_
Burzanovic nije maneken, nego je, jednostavno, slabe konstitucije i bez pretjeranog samopouzdanja. Tehniku mu niko ne moze osporiti.
Ovdje ima ljudi koji znaju o cemu pricaju, a MadGod je svakako jedan od njih.
_
Printable View
_
Burzanovic nije maneken, nego je, jednostavno, slabe konstitucije i bez pretjeranog samopouzdanja. Tehniku mu niko ne moze osporiti.
Ovdje ima ljudi koji znaju o cemu pricaju, a MadGod je svakako jedan od njih.
_
Ja nidje ne rekoh da je Burzo maneken,nego se neozbiljno ponio u datoj situaciji,kad je imao,pa mogu rec, mec loptu,i to je to...
burzo ima konstituciju ka suvo drvo i niko mu ne zamjera sto je takav :) vec sto je usao da odigra 10 minuta i vuka se po terenu ka babetina.
Hvala bogu da neko svati sto pricam eo u zadnjih 5 postova.
_
@Hokuto
Nijesam replicirao tebi, nego uopsteno - nesrecni Burzanovic nije zasluzio taj epitet (a "nosi" ga odavno). Ja mislim da se on trudi, ali je slabasan fizicki, izgleda da ce se raspasti posle bilo kakvog jaceg kontakta. Ne bih volio da se Gatuzo nameraci na njega.
_
Toliko mi se dopadaju CG reprezentacije u bilo koji sport (posebno fudbal i vaterpolo) da ne vidim ni jednu greshku!!!Evo neki kazu da je Vuchinic bio ljut na Burzanovica shto nije agresivnije odigrao i on kao KAPITEN ima potpuno pravo na to!!!Pa chovjek je pred utakmicu izjavio da ne bi bio zadovoljan bodom i to je sigurno kod VECINE djelovalo kao malo podgrijavanje strasti pred utakmicu ali se ispostavilo da opravdano nije bio zadovoljan!!! Kad bi bash trazili greshke ni Tanasijevic ne bi zadovoljio ali nikakvoga razloga nema za to!!!Srecom imam kartu za Irce (da je nije kupio ili dobio neki shto nece ni doc) i opet cu navijat da se plasiraju na mundijal pa da imam shto gledat ljeta 2010 :)
ps: bolja je zurka bila na $ever nego u sve ove lokale po gradu :bravo: :bravo: :bravo:
svaka čast momcima, imali smo tri boda u šaci ali smo ih prosuli, jbg.
nisam mogao da vjerujem da se posle 80 minuta đe su se bugari od 11. minuta valjali po terenu, mi zatrčavamo da damo treći. nismo mogli usporit, izgnjavit i privest meč kraju...
možda je i realno, al bolno sigurno. da berbatov na onu loptu u prvo pol nije pošao kao đevojčica potopili bi nas.
mislim da sigurno možemo bolje od ovoga, a da smo pozadi šuplji - jesmo namrtvo. i poleksić koji se do sad izdvajao je nešto tranjav, ustvari kad nije u formi- više je kanta nego neki pouzdan golman.
ne znam tripujem li , ali tanasijević i loptu do koje prvi stigne tako loše odbije da ja popizdim.
od Bogavca mi je loše, utakmicu sam gledao tako što sam čekao da ga izbači pa da onda igramo lopte 11 na 11. on nije ni brz, kao što ga nešto smatramo. totalni raspad, al dako se oporavi ovaj simon...
to bi trebalo popravljat ... a zalaganje i borba svih igrača, kvalitet onih za koje znamo ga imaju - očekivano!!! na visokom nivou!
e da. jebbem ti majku sudija. u prkno.
idemo naprijed, moramo se dobro (a ne sumnjan u to) založit, unaprijedit organizaciju igre i možemo tresnut zelene!!!
Svaka čast lavovi. Jeds da nijesu tri boda, ali je mene oduševila borbenost i igra u većem dijelu utakmice. Sudija jeste sudio kako je sudio, ali sto cemo sad. Ipak smo mi anonimusi u FIFA i UEFA organizacijama :)
Svaka cast momci, samo naprijed.
