Lagano me probudi iz najveceg sna. Ao kako prodrma noge mi se skamenise jbt.
Printable View
Lagano me probudi iz najveceg sna. Ao kako prodrma noge mi se skamenise jbt.
E bg 6 sprat... neprijatno ti je sto jes' jes'...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sad ne smije kamion proc sto necu pomislit da je zemljotres [emoji1]
poslato paukom
Nisam ni spavala kako treba, kad udari, sada cu jos teze.
Sad mi vrucina ne smeta da zaspem :D
Imam ogradu oko kuce i dvoje vrata metalnih blizu su jedna drugim,za cudo nisam ga osjetio jer sam na noge bio ali zato ograda mislio sam da je neko krenuo da je cupa svu;)
edit:zbilja jurio sam misa po kuci evo dva sata i ubio ga a nikad za nikad misa u kucu imao nisam inace mi je pas misolovac i on ga naljusi u spajz;)..
ja nemam što kretat da zaspim od sad nadalje! Što sam spavala spavala sam za ovu turu:(
uuuu kako ovaj drmnu sad!!
a pasčad laju evo još ne patišu...
Mora da je zajebano u te zgradurine živjet. :D
Ovaj 4.2 rihtera da non stop ljulja jedno 2, 3 minuta to bi bio haos
poslato paukom
Vi sto necete da spavate neka vam budu prozori i vrata otvoreni da bi mogli da reagujete. :)
Ojdoh da spavam pa kako god oce samo kolima da ne bude sto jer sam ih tako dobro oprao nocas. :D
Kad sam ga ja na prizemlje osjetio / onaj cudni zvuk znaci da je solidno drmnuo...Oce neka muka samo cunami da ne bude. :)
Meni evo u naselje macke pocese zavijaju ono gadno kao kad im je parenje. Zanimljivo...
I kod nas isto....
Smrt ocekujem u svaki trenutak, kad dodje sa vjerom i imamom.
Molim uzvisenog Allaha da nas postedi takvih iskusenja.
Jedan dobar covjek moze spasiti citavo naselje, nadam se da ima svudje takvih ali se plasim da se narod mnogo pokvario i da smo pred iskusenje...
Bice sto Allah da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jebes drmanje pri onom zvuku, nista zlokobnije odavno ne čuh... Sto neko rece, smrzne ti se ***** u guzicu jbt... Sad se ceka jos jedan, vazda ta ***** u paru idu... Za utjehu mozda moze bit jedino da je statisticki drugi gotovo vazda slabiji no prvi :)
Nisi ga trebao ubit', evo Stevan trazi miseve... https://forum.cdm.me/showthread.php?...-miseve-pacoveQuote:
Originally Posted by METZ
Ovamo na Zabjelu se od paščadi inače nema mira, ali se noćas živi ne čuju. I životinje su nam avangarda.
Pi... Kako gadan osjecaj...
Da nece ko da ufatimo krug kroz grad? Nema spavanja za mene nocas :D
Ti bi ribu na zemljotres da uvatis?
E pa....