Provjeri amortizere takodje ako su losi moze da uticu na krivljenje diskova.
Ali taj ferodo svak zivi kuka.. nikad nikom ih nisam htio prodati. Ljepse comline staviti nego to smece..
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
> i to smo zavrsili.. :)
https://i.postimg.cc/0jkFmMyM/s3.jpg
https://i.postimg.cc/63wmJ2Rj/s1.jpg
https://i.postimg.cc/L8LD94mr/s2.jpg
Krovni nosači i koferi, ima li još neđe sem u Okov ili na semafore u BD?
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Đe naći mikroprekidač za bravu vrata VW Polo 2002? Next ima cijelu bravu, mikroprekidač nema.
Ono neces nidje nac.
Nađoh kod kineza na ebay, 15-20e komad. Vjerujem da mu je bolje bravu cijelu zamijeniti za 42e nego sa tim kutarati.
Na ali sam za četvorku platio 7e oba prije 3 godine skoro.
Tastovo je auto pa se ne sjekiram puno. Ako mu se čeka 2 mjeseca, ima na ali 10 dolara. Neki dan sam mu namjestio zaključavanje na desna vrata, dosta od mene :joint:
Bilo je u Baru,u Auto Shop u Zaljevu. E sada nzm imali trenutno,al ti mogu pitati...
Meni je isto crko,al to ti je dusa mijenjati. Mora da se cijela vrata rastave,tapacir,brava da bi se doslo do njega. To je mana kod Vag grupacije kod dosta modela
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Znam. Pušta mu i vodu unutra, začepilo lišće. Krenuo da rastavim i skinem onu plastiku naprijed itd. Da bi pristupio, mora da se skine i neka limarija a za to treba ura makar. Kod japanaca i korejanaca skineš brisače i plastiku podno šoferšajbne i sve ti je na izvolte.
Vala je i mene šiber ubio prošle zime, pa ga napravih kao fabrika je sad.
Dajte preporuku gdje uzeti kod nas dobre i kvalitetne brisace
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja uzimam Bosch u Castelanu, zadovoljan.
Bosch AeroTwin u Monteparts
Gledaj da je Made in Belgium.
Ja koje sam qrte srece,ispali tati iz kofera. Uzeo za njega 36e Bosch i za mene 28e isto bosch. Njegovi ostali u koferu,moji ispali. U castslena su isto 31e za moj. E sads dje pise made in??? Na njega ili kutiju
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
ocemo li opet pricu o kvalietu proizovda koji stizu kod nas :)
Zato sto novo auto ima ravnu prednju sajbnu, nije povrijedjena od kamencica i slicno. Te sitne pukotine su najveci neprijatelj brisaca. Ja sam kupio metlice u Lexus u NY, i stavio ih i trajale manje od godinu. Onda sam posao kod Tica i ispolirao staklo, kupio druge metlice tamo i evo 2 godine rade bez problema.
Za koji auto??
tico, bolje da pitas dimenzije soferke... pa po kvadratu :)
Bosch...Okov...25€par...nije problem ostavljanje traga nego "krčanje" i kad je mokra šoferka.Po meni,otvrdnula guma a uzrok tome ne bi trebala biti neispolirana šoferka.
Sent from my 6055P using Tapatalk
Ima i toga da je u druge drzave 70% manja temperatura nego kod nas. :)
Druga stvar je sto vecina stvari kod nas je 3 klasa - ima i originala ali sve zavisi dje i sto.....
Evo ti npr: ulje za blek edisn da ne idemo dalje > nikad za nikad ulje potrosio nije ja usuo Šel ajde reko da probam za ne znam koliko hiljada km ne puno potrosio je pola litra ulja...
Vratio sam Total evo 6500km nije potrosio ni kapi..
- Podji u monte parc kupi neke do 10e ili skuplje ako ti je merak zavrsicu ti popust. :) ali sve preko 10e ti je bacanje para...
13.5e - popust = 10e :)
Braco da ne znate kako mogu doci do vlasnika nekog starog napustenog auta?
Dje je bolje odradit chip tuning,u Atm ili AsFerrari?
Koga hvale vise?