Strim ???
Printable View
Strim ???
ovo se mora riješii do poluvremena, kad se ima ovakav sut, ovo je neralno!
edit: pa Luka loš, a ova igra da se da Mileru otvoren sut a on ne moze da dobaci?
Klasicna psihicka igra koja je dala rezultat. Slucajno ili ne ali ovo pokusati protiv Covjeka koji je dominirao sutem u evroligi je ludost!
I onda nista u napadu ne urade pet minuta, a prime 15 poena. Heh.
Cim je stao sut, odmah serija Zvezde, pod kos se standardno nista ne moze uraditi ni protiv slabijih ekipa a kamoli vs Zvezde.
Je li trazila ova kretencina time-out, vidim 14-0 serija???
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Na kraju se i dobro zavrsi ova cetvrtina
Kuk, Tadija i Sead po 18 minuta. Zvezda bez Cirbesa, ali 11 ofanzivnih skokova. Budućnost mašila šest trojki zaredom. Ipak +9 u ovom mecu nista ne znaci.
Zvezdi Cirbes, Jovic i Miler ne mogu na noge da stoje. Ako ovo ne dobije Buducnost ne znam kad ce. Jer se bas vidi da ne mogu nikud.
koliko je vas osporavalo Dragicevica??
Koja je tragedija ovaj Jaramaz. A utakmica ocaj zivi...
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kakva je ovo kosarka sto je ovo
Ko mi objasni sto radi ovaj Jaramaz svaka mu cast.Koja je uloga ovog coeka, sta on konkretno radi u ovoj petorci, da li samo popunjava broj da ih ima 5 na terenu ili sta vec?
Je li ovo zvezda igra. Sem Gudurića ja ne vidim da je iko došao u pg od njihovog tima. Nije se ni on mora mrčit. Dobro je ovo, bićev ijepih kvota i hendikepa na Budućnost u gostima u nastavku sezone.
Jbt Dragićević izdominirao Millera. Više sebe ne računam u poznavaoca košarke. Bar ne ove aba ligaške
Sent from my D5503 using Tapatalk
Kolko samo ruzna utakmica.
očekivan poraz.guduriću svaka čast.
varvari čestitke na pobjedi :)
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
ulazi u EL Pavicevic,pazite sto vam kazem..
Al zato ima da se prospemo samo tako ako to bude
Buducnost ima sve preduslove da ide do prvog mjesta...
Zvijezda ocajna.
Cirbes na 0 poena, Markus skoro cijeli mec presjedio na klupu.
sa onakvim procentom suta iz igre i ovako losim Cirbesom ne bi ni Sutjesku (bez namjere da vrijedjam tu ekipu) pobijedili.