Haha
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Printable View
Haha
Pobjedi neone
Ode neon
Opsaaaaaa bravooo momcii najjaca pjesmA
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ladno su namjestili ovome koji je radio na rtcg pobjedu (ne znam da li i dalje radi) i čoeku koji je više poznat po ženi no po pjevanju :D kakva televizija. pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahahahahahahaah zajebavaju li se ovi da nisu ukapirali ko je pobijedio ahahahahahahaahahahahah ja ne moguuu
A sto je ovo...luda kuca dje niko nikoga ne slusa....
E svaka im čast . Ali milo je samo da je milena vucic dobila samo 49 glasova [emoji23][emoji23][emoji23]
Zahvatim, božović nije jeste kakve legende
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Izbjegavam da dijelim epitete ovog tipa, ali moram.
Kakva je kokoška ova Vladana :D
Iskreno nije ovo lose, klikbejt! Bas sam raspolozen za hejt, cujes li @outline? [emoji23]
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
cerali su ga i ove god
https://i.postimg.cc/Vsq2SGTM/IMG-4418.jpg
Ovaj na rtcg radi, ilija muz voditeljke dajane golubovic koja radi na rtcg. Rtcg glasao. Ali sramotan broj glasova iskreno
Sramotan bi bio da je vise njih glasalo za ove budalastine.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f54c53d89d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
NeonoeN stajling i scenski nastup potpuni promašaj.
Montesong.
Prevod na maternji bi bio Gorapjesma.
Dobro su ime dali barem....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mene je od prvog dana Clickbait bio ritmican i pjevljiv i ako pjesma ukupno nema 15 rijeci , ali je energicna pjesma . Ne razumijem ljude koji odu sa baladama i laganim nekim sapunicama na Eurosong i ocekuju neko ludilo.
Ruku na srce ovo je event koji je toliko nepopularan kod nas totalno i mislim da je bas mali broj ljudi ovo pratio . A sto se tice glasova publike 90% glasova su rodbina i drustvo ucesnika i eto 10% po neko sa strane sto glasa ili kao ovdje mi sa teme ... tako da ide dalje onaj ko ima vise publike i ne mora da znaci da ide dalje onaj koji je bolji . Mada sam ocekivao da ce Vucicka da razbije s obzirom da joj je pjesma na YT pregledana 300+k puta a ostali izvodjaci su imali po 20-30k pregleda
Isak dosao sa pjesmom za suncane skale