roditelji koji skinu dijete na sred ulice da piski...
covjek koji mrtav `ladan pisa pored drveta, u sred bijela dana na sred ulice... e paaaaaa....
Printable View
roditelji koji skinu dijete na sred ulice da piski...
covjek koji mrtav `ladan pisa pored drveta, u sred bijela dana na sred ulice... e paaaaaa....
a kad idu korzom navece pa onaj hkpu od slajmerice na sred ulice i ono ismrkavanje nosa pa rukom skine i trese ruku da to spane
pi!
a nemo` me zezat... kao pas...
i te slajmerice, pi! to sam primijetila stariji ljudi obicno rade
nothing at all
petljanje u tudji posa' .....
ali ovo je BETON, ljudi prolaze, saobracaj... u sred grada...
Nervira me to sto se najstrasnije, mimo ljudi, vezujem za meni bliske ljude i zivotinje (ljubimce) i sto me sama pomisao na gubitak nekog od njih mnogo deprimira... Ali bas, bas, BAS me mnogo deprimira. Izgubio sam par veoma dragih osoba a skoro i jednog psa kojeg sam puno volio i za kojeg sam bio dosta vezan i zakljucio sam da gubitke ovakve vrste, koji su sastavni dio zivota, podnosim nenormalno tesko. Nervira me sto znam da sam svakim danom sve blizi tome da izgubim jos nekog od njih jer zivot ide, prolazi... Nervira me njihova prolaznost. Nervira me strah koji osjecam od njihove prolaznosti. To je jedini moj strah i jedino cega se bojim. O mojoj prolaznosti ni ne razmisljam.
Ovaj zivot je zajebana rabota.
svaki kraj je novi pocetak, radujte se svakom novom pocetku
Nerviraju me hejteri :D
nerviraju me ove putujuće poruke od rane zore jutros!
Jos uvijek na stranici Fakulteta za strane jezike stoji logo Fakulteta za poslovne studije, kako ih nije sram da budu tako nestrucni, da ne pricam o drugim propustima...
Ljudi koji ne mogu da podnesu ni minut tisine
pa brbljaju svakakve nepotrebne gluposti samo da bi pricali.
A pritom te tjeraju da ih gledas u oci i pomno slusas.
Karanfil genocid...
ima li grđeg cvijeta?
+ svo ono smece oko Sahat kule ....
Foliranti! Fuj!
Smeta mi kad tata koji povrsno prati fudbal stalno za Siti kaze Mancester.Pa mora da se pravi razlika covece.
bijeli donji veš...
evo ti imam ja bokserice dzunglaste,svaka je zivotinja na njih,ima i zmija
Je li zmija naprijed ili pozadi?
Ne no zamotana oko pasa.
A pusti me mtel brate vise oli?Svaki dan me uznemiravaju po 5 puta.
neka no sto i mene poludjese..svaki dan po 15 poruka da dopunim racun sa 5 e i da ucestvujem u nekim nagradnim igrama..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poludjecu !!!!!!!!!!!!
ili pozeleni pa se muve skupljaju
nerviraju me debili koji ne umiju baklju zapalit. izgoreh 2 jakne za redom zbog njih.
"You talking to me ? You talking to me?"...da ih ne vrijedjam,ali kakve pameti mora biti covjek da pravi ovaku glupu reklamu, reklame su im sve gluplje i gluplje.
i nemoj! trpi!:D
:***
to sam htjela i da ti predlozim...alkohol je odlican za to :) siri krvne sudove :) a i za sve ostalo :D
alkohol, trebala bi i ja nesto da popijem ;)
zivjela :)
o.O ovo me nervira,izludim kad ovo vidim
ili kad mi se neko nasmije u poruci xexexexexeex..... pfff (tako mi licemjerno djeluje)kakav je to smijeh casti ti