i ovo sve za jedan dan :D policija je profitabilna kod nas :D
Printable View
kako volim ovo njihovo naduvavanje brojki uh uh
Aj neka mi neko kaže(tražio sam,ali sve neka zaludna priča) po kojem zakonu kažnjavaju za zatamnjena stakla?
U zvanični zakon o bez. saobraćaja stoji "U saobraćaju na putu ne mogu učestvovati vozila koja ne ispunjavaju uslove u pogledu providnosti vjetrobrana i svih okana u skladu sa odredbama međunarodne Konvencije o saobraćaju na putevima (zabrana upotrebe zatamnjenih stakala)."
E sad,tražio sam tu Konvenciju,ne mogu naći ništa,a na jednom forumu sam pročitao da je po toj Konvenciji (na koju se naslanja naš zakon) dozvoljeno fabrički zatamnjenim autima(3 zadnja stakla) da učestvuju u saobraćaju...
I kolika je kazna kod nas?
kod vektre vidjeh jutros dje policajac kaznjava pjesake jer su prelazili na crveno. troje ih bjese.
Are you kidding me????
aj sa srecom vidjeh ga i ja, i cestitah mu, zivjet se od bagre pjesacke na tu raskrsnicu ne moze
Sinoc su mi u Nk u Brezovik oprostili prekoracenje, valjda je dozvoljeno 50, isao sam 75...
Ali sam bio i vezan i 0,00 alk i potpuno uljudan ;)
cuo sam i ja da nedje kod vektre pisu kazne pjesacima sto na crveno prelaze...
Meni sinoć napisaše za pojas, prekoračih 22 u naseljeno. Zaustavlja me, ja dokumenta, ajde nešto ćemo oprostit nešto nećemo.
I ja sve uljudno, potpisao i sve to. Na kraj rekoh tako s vašom đecom bili korektni (inače obojica su radila s mojim ocem 30 godina i svaki dan mi se javi jedan od njih).
Dao bog pa je bio šljunak, posle šlajf, oblak prašine i krša po njima, pas im se mesa najeo, bagra plaćenička.
ne kapiram brate ovo, ako se ne varam za taj tvoj prekršaj ide kazna 30 eura i jedan kazneni bod najmanje, i ti se ljutiš na njih jer su ti pisali kaznu od 15 eura. a pritom ti kroz naseljeno ideš 22km/h preko ograničenja? i ti si sad žrtva bagre plaćeničke? a šta su trebali da ti urade?
Da su je meni napisali,to bi bilo ok jer mi ne znaju oca i nisu mi doma sjedjeli?
Zato i idemo u rikverc i dok ne budu pisali tebi isto kao meni i obratno,ne valja rabota...
ja sam poceo da vezem pojas i za suuvozaca, a kao vozac sam se vec navikao, dam kontakt dok grijaci odrade svoje stavim pojas i palim :)
Super, ali dok meni jedan piše on zaustavlja 2 žene i pušta ih pored prekoračenja.
Prvi sam za poštovanje zakona za sve, ali ovakve slučajeve još gleda nisam.
A platio sam X kazni, tako da nemam neki problem s tim. Nego je ovo šatro prijatelj.
A mi sa benzincima i USB-om? Nema ucitavanja - odma krece pjesme.
A oni koji nemaju ni muzike??? :D
Momci puni sebe i rade svoj posao, još kad bi nastavili tako bilo bi nam banja...
Jesi li počeli kažnjavati za ovu šugavu zimsku opremu po primorju? Gume, lanci?!
Odloženo je kažnjavanje za zimsku opremu... Nije prošao tender za zimsku opremu.
Dje da kupim trokut, sijalice i ta *****?
Ja ti velim ovo su ljudi koji su mi s ocem radili, jedan 15ak, drugi 30 godina. U istu patrolu, dolazili redovno sa starim mi doma na ručak.
Jebe mi se da sam i vozačku neđe po Podgorici izgubio, ali da te kvazi prijatelji kažnjavaju na prag od kuće, to nisam mogo ni da sanjam.
U New York, svaki policajac dobije 3-4 kartice, moze da ih da bilo kome,rok vazenja im je 1 godina, kad napraviš prekršaj, pokažeš tu karticu i policajac ne smije da ti piše kaznu.
Brijem da su to izmislili za clanove porodice policajaca, znaju i tamo da nijedan policajac ne bi napisao kaznu, poznaniku ili clanu porodice, pa su izmislis ovaj način da to 'legalno' rade....
Gdje je to najjeftinije?
mogu mislit kakvog je kvaliteta, obzirom da to oni placaju 4-5 era max...ta sajla mozda moze da povuce bicikl
sajla je plasticna vjerovatno...ali lagano vuce bez problema jer ima veliki broj niti...
da, čuo sam da su došli sa JFK u Gintaš da kupe nekoliko da vuku Boinge
ja ti rekoh iz izkustva...mada si ti faca pa sve znas...
ne kažem da ne može da povuče, ali šta ako se otkači u sred vožnje?