Kad? Dje? Sto je bilo to?
Printable View
ne znam kako, ali pretpostavljam, jer ženska logika i procjena je vrlo neobična, gospojica je krenula u preticanje već jedno 100-200 metaraa iza auta, vidjela je tamo u daljini kamion ali nije procijenila da je rano krenula u preticanje, da joj treba mnogo vremena da ubrza (naravno da nije pripremila mašinu, bila je u četvrtoj brzini 60 kmh) pa kad je počela da ubrzava mašina je brokćala i ubrzavala vrlo sporo i kad je skontala da neće uspjeti da se izvuče, a mašina joj nije mogla pomoć više onda se stravila i nije umjela ništa više uraditi, tj vratiti se iza vozila koje pretiče...vjerujem da je tako, jer ne znam zašto bi se na pravini zabila u kamion osim zbog preloše procjene
Mozda se sminkala u toku voznje...
ajde ne prećeruj, šminkala se, pretiala i sve to vozeći dijete u kolima?! JOK! Žene to ne rade, žene su mnogo pažljiviji vozači od muškaraca, ali ruku na srce manje snalažljivi, sa lošijim refleksima, lošijom percepcijom i procjenom:)
Ma Zvoncice ne pricaj svasta! :mrgreen:
Ne zvonce, zene to ne rade. Nikad nisam vidio zenu koja pusi dok vozi, koja se sminka, djeca su im uvijek vezana i imaju njihova sjedista...
Eeeee, moderator a takav šovinista.
ne kažem da ne rade, ali baš da se šminkaju doj đecu voze i istovremeno pretiču, to ne sigurno...a što se tiče duvana i telefona, stvarno bih to žestoko kažnjavala...koliko god da pričaju da su pooštrili ja još ne viđeh vozača koji vozi a da mu telefon nije na uvu! Mnogo mi to smeta...mene je prije neki dan vozio šofer koji je od Šavnika do Nikšića telefonirao...prvi put mi se smučilo u toku vožnje, sreća da smo ok stigli:)
snimih prije neki dan, dok brizna majka prica na telefon djevojcica od kojih 4-5 god. stoji na zadnjem sjedistu izvijena kroz skroz otvoren prozor...samo malo da cimne auto da izbjegne prepreku ova mala bi izlecela i glavom o beton...
http://www.dodaj.rs/f/3j/Qd/4jhlrbSx...09-23-2384.jpg
Aj zovi zvoncicu.
Samo cu na jednu stvar skrenuti paznju.
Gomila auta sa DU tablicama, kako kroz Novi tako i kroz Opcinu Du, ucestvuje u saobracaju bez upaljenih oborenih svjetala.
Siguran sam da je vozacica golfa kasno opazila crveni auto, ali postavlja se pitanje : Zasto nije opazilo vozilo pravovremeno (sunce, javljanje komsiji, neobiljezeno da je sleper sa prikolicom) ili sta je nju omelo da vidi auto iz kontra smjera (glasna muzika, mobilni telefon) ?
Kladio bih se da nije ga vratila u manju, pogledala u retrovizor i blago preko lijevog ramena, dala žmigavac i započela obilaženje pumpajući do patosa...
Svasta zene rade dok voze :) pa cak i ovo :D
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=LULK7a9TXZI
moja teorija je da ja ona vozila i da je onda napastvovala ovoga mucenika, kojega je sjela na sic vozaca. ustvari iako je okrenuta ledjima ona i dalje vozi :)
da nije viđela šleper to je malo vjerovatno (jer se po slikama vidi da je u pitanju pravi dio puta), tako da je pogrešna procjena vjerovatno u pitanju (kretala se brže nego auto koje je htjela da pretekne, pa je mislila da će moći preteći)...
precijenila je mogucnosti auta.. mozda ga nije vratila u manju a bila u mrtve obrtaje i dok pretekne ihaaaa.. uglavnom, krivac je neiskustvo.. 20 god. zenski freski vozac.. jbg.. Brz oporavak zelim obijema.
krivac je sistem obrazovanja, ubaci ga u kosu obrni krug oko pobjede sa 20 km/h i polozio si...
Greska je u novinama, djevojka ima 26god.
nabavi handsfree :)