Pardon, može biti. Ona se odma' uznemirila pa je onda i mene uznemirila via phone. http://forum.hr/images/smilies/redface1.gif Ali i dalje stoji ono o zaposlenima. http://forum.hr/images/smilies/zubo.gif
Printable View
Pardon, može biti. Ona se odma' uznemirila pa je onda i mene uznemirila via phone. http://forum.hr/images/smilies/redface1.gif Ali i dalje stoji ono o zaposlenima. http://forum.hr/images/smilies/zubo.gif
californication,the big bang theory...top serije
trenutno sam poceo da gledam Lie To Me ...odlicna
Ja evo odgledah Flash Forward i onda viđeh da je nema više :(
Počeh Breaking Bad, ali mislim da mi neće bit' zanimljiva, mada moram još koju epizodu pogledat'.
Flash Forward steta za ovu seriju bila je makar meni odlicna, nadam se da ce je ipak nastavit
"I design the zero-gravity waste disposal system for NASA." - "Got it, you are a space plumber." TBBT
ja sam pokusala da gledam how i met ur mother i it's always sunny in philly- boring!
ako poznajem tvoj ukus, onda probaj, probaaaaj... Carnivale mozda? ;) (nije komedija, da me ne skontas pogresno)
yay! :)
SYFY’S BATTLESTAR GALACTICA: BLOOD & CHROME LAUNCHES
2-Hour Pilot Chronicles Young William Adama’s Adventures in First Cylon War
Lili Bordan Joins Luke Pasqualino and Ben Cotton in the Cast
NEW YORK – February 10, 2011 – Production has begun in Vancouver on Syfy’s highly anticipated 2-hour pilot, Battlestar Galactica: Blood & Chrome, the all-new chapter in the Battlestar Galactica saga. Universal Cable Productions will produce The Event with Syfy utilizing cutting edge CGI and virtual technology.
Battlestar Galactica: Blood & Chrome takes place in the 10th year of the first Cylon war. As the battle between humans and their creation, the sentient robotic Cylons, rages across the 12 colonial worlds, a young, talented fighter pilot, William Adama (Luke Pasqualino), finds himself assigned to one of the most powerful Battlestars in the Colonial fleet: the Galactica. Full of ambition and in pursuit of the intense action that the Cylon war promises, Adama quickly find himself at odds with Coker (Ben Cotton), the battle-weary officer to whom he reports. With 47 days left in his tour of duty, Coker desires an end to battle just as much as Adama craves the start of it. Though they clash at first, the two men forge an unlikely bond when a routine mission turns dangerous and becomes a pivotal one for the desperate fleet.
Joining Pasqualino and Cotton in the cast is Lili Bordan, who will play Dr. Beka Kelly, a Ph.D. who worked for Graystone Industries that created the Cylon robots. Currently assigned to a secret military mission, Beka and Adama quickly establish a rapport.
From the award-winning producers of Battlestar Galactica, this new action-packed chapter of the BSG canon was written by Michael Taylor form a story by David Eick, Taylor and Bradley Thompson & David Weddle and directed by Jonas Pate. David Eick, Jonas Pate and Michael Taylor will serve as executive producers.
Reci mi verbalni, ima li kakvih informacija vezano za novu tv seriju star treka? Pricalo se 2010 da ce se krenuti s kraja 2011, ali evo sada ne mogu da nadjem nista o tome.
nisam upucen... Sad cu da vidim na imdb...
nope, nista ni tamo, samo vidim za novi film http://www.imdb.com/title/tt1408101/
BTW, ne znam je li pominjano, ali Stargate Universe otkazan (mada je nisam gledao)
pih, pih, pih... jeste da nije kao prethodni stargate serijali, ali nije ni toliko los da ga ukinu. frak
Ne preporucujem Mr. Sunshine sa Matthew Perryijem.
pi, a ja se nadao bice dobra serija
jel gledao neko in plain sight? ili nesto u tom stilu, treba mi nesto neopterecujuce, nije problem ni ako nije veliki kvalitet, samo da nije pretjerano glupo..
Nisam gledao in plain sight, ali ako nisi gledao bih ti preporucio Misfits. Bas je dobra serija za opustanje, uopste nije opterecujuca. Meni je vrhunski pala ta serija, jednom liku placem od smijeha.
ok, skidam misfic :)
danke
Nista, nista. Neces se pokajat :D.
ifc-orders-second-season-of-Portlandia Fino:) Def. fini skechevi i totalno catchy tune "Dream of the '90s":D
Chekajuci nastavak Treme, Mad Men-a..(a nakon fantastichnih The Wire,
Sopranos, Six Feet Under, Lost-a i sl. i nazalost otkazanih Rubicon, Terriers..pa chak i Flash Forward-a zabavnog), def. mi najveci
"problem" tzv. komedije;/ Prije se "zakucam" gledajuci re-runs The King of Queens..nego neku "novu komediju".
Odgledah, u medjuvremenu, onako na komadu Deep Space 9 opet.(meni omiljeni Star Trek serijal)
Now playing:
Fringe
It's Always Sunny...
Modern Family (eto..'nako, prvih nekoliko epizoda bilo zabavno pa iz navike..valjda)
The Mentalist (lezerno, fino..def. za opustiti se, gledati uz ruchak, prije spavanja..il' kako vec..a i ima fin red line koji se provlachi..)
Lie to me (skoro pa odgledana prva sezona..zbog Tim Roth-a.Prvih nekoliko epizoda zabavno, al' nakon toga..meh..)
Boardwalk Empire cheka..a nakon shto 'prelistah' nekoliko zadnjih strana, po vashim preporukama i Misfits i Justified;)
Nego..u potrazi za "komedijom": iko od vas gledao Bored to Death?? Ono..na HBO je..kao 'trusted network' vec dvije sezone..a malo buzz-a?! (ili sam samo neobavijeshtena) pa mi "sumnjivo":/
super vijest za portlandiju! mada mi je treca sezona bila malo slabija od prve dvije, a cetvrtu jos nisam odgledao, no sve u svemu - odlicna serija.
ujedno, pridruzujem se vapaju za nekom komedijom.
ja mogu da preporucim npr raising hope. otprilike u rangu modern family [ne u smislu da je slicna tema, nego slicnog kvaliteta - ne spektakularno, ali enjoyable].
probaj i snuff box.
Meni Justified jednostavno nije dovoljno dobra serija i zato ne shvatam zasto nisu ukinuli nju nego recimo Terriers koja mi je bila vrlo gledljiva.
ne slazem se za justified [mada se slazem da je i terriers odlicna serija], ali nebitno - razlog je prost, justified ima daleko bolje rejtinge.
Justified je vrh, odgledah sinoć u vozu prvu druge sezone i legla mi je samo tako. To je taj rad, i tačka.
http://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg
za ljubitelje epske fantastike i serijala Pjesma leda i vatre
meni je modern family mnogo bolja od raising hope(pogledao sam 4,5 epizode ove i smorila me...jedino mi genijalna scena povracanja u prvu, drugu epizodu :D )
Kakva je ova nova Nikita?
Što se teme i priča tiče, sve je to već rađeno, ali generalno gledano - Maggie Q je odlična, mlada Lyndsy Fonseca ("Kick Ass") je prezgodna i odlično sarađuju, tako da je skroz gledljiva akciona serija. Moja djevojka voli uz "Nikitu" da vježba, jer joj diže adrenalin a ne mora previše da razmišlja dok gleda. :D