otkazao i dan dva posle toga soba i dalje slobodna. Cim vide nekog nasega,jos ako rezervise 1 dan odma zovu da kazu da je zauzeto.
Ne primaju ljudi nase goste. Sto ce mu neko ko ce da mu zapali krevet i da mu se sere u kadu? Jel lakse nazvati i otkazati ?
Ako neko oce kod Gandi-ja da boravi, neka pise na engleskom. :)
Gandi je u pravo, jedino sto moze da uradi je da ne otkazuje rezervaciju i da ga przi komentarom na booking.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Aooo, pogle slanih rolata, izio bi joj ovaj profil komplet :D
Ljudi, mogu li nekako da vidim koji uredjaj mi "gusi" mrezu na wifi? Hitno je
Fing - https://play.google.com/store/apps/d...k.android.fing
Wifi analyzer - https://play.google.com/store/apps/d....wifi.analyzer
Sa prvom app možeš da vidiš detaljne informacije o tome ko je nakačen na tvoju wifi mrežu.
Sa drugom može i to kao i analiza ostalih wifi mreža koje su u tvom dometu.
Wild guess bi bio da možda treba da promijeniš kanal mreže, na onaj gdje ima najmanje preklapanja sa ostali mrežama.
kolko treba kolima odprilike od podgorice do novog sada?
Ima li ko ponudu sase mne sa foruma? Computer guy
Najbolje da mu se obratis na mail sa onim sto te zanima. Ujutru ces dobit' odgovor.
Ili ako ti je lakse, obrni ga na telefon.
Vjerujem da su obije informacije (mail i broj) javno dosutpne na njegovom profilu... (u slucaju da nisu javi pa ti saljem PP sa istim)
ne vjerujem da ce htjet da ti ruse garazu i da ti placaju za zemljiste zbog 20cm trotoara no ce smuljat neki od pola metra ka' na masu mjesta
Šta može bit s klimom kad ledi unutrasnja jedinica? Sinoć se uvatilo dosta leda, jutros gledam nema nicega. O.o
Ima li neko da se razumije u bicikla da mi kaze:
McKanzie hill 400 x (ako sam dobro vidio oznaku). 26" točak, dobre gume. Valja li čemu taj bike i kolko vrijedi?
http://img14.olx.ua/images_slandocom...aniya-kiev.jpg
Đe u Podgoricu imaju da se kupe zna li ko?
https://www.sun-togs.co.uk/media/cat...OEJTO_BKBL.jpg
Kod kineza :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel to pretpostavka ili je provjereno?
100% i na pjacu u gintaš, tuze...
Sto se tice ovih patika za plazu, mislim da ih nema u Gintas, bar nije bilo prosle godine.
Po primorju ih ima ali su kineske I nikakve, odma se pocijepaju.
Ja sam ih nasao u Sport Vision u Deltu, Speedo, 25 eura su kostale I odlicne su.
Ne znam da li ih imaju I dalje.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
kolko kosta clanska karta biblioteke R.Ljumovic...
Sta znaci "lel"? vidim svako to pise sad, znam za lol ali lel?