sto ne mogu da spavam koliko me zub boli..
Printable View
sto ne mogu da spavam koliko me zub boli..
sjutra rano kod zubara.i eto.ne vidim problem.
ao
kolike su mi sise u ovome brusu sa fišbajnom...
ovo je nakaradno...
sto slomih lakat poludje meeeeeeeeeeee
Losa kafa
najo, ovo je topic za nervozu, a ne za smijeh :p
mene nervira gitara, slomicu je u sto komada..
Kad krenem na zavod a ne mogu radnu knjizicu da nadjem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i svaki put tako nesto fali ili licna ili radna poludjeh!
let ka zvijezdama!!!!
ivan maksimovic i vjera nikolic..
Sto kad je nekome lose ne mogu pomoci nego mi se steski odmah, oduzmem se sva, pi! Mucnina me uhvati, glava me zaboli i samo cekam da se onesvijestim... Uh! :mad:
Konformisti
Paranoja moja.
Evo ne znam dje bi izdusio...
Nervira me Vlast, a jos gore mi je sto ne postoji alternativa. Ne glasam, a sve da ocu, nemam za koga.
Ima li sta gore nego kad nemas izbora.
Ne zamjerite.
u zadnje vrijeme broja ne mogu pogodit.... :mad: :mad: :mad:
Attachment 81260
Moze li se danas ijedna recenica izgovoriti, a da se ne ubaci rijec TIPA??
kad mi se ljudi ne umiju iz prve javit' na tel., a kad se ja ne javljam kad me zovu, onda me pitaju dje ti držiš telefon, pa se ne umiješ javiti!
Kad nešto plaćam, pa dobijem uvijek isto pitanje - Jaoo, je l' imaš sitno?
Nebitno da l' se radi o apoenima od 50 ili 5e.
Neshvatljivo.
Đe su te pare?
Moji prijatelji,drugovi i jedan dio familije koji su odrasli na grandu a pitaju me jesi cuo novi album Who See.A poludjeh ljudi sto je ovo od ovoga naroda ,da petorica recu ***** je slatko odmah bi se svima prijelo.
nervira me sto nemam na rn.kad mi treba!!!!!!!!!!!
Gospoja Hvala Maja Lepo.
kad se vozim taxijem, a taxista se u sve petlja, i priča mi o politici! ao, pa njihov posao je da pita stranku dje će, i da mu kaže vožnja iznosi euro ili koliko već.
stranka uvijek prica o politici.. :D
U 7 ili 6 sati je budjenje, ili kako vec ono ide...ko li im rezisira ove reklame, boze mili zar ne mogu smisliti nesto normalno ?
Bezobrazluk
nervira me narod što im se kroz svaku priču provlači "delta"
ne nervira me nista *_* :)
delta je sada centar svijeta :)
mene to što me uhvatila prehlada i temperatura, a pogledajte kakvi su dani, pa zar nije šteta :( dje me baš sad nađe, neću kuci da stojim, šmrc :(
Evo jutros migrena, dozvah je ...
nervira me sto SVAKA djevojka kaci slike beba na fb a i na forum.
Nervira me kad pada kisa i duva vjetar, pa mi ne pomaze ni kisobran, ni jaknma, svakako se smrznem.
Kad se ne javlja...
kad pas komšinice koja živi iznad mene , grebe parket, i meni škripi i to me u 3h ujutru probudiiiiii
ne nerviraju me nego ne kapiram ljude koji imaju kući ženu i ćerku, a daju sebi za pravo da za nekoga kažu da je ku*va.
vidimo se za 20 godina.
Quote:
Originally Posted by g65
Tako nekako, ili što bi rekla Spomenka vojni neuropshijatar sa VMRC Karaburma prije skoro 25 godina " Nikad se ne bih udala za vas" iako je tako nešto nisam ni pitao ali ni razgovarali o sličnoj tematici.Tako je to sa komunistima,a tek još kad :fat:udaraju i po pre svetim rodicama ili familiji..
A kako on zna koja je ku.rva, a koja je poštena:unconscious:..mora da je nešto ispitivao?
-Nervira me i to zašto nisam dobio nikakav orden, a toliko novca sam poslao u RS putem raznih agencija.
-Zašto sam bio bez zene i živio godinama u samoći 4000 nautčikih milja udaljen od sadašnjeg prebivališta(da sam imao odnosno da imam zenu ne bih bio ovdje )
-Nije problem ako se kolege sikiraju kad pogrešno isključe odcjep n.napona a ja ne ponesem al uže da provjerim na stubu ili ispuste nespretno nosach od 10 kg na baznoj stanici a koji se zaustavi udarom u kostrukciju iza mojih ledja i nasloni se na ledja,već mi je žao obujmica i tirfora koje polomih na stubovima.
lakat i dalje pi a motor cuci sam ............
Brkovi.