Ja ni ne znam kakvog je ukusa, mozda sam jednom popio dva gutljaja - zaboravio.
Printable View
Ja ni ne znam kakvog je ukusa, mozda sam jednom popio dva gutljaja - zaboravio.
Slagah, nije bilo gorgonzole koju volim, pa sam pomješao šampinjone i pavlaku, malo okrenuo vrat na tiganju, te to posložio na tost hljeb... Uz to pijem onaj vranac i gledam Kesića [emoji16]
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Malo se gali...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1ad7c4ea77.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
A tek viski što ne volim... Aooo
Nikad ne zoveš. Dobro, dobro...
Oćeš, ka' do sad...
Obećanje, ludom radovanje...
Ali nećemo dozvoliti nekima da unose ni zrno razdora među nama :joy:
Pred novu mi je rođendan. Taman.
Imaju li iskusni alkoholičari Info gdje posle 24h[emoji846]
Ja kao amater trenutno ne mogu da razmišljam[emoji846]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Plemeniče, nije loša ideja. [emoji846][emoji6] Mad ne bi bilo loše nešto bliže.
Sjećam se kad je sve u CG bilo zatvoreno zbog korone. Berane, Avijacija, tri pjevačice sve puno do 3h. [emoji16][emoji16]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Za mene je otvoreno vazda i poslije 12 u Pg :p
Smije li poslije treće vakcine da se pije? :D
Drug je pio na dan i prve i druge vakcine (tako mu se potrefilo) i imao je antitijela posle ka i ostali uglavnom... :)
Ne kažem da ne mari pit na dan vakcine no samo prenosim iskustvo. :D
Ja sam pio na prvu i drugu, ali i prije i posle. Ne bih rizikovao da ne pijem na treću [emoji2]
Od kako sam otkrio rakiju "Šamar" šljiva/dunja, ne mijenjam je.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b3d032ba82.jpg
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
Meni nije vala nešto iskreno, osnova šljiva i aroma dunje, bolja mi je varijanta jabuka/dunja/kajsija..
Šljivu preferiram čistu a i da je polijepo ostarala u buretu..
Od industrijskih samo šljivu pijem jer se jedina ona može naći da valja a da ne košta 30+ eura za bocu, mada mi i ukusom generalno najviše paše. Stara Pesma je moj favorit, sad za sad mi je ona bez premca.
Dunja industrijska je u suštini baza jabuka sa aromom dunje, mislim na Pevac (posle Simexa možda i najveći otrov od proizvođača), Zlatnu dunju i tako te, jeftinije - za izbjeći, bar ja izbjegavam
Takovo kruška
Zarić malina mi se recimo baš dopada, odlična je i rakija za žene al 50e boca skoro... :)
Šamar sam probao, što znam ok mi je mada ruku na srce jedino se meni dopala u društvu pa je nisam više uzimao. :)
Što se domaćih tiče slična priča s tim što se tu mora i dodatno pripazit da se ne otruje đe čoek... :D
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Možeš kod mene kvalitetnu šljivu a i jabuku uzet [emoji38] Malo je jača ali garantujem da te dan posle neće komadat glava [emoji38]
[mention]Zedd [/mention] Ostavi po bocu od obje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po boca i za mene vamo, može li se $utra preuzet da se oburda to za vikend? [emoji1787]
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Jbga monci, tek za 2-3 dana, što bi iz vlade rekli "zbog ranije preuzetih obaveza" [emoji38]
Šljiva 49/50 stepeni, jabuka 50/51 ali klase obje [emoji38]
Koja je fora da Maraska i Takovo šljivovice imaju identičnu bocu? Angažovali istog dizajnera ili...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
A tako mi se pilo noćas... Jbg... Ipak ću da preskočim.
Što se šljive tiče, ne priznajem ni jednu osim čika Vukovu. To sam već rekla.