A sve ocu da te pitam...pada li ti na pamet da uzmes fino novi Nick...a ovaj zakljucamo....i svi sretni a?
Printable View
A sve ocu da te pitam...pada li ti na pamet da uzmes fino novi Nick...a ovaj zakljucamo....i svi sretni a?
SVI cemo znati da si ti.....
Mada i ovo bi bilo korektno....da mozemo da obrisemo ovima koji su preskoceni..
Ja necu novi nick, ovaj mi se svidja, ocu user title.
A ne bi bilo korektno, jer ja nisam spijun, i necu reci kome ste preskocili, a ima ih dosta
Nijesmo preskocili nego previdjeli........vidim da cu na kraju morati cijelom forumu da brisem User title zbog tebe. Neka to no si u pravu!! Zasto bi neko imao neko ne.
saglasan sam.brisati svima ili dozvoliti svima :)
ako ne brisete ocu i ja user title :) (ovo samo da doprinesem da se brise svima :))
Tako je, ili sci da imamo ili nbiko da nema, mada bi ja radije da svi imamo :) Kao neki dokaz identiteta, ovo ono, ne znam ni ja sam :)
Eto to je kraj. Sada cu da razmislim hocu li to da uradim........I necu vam javiti....
Ne znam sto je frka da se uvede taj 'user title'... A ima tu i milion opcija kao npr. kad clan foruma dostigne odredjeni broj poruka, tj. dodje to recimo 'Senior Member', onda ima pravo da bira, ne prije.
Cisto da bude ono kao da smo zasluzili necim :)
interesuje me zasto ali ne vidim ni jedno pravilo koje krsim (doduse nisam detaljno analizirao svaku od stavki nego samo letimicno procitao)
pa ako mozes da mi navedes koje pravilo tacno krsim?
Goca oce li se micat ovo za CDM portal, ne znam zasto, ali me izludje kad mi iskoci odjednom i kliknem na pogresni topik. Znam da je bila prica da je to tu samo par dana, nego evo prodje nedelja.
Znam i ja sam bio taj koji je rekao da ce biti par dana. Medjutim pogrijesio sam. Sve sto sam mogao da uradim je da se izmijeni nacin reklamiranja samog CDMa ali ekipa koja radi na tome za sada ne moze to da uradi.
Recimo da ce biti na ljepsem mjestu i podjednako upadljiv ali nece smetati.
Ne smeta meni ovako kad stoji, nego kad refreshujem i onda posle dvije sekunde iskoci odjednom i kliknem na pogresni topik. Ali ako ne moze, da smo zdravo, cekacu par sekundi dok iskoci, ne zurim nidje.
Zamolicu ih da sto prije to urade.
Zahvalan.
Postoji li nacin da vidim ko mi je sve reputacije davao od pocetka (od kad su uvedene), a ne samo ove latest? Takodje, postoji li nacin da vidim kome sam sve ja dao rep, da se ne zalijecem da dajem ljudima kojima ne mogu?
Trenutno ne i ne.
A da ih ukinete?
Pitanje oko banova, pošto u zadnje vrijeme sam zbunjena oko toga... značiiiiiii :D:
1. koliko infrakcionih poena treba da se skupi da bi neko bio banovan?
2. koja je "kazna" ako prije nije banovan? tj na koliki dug period će taj neko biti banovan?
3. kad prođe ban miču li mu se infrakcije tj jesu li opet na nuli? (iako ima neke koje npr ističu za 3 mjeseca)
1. 10 infaksn pojena.
2. Od jednog dana pa do eon-a.
3. Jesu, al ti ostaje info 5 zadnjih da vidis zasto si ih dobila.
Quote:
You have included a total of 7 videos in your message. The maximum number that you may include is 1. Please correct the problem and then continue again.
The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.
Gorane! Daj povecaj ovo, kao Darth Vader-a te molim!
Izvini u JEDNOJ PORUCI 7
neko to mora da plati ovamo bre...
Ne, ne! Dobro je! Nisam likovao kako treba pa je ta poruka izlazila. Kasnije sam stavio 8 linkova i radilo je. :p
hehehehee
Zasto je moderator zakljucao temu, kad se radi o dvije potpuno razlicite partije? Moze li prvo da procita kako valja, prije brisanja?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...edna-Crna-Gora
Nije tema izbrisana već zakljucana jer je moderator mislio da se radi o istoj partiji. Izvinjava se za gresku i pretrpljene dusevne bolove
Je sam li dobro primjetio ili je sad za razliku do dosadasnjih 800px max po duzoj strani, sada 1024pixela po duzoj strani a da forum sma ne resize-uje fotku?
Image resize je trenutno van funkcije. Na topicu za fotografije sam napisao da se korisnici suzdrzavanju postavljanja megalomanskih formata, pa zbog toga postoje varijacije u velicini. Lobiram da kada se vrati image resize se poveca maksimalna duzina, ali Goro je orah, vocka cudnovata.
Jel samo meni ne radi quotovanje preko tapatalk-a bilo da je na neku temu ili na private message.samo obicni replay radi
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Definitivno je do verzije Tapatalka. Treba skinuti novu verziju. Jeste li probali forum runner?
Probacu mada mi se cini da je sporiji nego tapatalkQuote:
Originally Posted by Goran69
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Gox, da l' bi moga' ubačit' auto-refresh feature?
Okle vam taj tapatalk?
Zasto se jednostavno link za novi CDM ne stavi na ovu konobaricu, nije mi jasno? Ili bas mora da bude odvojen baner za njih?
Zbog toga sto niko zivi baner ne drzi u spajz već na jako vidljivo mjesto. Onaj baner nije postavio neko da testira nas ukus već vlasnik foruma i stajaće dok on ne utvrdi da je dovoljno stajao. Zato ajmo malo bataliti procu o tome na ovom mjestu jer je informacija dobijena, a o tome da li se kome (ne)svidja kako bi trebao izgledati.... moze se raspravljati na podforumu predvidjenom za takve teme.
Sve ja to razumijem, al ni ja na vrata svoje kuce nisam napisao ime i prezime crvenim krecom, nego sam posao i kupio fino stilizovan kvadrat za prezime, nikome ne smeta reklama, smeta OVAKVA reklama
Zajebite baner....drzava nam se raspada .....
Ti na svoju kuću nijesi a on na svoju jeste i vidis li cuda da on tebe ne śetuje kako da ispises i sta ces pisati po svojoj kući.
Ovaj dio foruma je INFO pa neka tako ostane i prica oko banera je gotova.