Ovo forsiranje pasova od golmana pa dalje ce nam glave doc. Bozovic mora da je ispaljuje lopte, a ne da dodaje bekovima koji se onda muce da je ne izgube.
Ulaze Cetkovic i Delibasic. Delibasic zamijenio Mirka.
Printable View
Ovo forsiranje pasova od golmana pa dalje ce nam glave doc. Bozovic mora da je ispaljuje lopte, a ne da dodaje bekovima koji se onda muce da je ne izgube.
Ulaze Cetkovic i Delibasic. Delibasic zamijenio Mirka.
Mozda su Brnu postavili da ih ovim stilom igre pripremi da bi mogli Gvardiolu da angazuju...:grief:
Sto se desilo sa nasom odbranom ljudi???
Cetkovic,Cetkovic,odavno je on za prvih 11.Evropski igrac bi moga bit od njega lako.
Evo je Vukcevic kapitensku traku uzeo, e pa svasta
Nikako mi se ne svidja ovo sa Vucinicem.
kako igra zadnja linija s golmanooom. svaka cas'
Ja tek sad polako shvatam kakav sastav ima ova Belgija...:surprise:
Cetkovic mora da igra svaku umjesto Vukcevica. Bas mora. Momak je vec u dva dodira pokazao vecu stabilnost u igri od Simona. Bitno je da se ovaj utega'.
Je li ovo Zile iz Barija i Bolonje svaki im igrac igra nedje u dobar klub.
Aha, nije on los golman.
Trebao bi neko javiti odbrani da je počelo drugo poluvrijeme..
Sad nam je sudija "vratio" za onaj ofsajd sto nije svirao.
Sad nije bio ofsajd je li?
E sad je stvarno 2-1
Eto im ponistise go koji nije bio ofsajd. Sudije dobre.
Kakva tuga od igre. Bolje gledat Barsu...
Barsa vec vodi,ali neka nijesam iz Katalonije no iz Crne Gore.
Je li ovo Volkov bio?
A nije ti ovo JNA niti Karaburma debilu ne centrira se tako.
KAkva sreca jebenti, a mi se dobacujemo ka barselona u trougao ahahahha i odmah izgubljena lopta vidimo se aooo
Koliko samo Becovih utakmica prosuse na krilo.Posle svih onih kad mu nije dato da igra.Pi Pi
Balic udje umjesto Jovanovica.
Sve na stranu, i danasnja igra, ja mislim da ce nam taj Volkov valjat. Sad, to sto je stranac, necu o tome. Momak je, recimo, dosta bolji od Simona, makar trenutno.