Ne mogu da se snađem, air serbia kao nema biznis klasu..
Ok, ekonomska je OK
1. Maja polazak, 14. Dolazak...izbaca mi nešto ispod 700e
2 stajanja..
Može li neko više info da mi da i to..đe, šta, kako..
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Printable View
Ne mogu da se snađem, air serbia kao nema biznis klasu..
Ok, ekonomska je OK
1. Maja polazak, 14. Dolazak...izbaca mi nešto ispod 700e
2 stajanja..
Može li neko više info da mi da i to..đe, šta, kako..
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Chu biznis klasa... E pa...
neka, oce covjek da odmori :)
Da li treba neka (tranzitna?) viza za let preko Londona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od septembra Ryanair leti iz Nisa za Berlin dva puta nedeljno(cetvrtkom i nedeljom) najniza cijena povratne karte trenutno je oko 50 eura.
Wizzair ce letjeti Podgorica - Budimpesta ovd godine.
Iz Budimpeste se moze dje hoces :)
Idemo bre prcaj me Jasmina
Evo nasao je medoje na sajtu ryanaira :D Krece PG - Berlin od Septembra :D
Odoh da se napijem, upravo mi je sezona produzena do 15 novembra :D
A mi necemo znat sto nas je snaslo. Jos vueling da uleti za ovaj dio barselona i dr i mi smo spaseni.
Koliko mogu bit karte?
50-80 povratne :)
Sad kad obidjosmo cijelu evropu pocinje low cost. Valjace ovoj djeci :)
valja za low cost turiste,,, cijeli me dan svrbi lijevi dlan :)
Kakav crni nis, ne no solun :)
Prepadoh covjeka mi kad sam vrisnula kad procitah za Budimpestu. Ali pise da krece tek od novembra.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Citam sto pisete i ne vjerujem...evo pijem trecu casu vode i secera...ovo je cudo ako se sve ostvari...kad se razmilimo po Jevropi...malo nas je, al' smo zato *ovna 😂😂😂
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Za Berlin već mogu da se kupe karte... Za Budimpeštu će morati da se čeka... :D
Samo da krene...
Je li jeftinije ici preko sa Ryanair do Berlina pa za Houston ?
Najjeftinije sto sam nasao za Septembar/Oktobar/Novembari je PG-IST-IAH(16 sati ukupnog leta) sa turkish airlines ispada oko 600e sto mi nije skupo jer mi odgovara da imam dva kofera, ali bih da prodjem sto jeftinije.
Npr ima iz Berlina do Houstona(ali se putuje 40sati) za 380e Norwegian air, plus Ryanair ne dozvoljava dva kofera....Moze li sto iskombinovati ?
Ao ljudi kako me obradovaste sa Berlinom :D
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
taman sam krenuo da pisem da sa Flixbus iz Zagreba ima 10 linija za 9e i kako smo jadni ovo ono...standardna prica kad ono Pg-Berlin...aooooo nemam komentara
plus Budapest odakle se moze svuda po svijetu za jeftine pare pa stvaaaarno
Edit: Zagreb - Rim 18e Flixbus ccc
pa samo zamisljam sad budimpesta rentacar pa sibas do praga. dolje onda malo sljakas salzburg graz prodjes kroz bec eto ako volja i nazad. joj.
a tek berlin, ona tura sto sam pominjao za muzeje pa sad bas za presmijesnu cijenu.
Budimpesta - Bratislava - krakov - Zakopane - kosice - budimpesta
10 dana rentakar 4 druga ili drugarice ispadne sa gorivom oko 100eur po osobi.
Apartman/hostel dje hoces 15eur - 150
Hrana/pice 30eur - 300
Povratna 70 do bude
Za 600eur 10 dana po evropi da ne znas dje si..
7 dana za 500eur...
U Bd ne mozes za te pare 3 dana
Ljudi kolko kapiram nije sigurno da ce bit ova linija? Nedje 2014 je isto bila prica pa se nije ostvarilo.
Pa slicno ja planiram na ljeto Podgorica-Beograd-Krakov-Minsk-Viljnus-Varsava-Bec-Beograd-Podgorica jedno dvije nedelje kolima,ovo dok je jeftino gorivo😀
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Pa to je neka skica,3-4 nocenja ce biti u Krakovu Minsku i Varsavi 2 u Viljnusu a ostalo po jedno kao stanice jer sam bo dovoljno.puta u Beogradu i Becu. Pravicu poneki dnevni izlet kolima,napravljen je samo kostur razrada tek slijedi akoBogda.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
dobra linija njemacka tipa za iduce ljeto. bas u sred ljeta tamo moze da se ide i vrijeme optimalno
Njemacka se obilazi iduće ljeto ako ostane linija. Banja totalna. Mozete koristiti i BlaBlaCar ako vam je skupo za rentacar, ja sam u jednom pravu od Pescare do Napolija imao super iskustvo.
Inace hvala za predloge za Cinque Terre i sl, uzep sam smještaj i prvog krećemo, PG - Bolonja, voznja čitavu noć tamo odmaranje pa onda 2 noći CT u La Speziu smještaj, svrati se u Portofino na putu za Nicu, tamo 3 noći da se vidi Monte Carlo, Nica i st tropez, onda Milano 2 noći i nazad doma.
zasto ne bi ostala? cim je uvode u septembru i, za sada, stoji da se moze kupiti do marta mjeseca sl god znaci oce je i preko zime znaci da planiraju na duzi period...tu nema price...vidjeli ljudi da se isplati malo i u ove zabacene krajeve Evrope ici...Brisel pun pogodak...mogli bi jednu i za Milano jer su povezani sa svakom zemljom a i da se moze gledati AC Milan :))