:respect:
losa organizacija oko karata...stadion nije bio skroz pun kao sto se ocekivalo....na jug je bilo dosta praznih mjesta a nidje karata u prodaji....jebalo ih trebovanje i dijeljenje ulaznica....zasto se ne stampaju karte i za donji dio juga i sjevera?istok takodje poluprazan....
za jovetica sve pohvale...onako smireno sutnuti penal...a mentalitet nas je cudo...kad smo poveli mislili smo da ce odma sudija svirat kraj....vukcevic pimpla na sredinu terena!?jes da od kad je on uso u igru krenulo bolje al za ovo mu treba odrzat dobru lekciju....krenemo u napad...izgubimo loptu...i 3-4 ostanu u gore i nesto trckaraju(burzo)...umjesto da drzimo loptu razvucemo ih ,imamo igraca vise,i samo drzimo loptu...valjamo se po terenu mi ocemo i treci gol....za pocetak je odlicno ovako iako je odbrana suplja valjda se to popravi, nekako .... ovi irci su po imenima jaci od bugara...bice zajebano...idemo na pobjedu...
a berbatov se isfolirao sto je preso u macester da je to strasnooooooooo....kako bi ga sad izvrijedjao no ce me banovat hehe.....nadam se da ga tamo nece zaigravat!!!!!!!
karata je bilo do 4 ure u sportski da se kupe na dan utakmice, 5% kapaciteta stadiona ide na gostujuce navijace koji se smjestaju na jug, tako da mislim zbog toga vise karata za jug nije prodato, i mora biti prazno na donji dio sjevera jer je masu ljudi poslo gore da navija
nije to to...donji dio juga i sjevera je bio skoro citav prazan....prije da su ovi sa sjevera se spustili dolje..jer ni sjever nije bio do posljednjeg mjesta ispunjen...ne stampaju se uopste karte za donji dio...zbog bezbjednosti?kad su pustene u prodaju za sve tribine nije bilo za jug 3 dana tako da ne znam ko bi cekao zadnji dan....zapad je isto prva 2-3 reda zadnji sektor bilo prazno....istok je samo za mladje kategorije?
Meni ona juzhna i sjverna tribina uopshte nijesu jasne,kako je ono dolje napravljeno.. potpuno nefunkcionalno..
i zadnja 2-3 reda na zapad isto smeta sipka....
Vi ka' da prvi put idete na stadion. Milion puta pricano na tu temu i vracanje na istu samo doprinosi sirenju gnijeva u svima nama.
Uh nesto sam nervozan jutros, izvinjavam se...
Na zapad je tacno 5 redova bilo prazno, ne znam koliko ima stolica u red, ali je to dosta...Ovo glupiranje oko istoka treba da prestane, jer mislim da ne treba davat karte nekome ko ne dolazi...Mislim da su se ovaj put karte za istok prodavale...po 20 eura za komlet...i da se razumijemo, svako ko je htio je moga uzet kartu, nema tu price "htio sam, nije bilo"...I cijene bi mozda mogle bit malo nize, pogotovo za zapad, $Ever i jug korektna cijena...
Bojim se da nas protiv Iraca nece bit ni 9.000...
primiri!!!!!
Trebajuuuu mi karteeeeeeeee:mad::mad::mad:
Samo vam nesto posmatram pricu u vezi Burzanovica ....a dje ste lepi moji bili zadnjih 5 godina o tome da pricate dok je bio u Buducnost A? Tada se pjevalo BURZO MARADONA i govorilo se da je jedan od najboljih mladih igraca u evropi ..povezivan je bio sa Ajaksom dobro se sjecam .....ako ga ko ne moze podnijeti onda sam to ja !!! al kasno ste se probudili...
Ovo sam vec nedje pricao da crnogroski strucnjaci veze svezom nemaju kao i crnogorska publika ......
I Purovic je dobar igrac JEL? ...polako jos malo ce doc do Ribnice kako je krenuo ...to je taj kvalitet slican Burzanovicu ...a maSe nemam rijeci !!!
/me bio na sjever i bicu opet protiv Irske. Meni je utakmica bila super. Jes da smo ih gazili cijelu utakmicu ali smo i imali par glupavih gresaka u odbrani koje su nas mogle skupo kostat. Jos da ne spominjem one dvije jedan na jedan dje se Poleksic dobro snaso. Sve u svemu, zalim za tri boda ( i sto sam pao na kladionicu :-) ) i iskreno se nadam da ce protiv malih zelenih bit malo vise timske igre i da ostaju doma sva tri boda. Joveticu posebna pohvala jer je decko igrao za 10. Trcao, dodavao, sutirao, proigravao, ma svudje ga je bilo.
