Dobih infrakcije za neke vrhunske pošalice sto sam plasirao. Ozbiljni smo na poslu sa kolegama, u kući pred familijom, u gradu sa društvom, svuđe smo ozbiljni ali tvrdim da ovaj forum većini služi kao sredstvo za opuštanje i kraćenje vremena, tako da ne vidim ništa loše u tome da se čovjek razonodi, da se bači koja šala, da se pretrpi šala na svoj račun, znači malo više tolerancije. Koliko je samo broj samoubistava skočio u zadnje vrijeme, moguće da tako neki ljudi borave na ovaj forum (depresivnih recimo ima na desetine), možda bi neka od ovih šala koje on pročita i nasmije se bila presudna da se on predomisli u tom suludom naumu i odluči da ne izvrši samoubistvo. Samim tim admin koji meni kao spasitelju ovakvih ljudi daje infrakcije iil prijeti banom, čini krivično djelo "Obstrukcija pri spašavanju osobe u kritičnom stanju" što je kad razmisliš ironično, a taj isti admin kasnije u životu biva tužan a ni sam ne zna zbog čega, ali to je ta savjest koja operiša ponekad i van naše svijesti i ona nas sama kažnjava.
Ali izgleda čim nema te tolerancije to znači da su ljudi izgubili živce, a to je vjerovatno zbog toga što su svuđe ozbiljni i dugo se zadržavajući u tom stanju vremenom su postali nervozni a to nije mali problem, jer kad si nervozan onda ti šala i razonoda smeta, nekima čak prestavlja i prijetnju i onda ako su u prilici će sve učinjet da eliminišu takvo ponašanje iz svoje okoline.