jesu li to pravi tartufi ili sos od istih? :D posto je to?
Printable View
A raspanem se u one klupe u meksički vazda, nije mi baš za praćenje utakmica :)
Kako ste zaboravni moji momci :D
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...a0&oe=58F9B1A0
Meni bez tija čepuraka, śto je govorila ona Zećanka. 😀
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
13 e je ja mislim I vrhunski je, bas da se umecis lijepo haha
Bio sam u Subito, tortilja nije valjala nista...sve paprike u nju, onako svjeze....iznenadio sam se
U Pg nema mjesta dje se moze pojesti normalna hrana uz normalne cijene, mislim na brzu hranu, da mozes da sjedes i da pijes,bas zbog ovakvih mjesta Sicilija ih pozatvara, svaka im cast iako im hrana moze biti bolja
Evo stigoh sa rucka iz kafane Boem na bulevaru pa da napisem ovdje par slova.
Dakle imaju izbor od nekoliko kuvanih jela i prilicno su povoljni sa cijenama.Prave i svoje lepinje koje su mi se dopale.
Za sada je kvalitet hrane dobar i nadam se da ce ga odrzati i ubuduce.
Odlican izbor ako je domacica odsutna a oce covjek da pojede nesto kasikom i povede dijete kao sto je bio slucaj kod mene.
Meni - dvije lepinje dvije kupus salate dva tanjira graska(mesa ima u njemu bas domacinski) porcija sira staroga i porcija maslina pivo i sok sve zajedno 10,40 eura.
Danas je bilo od kuvanih jela jos pasulj i boranija pa cu vidjeti sjutra da probam nesto drugo da ih testiramo :)
Gdje dodje tacno taj boem?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Studio 5 u bloku 5, nema greske sto god da se naruci.
Sendvic sa sunkom u domacoj lepinji + pomfrit - 1.80€
Kapricoza vrhunska, 33-35cm (zavisi od raspolozenja kuvara) - 3.30€ i najbolja stvar tamo - juneci burger (200 grama ciste junetine + pomfrit) - 3.00€
Ima masu slika na fb - studio 5 da ne postavljam ovdje
Dje se u Pg najbolji bifteci?
Sto mi ucinje Bitrate, zaobilaziti Subito u sirokom krugu.
Cekao 60 min pirosku,polu izgorela,prazna nekakvo raspalo tijesto. Evo me stomak boli,a palacinke kao krpaa
Што сам провалио је да Битрејт никад кући не једе и с обзиром на то му укус треба са резервом узети хахах
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pasta e vino u Skadru.
Hahaha a bježte :D
Akcenat kod Subita je bio na picu, potvrda stigla od djuzle - starog pico-manijaka i stefketa, ništa manjeg :)
Što se tiče tiče piroške meni je bila ok, ali znaš i sam, ako useru dostavu sa vremenom, neće onda svakako valjat ništa.
Mada ništa tamo nisam naručivao nedelju dana pa moguće da su već počeli da fušerišu. Ne bi me iznenadilo, manje-više svuđe bude tako. Juče u Marcos pojedoh nikad gore slane palačinke i ispod-prosječan sendvič s piletinom...
Sent From My Galaxy S7
Ovjerih i ja čuveni Home Of Gyros, opalih jedan miješani De Lux s nogu. Dobar jeste ali ne znam, neće me nešto vuć prečesto da svratim, ravan ukus nekako, ne umijem to da objasnim, mada moguće i da nisam ubo pravi jer ih ima više vrsta. :) Kad ti ga naprave imaš osjećaj da ćeš vodit epsku borbu sa njim uru, a ustvari dok ovo pišem sam polako ali sigurno već gladan...
Momci koji rade tamo preljubazni, tačno se istripovah da sam van države neđe...
uzmes lijepo "Napravi sam" XL mijesani, a unutra: cheddar sir, kari sos, majonez, zelena salata, pa ooooonda dodji da pricas o ravnom ukusu :D
I daš 10e za giros, jer se većina priloga naplaćuje :D
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
tacno 3.6 :D
Dobar je giros ja probao prije neki dan ali me nervira sto tortilja nije malo veca jer sve utekne iz nje :)
Isto sam mijesani jeo sa nekim mazalicama
Zamisli giros 4e .. ok :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sad sam probao giros..Mozda i najgori sto sam probao,eto.. Ne znam kako da nazovem ono u sta meso dodje..Lepinja nije,Tortilja nije,ja ne znam sto je ovo...Ukus mesa i zacina ok,ali tortilja najgora na svijet :/ Skolijera u BD majka za ove 😂
Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app
I daje tvrdim da je u skolijeru najgori giros u istoriji girosa. U nakis i dalje najsavrseniji u CG
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Skolijera ubjedljivo najgori giros,ono nije giros.
Nakis gazi,mada u nakis probajte i krilca jer su bas najjaca. Ali jos mora da se razradi u PG ovo i bolje da bude,jer Nakys u BD mi je masu bolji.
Home of gyros je nakis?
A ne sprdajte se onda!!!
ada e.sto si mislio? mada i oni ne znaju vise kako ga reklamiraju. sigurno im je na racun treci naziv a drzi ga firma sa cetvrtim nazivom.
Vi pojma nemate sta je giros. Eto. Ja sam jeo Giros u dosta zemalja.Jedna od njih je i Grcka koja je ja mislim izmislila Giros. Tako da ovaj giros u centar nema veze . Tj mislim da meso i zacini ok. Ali ona "tortilja" ja ne znam sto je ono..
Loša tortilja se može tolerisati, dok meso ne može nikako... Inače po meni najbolji giros koji sam probao je u NS, gyros master by Stomi, mogao bih da ga jedem za svaki obrok (mada dosta puta sam ga jeo posle pijančenja, pa možda nije skroz objektivan sud)... :D
sto jedete te girose i hamburgere ,batalite to :)
na konto toga:
a bio je kul tip...
https://www.youtube.com/watch?v=V_xZo9YyV14
mozak vam je u alfa rezimu
Ko voli tanju picu, predobra u studio 5 u blok...
35cm - 3.30e cini mi se
I imaju kao domaci sok od sipka 1.1e :D https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1151e4a990.jpg
kako se ona gresnica od slane palacinke sakrila iza pizze i misli da je ne vidim...
За ову цијену ок али додао бих још 5е да ми ставе 3х више сира и печурака. Е то је пица :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
kineski fast food u Baru, pored Admiral kluba!!!!!!
Sta preporucas tu za jesti?
Pivnica u Maxim > Minhen.
Perfekfna teleća ljuta bješe, perfektna, kao i standardno dobra rebarca godinama već. Njeguška tanka je trenutno za izbjegavanje, mada konobar je to odmah i naglasio, dosta je tvrda bila i imala je onoga loja poviše...
Sent From My Galaxy S7