Za Bar kako sam rekao ranije do 10 oktobra,citiram kolegu Strausa...
Pisi Milijana Vako
Printable View
Za Bar kako sam rekao ranije do 10 oktobra,citiram kolegu Strausa...
Pisi Milijana Vako
Kako ne shvatas,pa prodaju prakticno citavu kucu sa pravima za prenos. To vrijedi par miliona. Zaboravio sam kolko su prava ukupno,ali prakticno su mi rekli da ne moze da im se isplati trika nema i da su to samo uzeli radi prestiza....I da njihov broj korisnika to ne mogu da isplate....
Moj internet se vraca na rezim od od prije par nedelja i mjeseci,ping preko 500
E vakooo.. presoa ja na telemach, donijeli d3 neki novi modem( sad imam 2 ona i ruter za wireles mashalaaa, i karticu koju sam imao ranije za tv nisu makli) .. uglavnom net mi danas ne radi, kad zovnem telemach kazu mi da oni nisu nadlezni.. na 18000 nema boga da se neko moze dobiti. Na d3 se ne moze vracati unazad btw. Tako da sve u svemu.. kako sada stvari stoje necu vise centa da im placam. I moram traziti novu opciju.. vjerovatno lopovski telekom. Placao sam vise al mi nije kocio, i kad zovnes rijese za pola h.
Ne mogu da prodaju prava prenosa za sve svoje kanale koje imaju u ponudi. Mogu samo prava prenosa za njihove kanale da prodaju nekom drugom. Prava prenosa na vecino ostalih kanala koje su oni sklopili pojedinacno sa tim kanalima ( npr fox) ne mogu da se prenesu na nekog kome prodaju firmu vec taj neko ko je kupi kupuje samo infrastrukturu a prava prenosa za sve kanale iz svoje ponude mora da sklapa samostalno.
Meni nema televizije evo 2 dana dok internet radi normalno. Na skeniranje kanala ne nalazi nista...
a kada Kotor dobija novu prog šemu
Mozda nisi procitao ovaj dio dje sma napisoa da sam zvao telemach i dje su mi rekli d aza internet oni nisu nadlezni. Al fala
Jutros ima neta.. brzina na speed test 40M , inace imao sam naj od 8 tj sad od 10 na telemach.. ovo je luda kuca
Nije dobro što se CG svela na tri kablovska operatera jer se ostavlja prostor za razne dilove a korisnici moraju da prave kompromise. Mi smo fakat malo tržište ali sve nekako ovdje neprofesionano, polovično, haotično. Najveću štetu je počinio Telekom koji je pojahao marvu od starta a u svojim rukama jedini imaju uzde tj infrastrukturu. Nije lako ostalima da se izbore sa njima. Bogu fala što su se pojavii Mkabl i ostali. Kakvi god da su makar smo imali ponude koje nisu vrijeđale zdravu pamet. Ja se iskreno nadam da će sljedeća godina donijeti konačno zdrave promjene u ponudama pa dako sredi konkurencija na profesionalniji način svoje redove.
meni je majka najjača. juče joj kažem kako ću doć da joj napravim kanale, a ona ladno veli: završila sam ja to. wtf?
dolazili su joj i zamijenili opremu o.O
Meni su nudili prepis ugovora na telemach, ali bez povoljnosti koje imaju novi telemach korisnici, tj. pretplatu od 11 eura prvih pola godine, tako da sam odbio.
Kako da izmolim da mi se dodjeli javna IP adresa, jer sa ovom ne mogu vecinu sajtova da otvorim.
Zvao sam sve moguce brojeve niko se ne javlja.
https://s4.postimg.cc/ruol3ktf1/Capture.jpg
https://s4.postimg.cc/quya7ve99/Capture2.jpg
https://s4.postimg.cc/io6agao6l/Capture1.jpg
Jeli ovo moguce ? :lolblue:
Jesu li svjesni sa ovim sto rade... :)
Mora sa su im pošli DNS serveri. Jedino mi je to logično, inače je sprdnja...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dal ima neko slicnih problema ko kolega da ne moze da otvori ove stranice?
Pisi Milijana Vako
Pratim kom. i ne mogu da vjerujem kakvih buda** ima.
ako u te vase pećine imate opticki zamijenice vam sve uredjaje i dobicete da mozete da snimate i premotavate u narednih 72sata.
Meni nista nije nestajalo ali je samo int malo usporio ali ce biti ok za par dana.
--treba li kome da zavrsim sto da ne bi plakali?
Nerealno je da su ovakvu zbrku napravili. Da kucnem meni sve radi ok ali ovo sto se drugima desava je sramotno.
P.s danas je prebavicanje hd kanala osjetno brze. Preko risivera sve sljaka kako treba ali sa kablom direktno u tv u drugoj sobi to lose ( kvalitet slike) izgleda- mnogo slabijr nego prije.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Zna li neko u čemu je problem?
Uzeo sam novi resiver (stari crko), kad sam ga povezao na tv su mi se pojavili sve dupli kanali, odradio sam ponovno skeniranje kanala isto se pojavili dupli. Ručno sam brisao duple i sortiraj kako mi odgovara , snimio sve. Danas upalim tv ponovo dupli kanali i poređani po brojevima. Kako ovo da rijesim?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Podji u Gintash potpisi za d3 mini :)
Sent from my LG-H850 using Cafe Del Montenegro mobile app
Izbrisase mi se svi kanali, zna li ko one frekvencije za resiver i za tv za pretragu kanala ? Na automatic mi nista ne nalazi.
570
6956
Послато са sm-g530fz уз помоћ Тапатока
Mjenjao DNS servere, ne pomaze. Adresa preko koje izlazim na Internet se nalazi na raznim "crnim listama".
eBay i PSN sto najvise koristim ne mogu otvoriti.
Kad ukljucim proxy 'ultrasurf' i dobijem drugu javnu adresu sve radi bez greske.
Bio sam u poslovnici, ostavio kontakt, mozda se smiluju da me zovnu.
10e sam napravio racuna na 18000, a niko da mi se javi.
meni internet od juce odlicno radi - na risiveru kanali odlicni i sve ok dok je analogna znatno losija nego prije.
Koja muka na vas moji junaci!?..vidim mnogo je tesko koji dan bit bez interneta i kablovske,pa se polemike vode..e kukala vi chapra
Poslije nekoliko dana mogu da kažem da sam prezadovoljan ponudom kanala. Ovo je stvarno vrh, takođe i radio stanice. Internet mi je za sada ok, isti paket i protok Net16
@PARABELUM: a zasto bi bio bez necega sto placas?