Moze li se otkljucati iPhone4S i kako? I da li ima resenja kod nas?
Printable View
Moze li se otkljucati iPhone4S i kako? I da li ima resenja kod nas?
Moze li mi neko reci kako da na iPadu II zakljucam SAMO mail?
Da li se gubi garancija ako se uradi JB na iPhone 4S kupljen preko T-Coma?!
Uz iOS 5.1 sredjen problem sa kontaktima, ukoliko ste ga imali, ali ce vam konverzacije biti odvojene od starih za koje se nece prikazivati ime, samo broj.
Ne gubi se garancija.
Mada pretpostavljam ukoliko bi se ispostavilo da je jb bio razlog nekog kvara na softveru onda bi to uticalo na gubljenje iste.
Gubi se garancija, nisam moga da vjerujem kad sam moj i4 reklamira tamo, ladno su mi odbili garanciju zbog jailbreak-a. A i neka su taman kad sam ja ovca koja ne radi restore prije reklamacije...
Nema razloga da se izgubi garancija jer je jb legalan potpuno ...
@Anagastum
ako imas jb-ovan ipad 2 imas na cydia vise njih ..applocker , locktopuse itd ....vidi samo rade li za tvoju verziju OS-a
bokolo JB nije legalan nikako , jer se koristi da bi imao na telefon aplikacije koje bi nace morao a platish dosta $$$ , pa samim tim ne moze biti legalan... a izmedju ostalog JB mijenja sistemske fajlove pa odatle eto josh jedan razlog
Drugari :)
Juče sam kupio sam Iphone 4S.
Da li postoji neki lagani nači na JB, ono samo da pratim uputstvo i to je to?
Milion nekih uputstava, te zavisi od ovoga te od onoga. Meni ništa nije jasno.
Negdje pročitah da ima opcija za 5 minuta da se uradi JB, samo se preko telefona nakačim na neki sajt i pratim upustva.
Ne znam da li je i koliko to sigurno, pa vas molim za pomoć.
Ako krenem sada da čitam i da sam provaljujem kako i sta, trebace mi masu vremena. (nisam bas pametan :))
Mrka kapa?! :frown:
webmaster imam opet problem sa geaway karticom,
kad sam podigao ios na 5.0.1 nece da se upali, ispostujem sve one korake ali mi uvjek javi da mreza nemoze..
ima li ko kakav savjet?
pazi iphone sa givi karticom na 5.0.1 inace pravi te probleme
al vladimire probaj ovako uzmes iphone
i 3x zaredom drzis home i power dugme
da ga 3x razedom resetujes
onda se u 90% slucajeva pali
ako ni to ne pomogne onda izbaci givi pa onda 3x resetuj
kad se upali telefon onda naknadno upali givi i onda standardno
kliknes na aksept, pa sacekas 15 sekundi
da pozoves 112
prekines posle 2-3 sekunde
ides u setings, pa upalis airplane mode
i sacekas onu sim failiure notifikaciju
MADA PITANJE ZA TEBE koji givi koristis ?
edit: ako ti se pali normalno i ako ti se aktivira givi, pa onda pratis lijepo upustva
i na kraju givi nece da nadje mrezu IZGORIO SI GIVI
i moras novi da uzimas, mislim da ja imam jedan ULTRA BLUE novi givi kuci
cijena 10e
ada podrazumijeva se da je bejsbend na 4.10.01
a dje se to podrazumjeva...ja nidje ne procitah tako...a kad neko kaze da je podigao na 5.0.1 meni najvise asocira na regularni update preko iTunes a ne da je stavio custom 5.0.1 sa preserved baseband ;)
Momci ajde ko umije da mi ovo napravi posaljite na pm broj, platicu nije problem, iphone nije moj, ali moram ga upalit:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
JB jeste legalan i to cak i po USA zakonu. JB ne omogucava instaliranje crackovanih app, nego to omogucava Installous koji nije legalan... Kada krenes instalaciju Installousa iz Cydie, fino te upozore da to sto radis nije ok i da nastavis na svoju odgovornost...
JB tebi omogucava pristup sistemskim fajlovima i mjenjaju istih u cilju customizacije svog telefona, a ne instalarinja nelegalnog sadrzaja... Drugo je sto je to Installous iskoristio...
Upravo tako i ako se sjecate u toku je peticija za jailbreak da ostane legalan, jer je svacije pravo da Da moze da koristi svoje tj. Hombrew aplikacije ...tako da nema dileme oko legalnosti istog , druga je stvar sto neko koristi sve to u piratske svrhe...
Pozz
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kupila sam iPhone 4 pa me interesuje gdje bih mogla da podjem da mi instaliraju sve programe i podese sve sto mi treba i koliko to kosta otprilike
Zanima me samo kako da stavim pjesmu neku koju sam prebacila u tel da mi zvoni tako , treba li mi neki program ili ?
Ja vam velim da u T-Mobile 2% ne jebu to sto je jb legalan...Crka mi je mikrofon i ponio sam ga na reklamaciju, cim su vidjeli cydiu pozdravili su me