Ovjerih i ja settimanu. Pica dobra i bas je velika. Pica sendvic preukusan, ali preskup. Pojedes ga u dva zalogaja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ovjerih i ja settimanu. Pica dobra i bas je velika. Pica sendvic preukusan, ali preskup. Pojedes ga u dva zalogaja.
nema guzve. nisu jos aktuelni. mozda ni nece bit na onu lokaciju nesto nikad nesto nije uspjelo bojim se da nece ni njima. a mjesto savrseno. na cosku mimo guzve.
pica odlicna. pa cemo vidjet u kojem ce pravcu ic. oce li pokvarit ili izgurat i zadrat kvalitet. svakako vidjecemo na oglase ako za dva mjeseca krenu da traze pica majstora.
Carska teletina u Amanet, ne pamtim da sam ikad bolju pojeo, opravdava ime u potpunosti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E kad je pomenu, tj. teletinu, kakvu danas pojedoh u Baš Čaršiji, bez zuba se mogla jesti kako bi dobra, restovani krompir isto, prva liga baš pečenje! Sa druge strane - ražnjići, totalni fail.
E sad, žalio sam se i skoro neđe na njihove ražnjiće i obratim pažnju u meniju kad vidim juneći! Oni su prije par godina držali teleće i bili su fenomenalni, juneći su tamni, čaprastiji ražnjići, klasa ispod što se mene tiče, mada nekom možda i odgovara.
Pastrmka bi odlična, opet zaboravih ledenu kocku da probam ccc
Sent from my 17PM using Tapatalk
A nije odje tema, al samo da vam kazem da sam za 1. Maj za rostilj kod kasumovica uzela cevape, telece snicle, batake (ja piletinu gledam napolje sto vise da izbjegavam, jer ne znam odakle je) koji su se odvajali od kosti, a preukusni i junece rostiljske isto savrsene. A i oni momci tamo su super heheh
Moram tu kobasicu probati,njihove cevape sam pominjao nedje ranije da su uz one od ljujkovica vjerovatno najbolji. Za ostalo ne znam,ali ne sumnjam da je odlično.
Znam te momke i njihovog oca koji se dugo bavi time.
Jesu zenjeni? Pitam za zaovicnu
a rostiljka je top
I ja sam ih hvalio jer zivim u ulaz pored i samo kod njih meso kupujem, i za rostilj i za kuvanje mada extravaganca rece da mu se nije svidjelo :P
Meni se cini da su obojica ozenjeni, jer 2 zene rade tu isto pa ili su im sestre ili zene, ti pitaj ako smijes pa javi sta bi :lol:
Onda jos jedna pohvala i za zenu i za jednog od njih, jer se lijepo ismijasmo
ajde ne ljubomirisi
Pitala si gore jesu li ozenjeni
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Meni jw bitnije kakvi su mesari. [emoji1787]
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ljujkovici su ti neozenjeni a prva liga momci! Pa i bolji su mesari! :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neka dobra Pekara u krugu krivog mosta ?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
I meni se čini koliko pegledah nije mi problem ni da produžim dok nešto čekam ni do Trga Vektre.Slabo baš slabo odavno nisam u tom dijelu grada.
Ima li što tamo za preporuku?
Lignje u Radovče ketering 4,5€...
Mojkovac je pokojni
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Sve je u Radovce ketering perfektno. Probao sam 10 jela minimum.
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Koja su pravila igre za ovaj Radovce ketering? Narucuje se dan ranije, sa nedeljnog menija. Preuzimanje je u neko odredjeno vrijeme ili se dogovora termin?
evo sa njihovog instagram naloga (nisam naručivao)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cdad0ae20f.jpg
Sto je ono sa Berlin Donerom ? Zatvaraju ? Vidim makli sve.
Meni je nesto nemoguce da ona lokacija ne moze da radi.