udobnija je 10 puta ako je prava koža :) ne može se poredit
Printable View
udobnija je 10 puta ako je prava koža :) ne može se poredit
Za 159 ne znam...ali 147 i 156 u obicnoj(ne TI) opremi 99% nema pravu kozu...
Na oko je lijepa i dugotrajna je(mislim da je eko koza)...Ali u praksi nije bas ludilo jer klizas svuda kroz auto sa nje...Putnici na zadnju klupu oce da poginu :D
Gledah u bmw sedmicu najnoviju u salon sjedista sa kozom od "srecnih" krava...
Ne daju da se sjedi u njega, jer je doplata za ta sjedista otprilike kao bas dobra 159-ka :D
Ima tu manu. I ocu na e class kad je vozio (1999g novu kupio) svake godine po jedan podizac pozadi je kupovao.
Tako i njoj je muka sa podozacima. Ali je resivo. Slicni su podizaci od kombija nekog zaboravio sam od kog. Onda moze 100g.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
na 159 plastika koja drzi staklo je losa...puca...
meni je pukla 2 puta...oba puta popravka me kostala po 5€....toliko koliko me kostala ta plastika...
sto se dize tolika frka oko toga... na svako auto prije ili kasnije ode podizac :) da nije tako, ne bi ovi na tehnicki to provjeravali :)
Ja vozim MiTo 1.6 JTDm... Kada sam kupovao razmišljao sam se oko QV verzije sa 170ks i ove, i na kraju je preovladao razum jer dosta km prelazim (troši oko 5 l/100km)...
1.4 sa 155ks sam odmah zaobišao, imale su dosta mana, kombinacija motora i mjenjača nije bila idealna...
Inače auto se sjajno vozi, jako je dobro izbalansiran...
Ja sam moju uzeo 2013. godine sa 60K pređenih km u Njemačkoj... Vozim je i dan danas, sada ima 150K na satu...
Osim redovnih servisa crkao je jedino fabrički akumulator, grijači nafte jednom i sada me zeza motor podizača stakla pa sam poručio novi...
Inače 1.6 dizel je 120ks, a kod brzog_psa sam još onda odradio Sedox remap i auto jako fino ide...
Ne valja to kvari se [emoji45]
Inace odustah zvanicno od kupovine 159. Jer gledam neku nekretninu da uzmem pa da ne zavaljujem pare u auto.
Nasao sam 147 2008g presla 190 000, full oprema, felme 17 ljetnji set, 16 zimski set.
Ssd treba da vidim sta i kako.
pa koja ti je razlika između te 147 i 159 ne može bit preko hiljadu?
Treba sacuvat soma za popravke.
A ne razumijem da neko treci put kupuje isto auto? [emoji848]
ni ja nikako
ma vjerovatno su te njegove 147ic bile krame a izgovor je bio
taj sto trazi 159
Trudi se da ubode jednu da radi.
Valjalo bi mu pomoci.
Aj prva je bila sa dvoje vrata pa je zato uzeo drugo sa cetvoro, al da prodas auto full ispravno i da sad kupujes macku u vreci? :D
Nego i ja kad prodah 508, gledao sam 2.2 gt automatik... :D
Prva je bila 2003 dvoje vrata
Druga restile 2005
A ova koju sad gledam je 2008 i full oprema, 8 felmi i guma.
A u pregovorima sam da kupim stan. Pa mi svaka hiljada znaci.
159 to sto ja ocu ispod 6000 ne mogu naci. A 2000 razlike mj znaci dosta. Ako kupim stan pola ga opremih za te 2000. Nije mo auto prioritet sad. Ljepse stan i 147 kao iz paka.
saljemo ti ja i štefket po somu os ces i vrnut kad pocne seyona
Ne treba hvala [emoji1][emoji13]
E da zna takumi dje sam prije radio. Zamisli posao dje ti je sef radza.
I onda zamislis da on vozi reno. Moze li to? Je li neozbiljno majku mu?
Studenski zivot uz onu platu ih :)
jesi mu nabacio koju
Sve sam.mu bio obezbedio, odivu iz strasne kuce, tazbinu ka.dukat, posa...sve je djaolisa :)
p9lite
a baksuz je
Hahahahaahaa :D e sve ti eto :D
http://www.cuoresportivo.hr/novosti/...wagen-arteona/
Cerah se nocas sa zelenom 156 1.8 twin spark...
Pa onaj najslabiji 1.9jtd od 115ks je azdaja za njega... :D
Mazim mu zadnju tablicu, ne moze da se odmakne...Pretekoh ga, kapi snage/ obrtnog nema dok ne izvrti 6-7 hiljada obrtaja, a to je vec kasno za ova medju-ubrzanja :D
Jtd kad poklopis, makar odma ide :)
a vjerovatno zbog toga što su na taj twin spark te iste spark mijenjane prije 100.000 km :D
Mislim da je 2.0ts uvijek bio popularniji u 156
moze bit da je nesto neispravna :D ali sto leti onda?
jer mi je bas cudno bilo da jtd toliko bolje od nje ide :)
a nije da joj nije stiskao gas jer smo bas fino isli...mada sam ja stvarno bio pritisnuo kroz patos do ulice :beguiled:
edit:
sad mi pade na pamet, jedina logika mi je da je bila na plin...posto bi trebala da ima 40ks vise
Imam ja jednu 1.8ts 156icu pa me bas zanima kojih ce 115konja da je opegla.
Auto za tu tezinu i snagu ide mnogo zestoko.
Sjetih se da imam jednu alfu kući, bio sam zaboravio na nju jer je pokvarena i nije mogla da se opravi. Možda sad može, ali auto te konjaže i težine...najbrža je.
115hp, neka dodje neko sa 115hp i istom težinom da se probamo, brža je.
Kako uspijete da imate auto a da zaboravite da ga imate?
sve legenda do legende...(dva puta se sjetio da ima po 156)
cekaj da pogledam po dvoristu, mozda i ja imam neku alfu parkiranu u zivu ogradu
neka dodju najbrza je...ali samo neka dodju ti sa 115ks ili manje, ova moja ima 140...