koja je to verzija? ja sam s torrenta skinuo 2.2.8.
Printable View
koja je to verzija? ja sam s torrenta skinuo 2.2.8.
2.2.4
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
.....
Moja je 2.2.0, ajde dajte tu zadnju na bugi (at) t-mobile.me
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
eo vam odje pa skidajte: http://torrentz.eu/search?f=tapatalk
Ja danas na Buzz nadjoh ovaj
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
daj s'shot.
Samo na aptoide ukucao tapatalk I otisao na buzz... I ovaj je bio 3-4 od vrha I skinuo I cao djaci
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
dropbox vs. gdrive... sto koristite... zasto...
Ja još ni jedan. Nekako mi je dovoljno mojih 48 gb u telefonu...
Ali prije bi izabrao drive, jer je većeg kapaciteta i čini mi se da brže radi.
Samo mane i jednog i drugog su sto na PC ne mogu da odradim desni klik na neki folder i da ga stavim u sync nego moram sve u njihov folder.
sto znam ima nekih caka... sto se tice kapaciteta...
ja dominantno koristim gdrive, nekako mi odgovara... ne radi se o nedostatku prostora na telefonu, vec nekako o zelji da na jednom mjestu imam pojedine fajlove koji mi mogu biti potrebni bilo kada i bilo dje...
oce li mi rec neko valja li ovo ista: http://www.ebay.de/itm/callmobile-SI...item4abb99cebe
odlicna cijena, samo ne znam da li da trazim nekog krupnijeg proizvodjaca tipa Kingston ili SanDisk?
Ja evo 2 mjeseca u s3 imam Samsung memorijsku od 16gb klase 10 i funkcionise bez zamjerke... uzeo sam je kod Sase.mne (poz za Sasu) za 19€ i to je tada bilo najpovoljnije...
Takodje u fotoaparatu imam isto samsung memorijsku takodje klase 10-isto bez greske radi...
Ja radim sync sa PC lokalno svaki dan. Ne radi se o nepovjerenju u cloud sistem, naprotiv, samo ne volim da mi nešto sporo radi, što je fakat za slike od 2mb+ ako se pregledaju iz online picase...
Treba da radi na principu push -a. T-com nema push, odnaono imap server. Možeš ga podesiti da ti radi provjeru svakih 5 minuta, što ti dođe slično kao ovaj puah...
Ja koristim od 32 GB već vise od godinu dana. Na ICS je problem memorija veća od 32GB jer kartice znaju da izgore. 16GB i 32GB au ok, samo ne kupuj no name jer su često fake...
Uradih root za Zte V9,namucio me je pristojnih sat vremena,ali sada je ok. :D
Sent from my Fiat Bravo using LPG
hvala na odgovorima. uzecu vjerovatno kod sasa.mne, nisu lose cijene :)
Uzmi slobodno od 32GB.
Preko za sada ne valja, tek kada izađe JB biće OK
ne treba mi nista tolika. ni ovu postojecu od 8gb nikad nisam do kraja napunio. mozda uzmem od 16 jer nije velika razlika u cijeni. najbitnije mi je da je class 10 jer je ova sto imam mrcena dvojka. kad prebacam vise fajlova odjednom, citaj muziku, prekida dok istu slusam tj stekce. a sporija ja masu kad loaduje stvari tipa galerija.
Ja koristim 4 i super radi. Čak i u snimanju HD videa...
Class 10 nema svrhe u mobilnim, ali naravno uzmi jer su joj cijene u par eura razlike došle.
Probajte SPB Shell 3D, bilivujte mi
kako da otkljucam sa 69 htc wildfire s ?
Imas na net da kupis kod sa kojim pravis od njega sim free
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Auu kako je dobar ovaj handcent, je li ga koristi ko jos?
Sent from my HTC Sensation Z710e
Ja koristim GO Launcher, GO SMS i GO Contacts. Launcher i SMS su mi dobitna kombinacija, a trenutno GO Contacts koristim jer mi na JB 4.1.1 (SGS2) stock kontakti ne rade kako treba, neke kontakte mi vidi a neke ne.
Moze pomoc, da li mogu nekako podesiti na S2 da me obavjestava zvucno kada mi stizu poruke u toku razgovora jer mi mrsko da gledam u ekran i da vidim je li mi sta stiglo?
ljudi, kako se koristi aplikacija where is my droid lite...meni nesto nece da fercera iako saljem poruke sa telefona koje sam stavio na white listu?
Ljudi, da vam kažem odmah, odustanite od ovog foruma što se tiče Androida i odgovore potražite na nekom stranom forumu ili portalu. 95% pitanja je ostalo neodgovoreno...
Samo se ti nemoj previse brinuti...
http://wheresmydroid.com/troubleshooting.html Jesi li vidjeo da nije sto od ovoga?