Originally Posted by
Hell Raiser
Nisam ni ja nikome na strani. Samo gledam da su uslovi za zivot i karijeru priblizno jednaki za sve.
Ocekujem za pare koje dajem ne sjedim u koloni sat vremena jer imamo dva bulevara normalna i na njima je cesto parkirano i po 10 vozila. Ocekujem da za pare koje dajem Glosarij ne prodaje neispravnu opremu koja je nekome tvom mozda granica zivota i smrti.
Da dajemo kodri godisnje 13 miliona eura a KBC ni okrecit ne umijemo. Da kad zovnes hitnu dodje doktor sa ambulantnim vozilom a ne da vozimo mi covjeka koji umire jer PG ima 5 vozila, ostali ni po jedno...
Da mi sta imam pravo ili ne ne odredjuje polupismeni komsija koji nije ni za sefa ovih koji ciste ulice, a ne za nesto ozbiljnije...
Da sporove sa komsijama rjesavamo na sudu, a ne pesnicama ili oruzijem....
Ali vidim da pojedinima to odgovara, pa su danas raspolozeni.....
Super. Na popisu iduce godine ili ove nas nece pola biti, bez ako roditelji ne budu popisivali djecu koja ne zive ovdje vise.....
Vidim da je bolje i da smo svi u kanalu samo da mi se komsija kojeg sam juce gledao sa visine, danas ne moze da se smije.... Jer evo se vraca DPS....
Odlicno nam je ovo ispalo. Ne bih ja to nista diro... Bice kokaina i dalje, namjestice brat od tetke posao.... Ako se nesto desi, ima se stan u Beogradu i pricaces kako su dolje svi stoka.....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk