Originally Posted by hercules
Evo odgledah snimak.
Odlicna trka. Ferari ubjedljiv.
Sumaher i Masa, sa odlicnim bolidom, odvezli su jednu posve rutinsku trku. Cak su i Ralfa pustili ispred sebe :-)
Kakav debil od komentatora nije primijetio da je Ralf pretekao Masu, a prije toga 3 kruga su u kadar bili :shock:
Masa je odlicno odvozio trku, ocekivao sam da ce posustajat vise, ali svaka cast odlicno odvezena trka.
Kimi
Poslije ovoga sanse da ostane u McLaren su posle u minus beskonacno. Odlicna voznja, jedna veca greska, ali odlicna voznja. I ili ja imam neki specijalni TV ili ja ne vidjeh preticanje Batona, jes ga pretekao u prvom dijelu, ali na snimak toga ne bijase.Kimijev izlazak iz pita svaka cast. Odlicno izvedeno, i Veber i Baton.
Truli i Ralf
Toyota konacno odlicna. Odusevili su me danas. Bili su najaktivniji i Truli i Ralf, izgleda su konacno sve kockice dosle na svoje mjesto.
Alonso i Fizikela
Potvrdilo se ono da je Alonso jedan penzionerski tip vozaca. I velika sreca da poslije one greske nije izgubio mjesto od Fizikele i Trulija. Opet uz dosta srece stize do 5tog mjesta. Potvrdilo se ono, da nijednu krivinu ne prolazi istom putanjom 5 krugova zaredom, cak i tokom trkew rijetko potrefi istu putanju, kako ja citah po netu skoro.
E sad, je li moguce da im ovaj dumper toliko znaci? Da su im rezultati toliko slabiji zbog tog "sitnog" dodatka? Jer kako stvari sad stoje, ako se ponovi ovo isto u Madjrasku, ostace bez konstruktorske titule, a vrlo vjerovatno i bez vozaceve.
Dumper da daje toliku prednost?
P.S. Sto se tice Kimija, goriva, Sumija i brzine...
Premalo goriva je Kimiju u bolid bilo, samo 9 krugova :roll:
Sumi je bio brzi svakako, ako izuzmemo da je pobijedio, postavio je najbrzi krug, u kvalifikacijama juce jedini je vozio ispod 1.14
Ali dobro, majstor je majstor ;)