VLADO61, po drugi put saradjujemo sa satovima i prezadovoljan
Printable View
VLADO61, po drugi put saradjujemo sa satovima i prezadovoljan
Ne znam ima li potrebe vise ali eto sve pohvale za Sasu, sve korektno kao i vazda
Danas - druga saradnja Gocetom...kupio 4S kod njega.
Maksimalno tacan, fer, korektan...
Goce, da te nema...
Dutch-prva saradnja,preko njega narucio neku robu,sve je brzo stiglo,donio na odgovarajuce mjesto..Svaka cast :)
@Rusty Cooley trgovao sa kolegom, bez probema, sve po dogovoru...sve pohvale!
Goce za pohvalu ;)
Milano 007 ..... sve pohvale
Goce 25 ....... saradnja po 12345 put......perfektna
i Nooth1ng za pohvalu :)
Dutch - Nije da ga hvalim, ali čovjek od povjerenja. Izuzetno sam zadovoljan saradnjom, zbog jednostavnog dogovora i kvalitetnih informacija.
emiretf - :respect: Čovjek s kojim se bez stresa i razmišljanja može poslovati.
PrijekiLijek - takođe sam korektno sarađivao i lako se dogovorio s dotičnim forumašem, ispoštovao je sve maksimalno :respect:
nick JOLE evo i njega da pohvalim gospodin coe`k :D
Haha samo neka se muvaju brate xD
Komandir - maksimalno fer i korektan, sve pohvale i preporuka za saradnju...
jokas - vrhunac bezobrazluka i nekorektnosti! Momku sam ostavio telefon, rezervisao ga na 5 punih dana, sa dogovorom da mu ga donesem kad budem isao na primorje (nakon pomenutih 5 dana, dogovoren i tacan dan).Lik je sam stavio na moj oglas "rezervisano", sto je jutros, naravno, obrisao...U medjuvremenu sam odbio makar 10 DRUGIH PONUDA, medju kojima su bile i neke veoma dobre.Jutros mi doticni salje kako ce da ide za Bgd, i da ce tamo uzeti telefon! ;) Sramotno ponasanje - totalna antipreporuka...
Link od profila:
https://forum.cdm.me/member.php?22650-jokas
Uzet povoljno telefon ZTE Blade, odlicno ocuvan kod gocetr_25 , Moja preporuka! :)
U zadnjih mjesec-dva dana vrlo korektna saradnja sa sledecim korisnicima:
Daki772
Suton
Sasa.mne
Dutch
Shajo
Mire
N_L
genocid
Zeljko_PG
(nekoga sam vjerovatno zaboravio, neka ne zamjeri)
Kao prvo https://forum.cdm.me/image.php?u=175...ine=1286452857 Grisenko dogovoreno je za ponedeljak a meni je ispalo da putujem za Vaskrs,i kao drugo naravno pitao sam da li mozes da dodjes da pogledam tel. posto idem za BG...
Ali si napisao "rezervisano" na njegovom topicu?
Druze, bio je dogovor da ti ostavim telefon do ponedeljka, i da ga tada sigurno uzimas. Ja sam ispostovao - ostavio telefon, i odbio 10 ponuda u medjuvremenu. I nisam ti ja kurirska sluzba, da dostavljam telefone kad se tebi cefne i gdje je tebi volja. Dovoljno receno, pozdrav.
Sve pohvale za sasu.mne,korektan,POSTEN,i detaljno sve objasni ukoliko je nesto nejasno,saradnja na nivou!!! :D