Obojica su bili veliki potencijali za nase uslove, ne tipa Jovetica i Simona (takve sigurno necemo gledat brzo), ali dovoljno za jednu prosjecno uspjesnu internacionalnu karijeru.
E sad, to sto se nisu razvijali kako treba i sto ih je progutala balkanska antifudbalska masinerija i ispljunula kao polovne otpatke je neka druga stvar. Ko iz eks-jugoslovenskog fudbalskog establismenta ne ode do neke dvadesete godine, neka se pozdravi sa karijerom koju je moga imat, cast rijetkim izuzecima.
Ista prica je i za Stjepanovica i Cetkovica. Pa onda i aktuelnih lokalnih igraca tipa Delica, Djurisica, Vukcevica. Lako je rec nista od njih nece bit i batalit pricu, ali to je sve u svemu nekih 10 fudbalera koji su mogli i trebali bit okosnica reprezentacije kad posaljemo danasnje 27-godisnjake i starije u penziju.
Talenat se u modernom fudbalu njeguje i razvija od strane klubova i trenera, talentovani igraci se ne prepustaju sami sebi, pa sto ispadne - ispadne. Narocito u sredinama dje se bas ne radjaju novi biseri svakodnevno.
:respect:
Svaka cast. Sami su krivi za svoju propast,dosta njih(Djurisic,Delic itd) su se zadovoljili da ostanu u PG i budu "sminke" jer igraju u Buducnost,dok su drugi napredovali fudbalski,i sebi otvorili put. Naravno,nekima je vhunac karijere igrati u Buducnost,ali se ti nikad nisu mogli nazivati "velikim talentima".
I neka ga ne puštaju da priča pred kamerama više:
"Neke stvari nam se dešavaju ka da smo đeca" što je ono
Hahaha... Kad je izjavio to!? Nisam to vidio. Bozeeee...
da li je moguce nabaviti karte za srijedu vece?
Za onog malog od 18godina jedan veliki RESPEKT i svaka mu chast ,pokazao je kako se bori za reprezentaciju ...a ovoga nesheg manekena od kapitena (mislim na prvo puluvrijeme) bi napunio noga za ono izigravanje,shetanje po terenu i unoshenje nervoze medju igrachima...ono ponashanje ne zasluzhuje kapitensku traku ...donekle se iskupio u 2-gom ali ono nije ponashanje kapitena i igracha koji treba da bude predvodnik ove reprezentacije ...
Za burza ...mogao je odnosno trebao je da izgori na teren onih zadnjih 10 minuta ...zashto nije i zashto je djelovao kao nezainteresovan ne znam ...ali bi na klupu proveo sledecu nebi mi ga minuta zaigra...
Dajte ljudi ne sprdajte se. Sta je Poleksic lose uradio? Odbranio je dva puta kad je bio sam sa bugarskim napadacima. Mi dali gol iz slobodnog udarca i kazemo Mirko genijalno sutirao, a kad slican primili onda Poleksić kriv. Sad je lako taktiku praviti i mogao je jedan odbrambeni stati na prvu stativu, manje njih biti u zivi zid i sto cuda ali....
Ne bi valjalo sad praviti losu atmosferu u ekipi te kriv Burzo, los Poleksić.... jer ima jos utakmica, a samopuzdanje je najvaznije. Drugo poluvrijeme je pokazalo da nema lose odbrane vec kad su ih stisli i Batak je sutirao na gol, a ni Tanasijevic nije "proklizavao" u prazno. Vjerovatno su svi ocekivali da će prije uvesti Zverotica i Pejovica da pojaca odbranu i sredinu nego Burza i Djalovica, ali valjda on bolje zna.
Tanasijevic jeste "proklizovao" u prazno, i to u vise navrata
Evo izgleda povreda Mirka Vucinica ...sad cuh
odakle ti to?
Burzo ga je na trening udario u bubreg, nakon cega je ovaj povratio rucak, okliznuo se i pri padu ugrizao za jezik, tako da uslijed blama i nemogucnosti da se dere na arbitra preskocice preksjutrasnji mec.